Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Jzvj3uKt4lM

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2012

Μια από τα ίδια. Πάλι οι παρακρατικοί, πάλι τα ΜΑΤ, πάλι οι πολιτικάντηδες με μεγάλα λόγια και τις δήθεν κόντρες στη βουλή. Με το Λαό και πάλι απόντα.

Για μια ακόμη φορά το ίδιο σκηνικό στη βουλή και στο Σύνταγμα.

  • Σκυλομαχίες στο βουλευτήριο, Σαμαράς, Τσίπρας, Καμένος κλπ, φυσικά για το μεροκάματο.
  • ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και λοιποί εργατοπατέρες, στο ίδιο και απαράλλακτο μοτίβο της επαναστατικής γυμναστικής, για το μεροκάματο επίσης.
  • Από κοντά και οι παρακρατικοί, για το μεροκάματο και αυτοί φυσικά.
  • Από δίπλα και οι δυνάμεις καταστολής, πάλι για το μεροκάματο. (Εξακόσια ευρώ είναι αυτά).
  • Χημικά, ρόπαλα, συλλήψεις, καμένοι κάδοι σκουπιδιών, καλοντυμένοι βολευτάδες, μεγαλόστομοι αριστεροί, αδέξιοι δεξιοί, επαναστάτες και αντεπαναστάτες με όλα να χάνουν τα νοήματά τους και να βουλιάζουν στον βόθρο του ΔΝΤ και της Τρόικας. Η μπόχα τους ίδια και απαράλλακτη, τοξική και δηλητηριώδης, να βρωμίζει το κέντρο της πρωτεύουσας.
  • CIA, MI6, Mosad, MIT, Home Land Security, ΚΥΠατζήδες, Κρατικοασφαλίτες, Ταγματασφαλίτες, Εθνομηδενιστές, Σορόπουλα, ΜΚΟύδες, σε έναν χορό ψυχωτικών, πάνω στο κορμί μιας Ελλάδας και ενός Λαού, που πνέουν τα λοίσθια.
  • Παλαβιάρηδες μεσιανιστές, κλώνοι του ΠΑΜ, (ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΛΑΠΑΜ κλπ), να μιλούν για θρίαμβο. Ημίτρελλοι σωτήρες, με ακολούθους και οπαδούς, σαν στην αυλή του φρενοκομείου.
  • Και εσύ στην άκρη να κλαίς, πικρέ Λαέ. Μονίμως σαστισμένος και μονίμως απών. Για να αποφασίσουν όλοι τούτοι για σένα, χωρίς εσένα.

Και η μόνη διέξοδος: Άμεση Δημοκρατία, τώρα.

Ξυπνήστε νέες, ξυπνήστε νιοι. Βγέστε απ’ του τάφου τη σιωπή. Δείτε του κόσμου τη ντροπή. Γίνετε χίλιοι κεραυνοί. Και κάψτε μας. Ή σώστε μας. Γλυτώστε μας. Ή θάψτε μας.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης


Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου