Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Περί εκτυπώσεων χάρτου και λοιπών λογιστικών εγγραφών.

Του Δημήτρη Χρυσικόπουλου, Μέλους του Π.Σ. του Πατριωτικού Μετώπου.

Ο νομισματικός και συναλλαγματικός πόλεμος που εξαπέλυσε η Γερμανία στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη με εφαλτήριο το έτος 2009, σε συνέχεια της Αμερικάνικης κρίσης του 2008, έφερε τους λαούς του ευρωπαϊκού νότου στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Το επόμενο βήμα, που είναι η υφαρπαγή του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ πλούτου των χωρών είναι πλέον φανερό. Οι Γερμανοί «εταίροι» μας, κάνοντας χρήση ΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ από την γερμανική ΕΚΤ, γιατί όπως και να το δούμε τα χρήματα σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ή ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, βρίσκονται πλέον στην ευχάριστη για αυτούς θέση, να βουτήξουν στοιχεία πραγματικού πλούτου των χωρών του νότου.

Η θεώρηση ότι όλα μπορούν να αποτιμηθούν σε ευρώ καλλιεργήθηκε εντέχνως τις δεκαετίες που πέρασαν. Σε αυτό βοήθησε όχι μόνο το εθνοπροδοτικό πολιτικό σύστημα, αλλά και μια σειρά πουλημένων δημοσιογράφων που νουθέτησαν δυο γενιές ελλήνων στο να συσχετίζουν τα πάντα με χρηματοοικονομικούς όρους.

Πόσο κοστίζει η Κρήτη; Πόσα θα έπιανε η εκχώρηση (ή κατά αυτούς αξιοποίηση) μία μαρίνας σε Τούρκους επιχειρηματίες; Πόσα «πιάνει» η παραχάραξη της ιστορία μας; Για ποιο ποσό θα μπορούσα να δώσω τα παιδιά μου σκλάβους σε γερμανούς έκφυλους; Πόσο πρέπει να πληρωθώ για να ξεπουλήσω τη πατρίδα μου;

Τα βδελυρά μυαλά της εποχής (όπως αυτά του Προβόπουλου και του Στουρνάρα) έχουν απάντηση για όλα τα παραπάνω, διότι σύμφωνα με αυτούς όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται. Έτσι κι αλλιώς σαν έχεις πουλήσει τη ψυχή σου στον διάολο, όλες οι άλλες αγοροπωλησίες γίνονται χωρίς πολύ σκέψη. Και για να το αναφέρω ξανά. Η συμφωνία έχει έως εξής: «Σου δίνω τυπωμένα χαρτιά, μου δίνεις γη, θάλασσα και ουρανό».

Για τον λόγο αυτό, όλοι εμείς οι ανυπόταχτοι έλληνες, φωνάζουμε σήμερα ότι η Κρήτη αξίζει όσο μια Κρήτη, η ελληνική ιστορία αξίζει όσο το αίμα των προγόνων μας και τα παιδιά μας αξίζουν όσο αξίζουν οι επόμενες γενιές και η συνέχεια του ελληνισμού.

Ποια είναι η αγαπημένη έκφραση πολιτικών και δημοσιογράφων; Είναι αυτή που λέει «Που θα βρούμε τα λεφτά; Που θα βρούμε τα λεφτά, πες μου ρε…».

Η σωστή απάντηση, που δε μπορεί βεβαίως να δοθεί από τους δοσίλογους αλλά θα μπορούσε να δώσει ακόμα και ένα ελληνόπουλο του δημοτικού, παραμένει η ίδια από τότε που ο άνθρωπος ανακάλυψε το χρήμα έως μέσο συναλλαγής αγαθών και υπηρεσιών. Και δεν είναι άλλη από το ΘΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ. Τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χαρτιά.

Υ.Γ: Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η εποχή του ενιαίου νομίσματος φτάνει στο τέλος της και η μέρα που οι λαοί της ευρωζώνης θα βρεθούν με ένα μάτσο κωλόχαρτα στις τσέπες και στους καταθετικούς λογαριασμούς τους πλησιάζει.

Τυχερός θα είναι εκείνος, που εκείνη την ημέρα που θα κρατάει στα χέρια του νομίσματα πέραν του ευρώ, ας είναι και δολάρια της Ζιμπάμπουε…

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου