Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αθήνα, 26 Απριλίου 2013.


70% έως 80% του Λαού, «αϊ σιχτίρ» στα κόμματα.


Σχολιάζοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα έρευνας της VPRC, όπου το 70% έως 80% του ελληνικού Λαού, γυρίζει περιφρονητικά την πλάτη σε όλα τα κόμματα, δηλαδή στο σύνολο του πολιτικού συστήματος της χώρας, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Δεκαετίες τώρα, παλεύουμε να εξηγήσουμε στο Λαό, πως τα κόμματα και πολιτικό σύστημα που διαχειρίστηκε τις τύχες μας, είναι φύση και θέση, χρεωκοπημένα.


Χρειάστηκε να φτάσουμε – δυστυχώς – στο σημείο που φθάσαμε, στην ίδια την άβυσσο και όχι μόνο στο χείλος της, για να γίνει αντιληπτή η θέση μας αυτή.


Όλα δείχνουν πως στην επόμενή του φάση, ο Λαός, θα αναζητήσει και τη λύση. Και αυτή είναι η Άμεση Δημοκρατία.


Προειδοποιώ για μια ακόμη φορά τον ελληνικό Λαό:

  • Ήδη το σύστημα με τους «πρακτόρικους» μηχανισμούς του, κατασκευάζει «γιαλαντζί», υποτιθέμενα αμεσοδημοκρατικά σχήματα. Με επικεφαλής ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών (τύπου Μανιαδάκη), οι οποίοι εδώ και χρόνια ως αφεντικά έχουν μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών.

  • Ήδη ανασύρει από το σκοτάδι, άτομα χωρίς ιστορία, χωρίς «βιογραφικό», τα οποία παρουσιάζονται ως «επαναστατικότεροι των επαναστατών». Άτομα τα οποία ο γερο-Πατέρας μου, τα αποκαλεί «κατουρημένες ποδιές» και τα οποία «έχουν την λύση, δια πάσαν νόσον και δια πάσαν μ….ν.

  • Ήδη το σύστημα προσπαθεί να «πασάρει» ως εναλλακτική λύση, τα χρεωκοπημένα μοντέλα της σταλινοροζουλί «αριστεράς» και τα ακόμη πιο χρεωκοπημένα της φασίζουσας ακροδεξιάς.

  • Ήδη το σύστημα, βασιζόμενο στην αρχομανία και την μισαλλοδοξία μας - παλιό «αμάρτημα» του Γένους των Ελλήνων - χρηματοδοτεί «επαναστάτες», οι οποίοι καλούν το Λαό σε «εξέγερση». Χωρίς θέσεις, χωρίς προτάσεις, χωρίς πολιτικό πρόγραμμα, και με μόνο στόχο, την «εκτόνωση» της Λαϊκής οργής και αποφασιστικότητας. Άτομα τα οποία έχουν ήδη γνωστή ιστορία, από το ξεπούλημα των Λαϊκών κινητοποιήσεων της πλατείας Συντάγματος.

  • Ήδη – μέχρι εκεί έχει φθάσει ο πανικός του – το σύστημα κατασκευάζει διάφορα σχήματα, τα οποία εντελώς «ξεφτίλικα», βάζουν και ένα –ΠΑΜ στο διακριτικό τους τίτλο.

Παρ’ όλα τα «τερτίπια» όμως του συστήματος, όλα δείχνουν πως ο ελληνικός Λαός, πολύ σύντομα θα κάνει την επιλογή του. Αυτή τη φορά, θα την κάνει σωστά, μετρημένα, μελετημένα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πειραματισμούς.


Το Πατριωτικό Μέτωπο, το καθαρόαιμο Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα, που από το 1987, υπηρετεί με συνέπεια, σταθερά και αμετακίνητα τις αξίες της πραγματικής (Άμεσης) Δημοκρατίας, του περάσματος δηλαδή όλων των εξουσιών στο Λαό (νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική), ήταν και παραμένει, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΓΑΝΤΟΝΩΜΑΣΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.


Δώστε μας τη δύναμη να σας παραδώσουμε την εξουσία».


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου