Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Απριλίου 2012
Ύστατη έκκληση των Κινημάτων για ενότητα.
Οι εκπρόσωποι των Κινημάτων, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τρίτη 10/4/12 στην Αθήνα, μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο για την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, απευθύνουμε την ύστατη στιγμή, πρόσκληση – έκκληση για την μεταξύ μας πολιτική συμφωνία και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές, με ελάχιστα σημεία της μεταξύ μας συμφωνίας, τα ε...ξής:
1. Υιοθέτηση δια δημοψηφίσματος νέου αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος.
2. Άρνηση του μνημονίου και του χρέους και σύσταση διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, για τη διερεύνησή του.
3. Παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για την καταστροφή και την παράδοση της χώρας.
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ
1. Ελληνορθόδοξη Δύναμις
2. Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
3. ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
4. Πατριωτικό Μέτωπο
5. Συσπείρωση για τη Δημοκρατία
6. Σπίθα Αγώνα Ελληνικού
Αντε να ενωνομαστε γιατι θα γινει ο χαμος μετα τις εκλογες!Χαρακτηριστικα σας αναφερω οτι θα ερθουν τετοια επαχθη μετρα σε τετοιο απιστευτο σημειο,και ενα που μου ερχεται στο μυαλο τωρα ειναι φορος στο αιρ κοντισιον 180 ευρω,και αυτο εχει σχεση με τα στοιχεια της απογραφικης Υπηρεσιας οπου με ειληκρινεια απαντησαμε.
Οπως φιλες φιλοι μου εχετε υπ οψην σας ειμαστε σε φαση διαβουλευσεων με τα κινηματα αλλα και τα κομματα μεχρι την Τριτη η και λιγο ακομα μεχρι την καταληκτικη ημερομηνια οπου γινοντε οι καταθεσεις υποψηφιοτητων για τις εκλογες,που δεν πρεπει να γινουν οι καταστροφη του λαου μας.
Θελω να εχουμε ολοι υποψην μας οτι πρεπει να λειτουργουμε σαν ατομα που πρεπει να προλαμβανουν και να βαζουν πανω απο ολα τον συμφερον μονο των παιδιων μας και των μελλοντηκων γενεων.
Δεν μου επιτρεπεται αυτην την στιγμη να γραψω 100% τις σκεψεις μου για αυτα που γνωριζω γιατι μπορει να προκαλεσω λανθασμενες εντυπωσεις στον λαο μας.
θΑ αφησω να απαντησει το Πολιτικο μας Συμβουλιο,η εν πασει περιπτωσει πρεπει να κανω καποιες συννενοησεις.
Αυτο που θελω να πω ξεκινωντας ειναι οτι η ζωη εχει εναλλαγες πανω -κατω αλλα ενα ειναι το βασικο οτι η ζωη πραγματι τραβαει μπροστα,και πρεπει ολοι μας να παμε μπροστα ενωμενα ,γιατι ετσι πρεπει.
Δεν με ενδιαφερουν οι θεσεις και τα αξιωματα,με νοιαζει ομως οτι ο μησθος των Ελληνων θα πεσει στα 280 Ευρω,τον Σεμπτεμβριο το ενοω αυτο και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει τιποτα ικανο που να διχνει οτι αυτο θα αποτραπει.Εκτος Εαν........
Ναι φιλες και φιλοι μου δεν εχουν ενωθει μεχρι στιγμης οι δυναμεις εκεινες που θα κανουν την διαφορα.
Αυτο που σιγουρα γνωριζω και το διαπιστωνω ,ειναι οτι θα υπαρξει τεραστια Α-Π-Ο-Χ-Η.
Για να καταργηθει εστω το Μνημονιο,θα χρειασθουν 181 βουλευτες
Το επαναλαμβανω το Μνημονιο για να καταργηθει θα χρειασθουν 181 Βουλευτες.
Βαλτε κατω τωρα και ας δουμε εαν βγαινουν,οχι δεν βγαινουν,αλλα εν τω μεταξυ θα υλοποιουνται τα της Τροικας και ο μησθος θα παει στα 280 ευρω τον Σεμπτεμβριο.με τις κατασχεσεις που αυτο συνεπαγεται ,καθως και την γενικοτερη κοινωνικη καταστροφη του λαου μας.
Οποτε ενωνομαστε για το κοινο συμφερον της πατριδας μας τα κινηματα οπως και τα κομματα που ανδρωθηκαν στις πλατειες των αγανακτησμενων.
Συναγωνηστες του ΕΠΑΜ ,συναγωνηστες του Ενιαιου Παλλαικου Μετωπου ,φιλοι μου σαν συντονηστης του Ηρακλειου ,ξερετε οτι οι αρχες μας ταυτιζοντε ,προεχει ο λαος μας και πρεπει να ενωθουμε τωρα γοργα-γοργα
Να ενωθουμε αδελφια ,οπως το ζητατε και εσεις στην ανακοινωση σας που εχετε στην κεντρικη σελιδα σας,.
Ευχομαι να πανε ολα καλλα για τον λαο μας ωφελει που θα απορρεουν απο την ενωση μας ,απο την ενωση των Κινηματων μας.Νικος Χαρονυτακης συντονιστης του Πατριωτικου Μετωπου στο Ηρακλειο Κρητης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου