Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ: Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Καθώς η κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο, «μαγειρεύει» λύσεις και εναλλακτικές για τη διάσωσή, τόσο του πολιτικού της προσωπικού, όσο και την αποπληρωμή των χρεών της στα διεθνή της αφεντικά, το σκηνικό που «στήνεται», διαγράφεται, με τρομακτική διαύγεια, στα μάτια του Λαού μας.

Το σύστημα, καθοδηγούμενο από «ειδικές» υπηρεσίες οι οποίες, κατοικοεδρεύουν σε Ουάσινγκτον, Λονδίνο, Φρανκφούρτη και έχουν συγκροτήσει παραρτήματά τους στην ελληνική Διοίκηση, (κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσει ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., ποιοι έχουν εγκατασταθεί μόνιμα και κάνουν «κουμάντο» στην ΕΛ.ΑΣ. από τον τελευταίο όροφο της ΓΑΔΑ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας), έχει παρατάξει όλες του τις δυνάμεις. Και φυσικά, έχει αναπτύξει όλο της τον επικοινωνιακό σχεδιασμό, βασισμένο στο ΠΛΗΡΕΣ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, το οποίο, χρόνια πριν, έχει καταγράψει και μελετήσει.

Αυτήν λοιπόν την χρονική συγκυρία, το κατοχικό σύστημα των θλιβερών «κουίσλιγκς-τσολάκογλου» που κυβερνούν τον τόπο, έχει αποφασίσει - μέσα στην απόλυτη αλαζονεία που την διακατέχει όπως το κάθε φασιστικό σύστημα - να στήσει τους παρακάτω σχεδιασμούς του, προκειμένου να κρατήσει αιχμάλωτη την ελληνική κοινωνία, για τα επόμενα (;) χρόνια.

  • Το πρώτο πεδίο, ήδη έχει διαμορφωθεί, με την ομογενοποίηση των «μεγάλων κομμάτων», ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα οποία μας πρότειναν με έξωθεν εντολή ως «πρωθυπουργό», τον αχυράνθρωπο των διεθνών τοκογλύφων, Παπαδήμο.
  • Το δεύτερο πεδίο, είναι υπό διαμόρφωση και αφορά την «αριστερά», παραδοσιακή και νεοταξίτικη.

Το «μαγαζί» της πρώτης, παραμένει στο απυρόβλητο. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε, στο όνομα του «γνωρίζοντος τη μοναδική επαναστατική αλήθεια». Ακόμη και να εντάσσει τις επιχειρήσεις του, όπως της Τυποεκδοτικής, στο άρθρο 99.

Μπορεί ακόμη να απολύει προσωπικό από τις επιχειρήσεις του, να πληρώνει τους εργαζόμενούς του κατά το δοκούν, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ MEGA-ANTENA-ALFA-STAR-ΣΚΑΙ- ΚΟΝΤΡΑ-κάναλα, να σχολιάζει, οτιδήποτε αρνητικό.

Το ΚΚΕ, είναι το «κόμμα του Λαού». Άρα, μπορεί να χειρίζεται τον Λαό, κατά την «κρίση» της ιεραρχίας του και να αναλίσκεται σε αέναους κύκλους «επαναστατικής γυμναστικής» καθώς και σε παρατάξεις, «ατσάλινων τοίχων».

Από την πλευρά του, το «μαγαζί» της νεοταξίτικης αριστεράς, βρίσκεται σήμερα «υπό επιστασία» και παράλληλα υπό διάλυση. Οι ΜΚΟ-Συνιστώσες, είναι αυτές που «παίζουν παιχνίδι», γιατί αυτές έχουν τον έλεγχο της κατά Σόρος, «κοινωνίας των πολιτών».

Έτσι το ένα της κομμάτι, με επικεφαλής τον Τσίπρα, ευρίσκεται σε πανικό, σε άγραν ψήφων, με προσφάτως ανακαλυφθείσες «κορώνες», περί «πατριωτισμού», ενώ το άλλο «μαγαζί», του Κουβέλη, παρέδωσε πλήρως τα «διαπιστευτήριά» του στη Νέα Τάξη, κάνοντας «πρόβα νυφικού» με «νύμφη» την κ. Ρεπούση και τους «τουρίστες» της Σμύρνης του ’22 και της μικρασιατικής καταστροφής.

  • Το επόμενο μαγαζί, του γελωτοποιού του πατριωτισμού, του γνωστού και ως «πρωκτοκυβιστή», του «μπουμπούκου» και του «υπουργού με τη βαριοπούλα», ήδη ολοκλήρωσε τον «ιστορικό» του ρόλο, και «βαράει διάλυση». Με σίγουρο πια το υποκατάστατό και αντικαταστάτη του το νεοναζισμό, τον κατασκευασμένο στις διεθνείς «στοές» της Golden Down και της ΚΚΚ, (Κου, Κλουξ, Κλαν), τον οποίο τα MEGA-ANTENA-ALFA-STAR-ΣΚΑΙ- ΚΟΝΤΡΑ-κάναλα, προορίζουν για τα έδρανα της «βουλής».
  • Τέλος, τα τελευταία «μαγαζιά», η ίδρυση των οποίων αποφασίσθηκε – αλλά και αποκαλύφθηκε - πρόσφατα, σε κοινή συνεδρίαση των αφεντικών-μεταπρατών του τόπου, και αφορούν, σε «μεσσίες-σωτήρες», επαγγελματίες της πολιτικής ή ακόμη, εμφανιζόμενους από το πουθενά «οικονομολόγους» ή «πανεπιστημιακούς» της συμφοράς, είναι η «λύση απελπισίας» του συστήματος.
  • Η επόμενη και ύστατη «εναλλακτική» του συστήματος, καλά μελετημένη, βασισμένη στην εγγενή αδυναμία του νεοέλληνα να περάσει από το «εγώ» στο «εμείς», αφορά τα δεκάδες «αντιμνημονιακά κινήματα», τα οποία «σπρώχνει» να κατέλθουν στις εκλογές, με στόχο το 0,30 έως 1.30%, έτσι ώστε, τα ποσοστά αυτά, να χρεωθούν λόγω του εκλογικού συστήματος, στα «μεγάλα κόμματα».

Απέναντι σε όλα αυτά, η καθαρή, έντιμη και δημοκρατική φωνή του Πατριωτικού Μετώπου, που επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο:

ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ.

Η μόνη σου εναλλακτική, είναι αυτή που εν τέλει, είναι και η «πεπατημένη», την οποία ακολούθησαν άλλοι Λαοί, όπως της Αργεντινής, της Ισλανδίας, της Ουγγαρίας:

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ. (http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf).

ΕΣΥ μόνο, μπορείς και πρέπει να τους δικάσεις και να τους στείλεις φυλακή.

ΕΣΥ μόνο, μπορείς και πρέπει να διώξεις το ΔΝΤ και την ΤΡΟΙΚΑ.

ΕΣΥ μόνο, μπορείς και πρέπει να αποφασίσεις, για το ποιος θα σε κυβερνά και ποιους θα στείλεις, στη χωματερή της ιστορίας.

Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
http://www.allilegion.gr mailto:allilegion@gmail.com
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου