Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Προεδρικά Διατάγματα από το… Βερολίνο: Ζιγκ Χαιλ Χερ Καρλ Παπεν.

Στο Βερολίνο υπογράφει Προεδρικά Διατάγματα ο κύριος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ναι αυτός ο οποίος 15 ετών, έκανε εθνική αντίσταση κατά δήλωσή του, και ο οποίος ονομάζεται Κάρολος Παπούλιας.

Το Προεδρικό Διάταγμα συνυπογράφουν οι «αρμόδιοι» υπουργοί, Αθανάσιος Σκορδάς, Κων/νος Αρβανιτόπουλος και Ευάγγελος Λιβιεράτος.

Άιντε και με το καλό κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, να υπογράφεις τα Διατάγματά σου ως Φον Κάρλ Πάπεν και εις άπταιστην γερμανικήν, στο μικρό γραφειάκι φυσικά της γραμματείας, απέναντι από το τεράστιο γραφείο της Καγκελαρίου του 4ου Ράιχ, Φράου Ανγγελα Μέρκελ.

Ως γόνος δε του γέρου της Δημοκρατίας, άλλως πως παπατζή, καθώς και του γίγαντα της πολιτικής, Παναγιωτάκη Κανελλόπουλου, πολύ σύντομα σου ευχόμαστε να ανοίξεις και πάλι τους παρθενώνες-ξερονήσια και παρουσιάζοντας τον νέο ΓΕΕΘΑ στην κυρά-Μέρκελ, να της πεις περήφανα: Φραου Άνγγελα. Ντας ιστ ντάινε Βέρμαχτ.

Είναι σίγουρο πως δίπλα σου θα έχεις να σε προστατεύουν, τα Νέα Τάγματα Ασφαλείας, τα οποία με πολύ κόπο και σε συνεργασία με την γενναία και ηρωική «αριστερά της προόδου, των κινημάτων και της οικολογίας» καταφέρατε να στείλετε στη Βουλή των Ελλήνων(;).

Δείτε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο διασταυρώσαμε με το Εθνικό – κατά τα άλλα – Τυπογραφείο, και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, εκτιμώντας κατ’ αρχάς, πως πρόκειται για πλαστογραφία.





Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου