Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μέτωπο
Όποιος νομίζει ότι οι “Ανεξάρτητοι έλληνες” και η “Χρυσή Αυγη” είναι αντιμνημονιακοί σχηματισμοί καλύτερα να πάει να ψηφίσει από τώρα Σαμαρά και Βενιζέλο. Οι ψευτο-εθνικιστές και οι νεοναζί ήταν ανέκαθεν οι πρωταθλητές της κωλοτούμπας και θα το διαπιστώσουμε σύντομα φιλοι μου..
Το εχουμε διαπιστωσει ηδη με το (Βο)Βαριδη
Το ευχαριστο ειναι οτι δεν μαζευουν ουτε 35% Κουβελης-Πασοκ-ΝουΔου.οποτε ξαναπ...αμε για εκλογες .
Ο Καμμενος με τον Μαρια επαιξαν το παιχνηδι τους εις βαρος του λαου διασπωντας μη συνεργαζομενοι με τα Κινηματα των πλατειων.Τα κινηματα στις πλατειες ηθελαν Αμεση Δημοκρατια να τελειωνουμε ,ενω αυτοι οι δυο τους ειναι οι μεσιες που πασαρει το συστημα,αποδειξη οτι τους βλεπουμε καθε τρεις και λιγο στα Κρητικα και Αθηναικα καναλια.
Απο την αρχη λεγαμε οτι το καθεστως θα πεσει στα <<μαλακα πουπουλα >> και δεν θα τημωρουνταν κανενας τους,επειδη δεν ενωθηκαμε τα κινηματα.
Τωρα ειναι λευκες περιστερες,εχουν παραγραφει τα παντα .
Αυτο νομιζεται οτι δεν το ηξερε ο Καμμενος με τον Μαρια;
Οσο για το Μνημονιο,αυτο θελει 181 βουλευτες για να φυγει,και σιγουρα οχι με 7% ,αρα 15 βουλευτες που θα εχουν οι Καμμενοι Μαριαδες.
Σημερα εβλεπα στην Νεα Κρητη ενα αρθρο που ελεγε για τους 177 υποψηφιους στο Ηρακλειο που κατεθεσαν παραβολα για να γινουν βουλευτες.
Φανταζομαι την ορεξη και τα ονειρα που κανουν,και που θα χαλασουν το πρωτο 16χιλιαρο που θα παρουν ,αλλα και που θα παρκαρουν την LEXUS. Ε ρε τιμες και μεγαλεια.!!!!!
Τα μεγαλεια σωτηρες μου θα ειναι μονο για ενα μηνα ,μισο μηνιατικο θα παρετε.
Απο τωρα σας καταγγελουμε οτι με την διασπαση που προξενησατε,βοηθουμενοι απο τους εργολαβους των ΜΜΕ διαγραψατε ,βασει Συνταγματος ,τα αισχη που εγιναν.
Το Πατριωτικο Μετωπο δεν συμμετεχει στις στημενες απο το καθεστως εκλογες,δεν θα λερωθει το ονομα μας με μη τημωρια ενοχων,οπως το κανατε εσεις
Περιμενουμε λιγο διαστημα τις επαναληπτικες να δωσουμε την αμεση δημοκρατια στον λαο μας.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου