Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στην Αίγυπτο η Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία δήλωσε σήμερα ότι ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στην Αίγυπτο για «διαβουλεύσεις» και ότι θα κλείσει την πρεσβεία και τα προξενεία της στο αραβικό αυτό κράτος. Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA μετέδωσε ότι ο λόγος αυτής της διπλωματικής κίνησης είναι οι «αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες» στην Αίγυπτο και οι απόπειρες εισβολής στην πρεσβεία και στα προξενεία της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες «απείλησαν την ασφάλεια των υπαλλήλων της». Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία για τη σύλληψη ενός Αιγύπτιου δικηγόρου και ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο βασίλειο. Αιγύπτιοι ακτιβιστές έχουν δηλώσει ότι ο δικηγόρος συνελήφθη επειδή προσέβαλε τον βασιλιά Αμπντάλα αφού στράφηκε νομικά κατά της Σαουδικής Αραβίας για την μεταχείριση των Αιγύπτιων κρατουμένων σε φυλακές της Σαουδικής Αραβίας. Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Πηγή: ΑΜΠΕ

Στη δημοσιότητα έγγραφα από το κρησφύγετο Μπιν Λάντεν





Τα έγγραφα, που κατασχέθηκαν στο κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν και θα δοθούν αυτή την εβδομάδα στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ, δείχνουν ότι ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα παραδεχόταν ότι η οργάνωσή του υφίστατο «τη μία καταστροφή μετά την άλλη», όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Λευκός Οίκος.

Τα έγγραφα, που θα δοθούν στη δημοσιότητα από τη στρατιωτική σχολή Γουέστ Πόιντ, δείχνουν ότι τα μέλη της Αλ Κάιντα γνώριζαν ότι «πρόκειται για μια μάχη που δεν θα κέρδιζαν ποτέ [...] Και ο Μπιν Λάντεν το γνώριζε επίσης. Στα έγγραφα που κατασχέσαμε παραδεχόταν ότι υφίστατο τη μία καταστροφή μετά την άλλη», δήλωσε ο Τζον Μπρέναν, σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για θέματα τρομοκρατίας.

«Όταν αποτιμούμε την κατάσταση της Αλ Κάιντα το 2012, μπορούμε να πούμε ότι χάρη στις προσπάθειές μας, οι ΗΠΑ και οι Αμερικανοί είναι πιο ασφαλείς», πρόσθεσε ο Μπρέναν σε ομιλία του σε ένα think-tank στην Ουάσιγκτον δύο ημέρες πριν την πρώτη επέτειο από την αμερικανική επιδρομή στο Πακιστάν που οδήγησε στο θάνατο του Μπιν Λάντεν.

Αναφερόμενος στους βομβαρδισμούς με αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από τους οποίους τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους πολλά στελέχη της Αλ Κάιντα, κυρίως στο Πακιστάν, διαβεβαίωσε ότι «με τα πιο έμπειρα και τα καλύτερα στελέχη της να σκοτώνονται τόσο γρήγορα, η Αλ Κάιντα δυσκολεύεται να τα αντικαταστήσει». «Είναι ένα από τα πολλά συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε από τα έγγραφα που κατασχέσαμε από το κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν, κάποια από τα οποία θα δημοσιευθούν στο Διαδίκτυο για πρώτη φορά από το Κέντρο Αντιμετώπισης της Τρομοκρατίας του Γουέστ Πόιντ», πρόσθεσε.

«Για παράδειγμα, ο Μπιν Λάντεν ανησυχούσε, και παραθέτω, από την άνοδο στην ιεραρχία (μαχητών) που δεν ήταν τόσο έμπειροι, γεγονός που θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να επαναληφθούν λάθη», αποκάλυψε και συμπλήρωσε πως σήμερα «τα στελέχη της Αλ Κάιντα εξακολουθούν να δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με τους κατώτερούς τους και τις διάφορες οργανώσεις [...] και το ηθικό είναι πεσμένο», σημείωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπιν Λάντεν «είχε ζητήσει από τα στελέχη του να αποφεύγουν τις περιοχές των φυλών (στο βορειοδυτικό Πακιστάν) και να καταφύγουν σε περιοχές μακριά από τα μέρη που είναι στόχος βομβαρδισμών».


Πηγη : zougla.gr

Στη Σαουδική Αραβία η οικογένεια Λάντεν

AP, Reuters Στη γενέτειρα του Οσάμα μπιν Λάντεν, Σαουδική Αραβία, βρίσκονται από χθες το πρωί 14 μέλη της πολυπληθούς οικογένειάς του. Τρεις χήρες, παιδιά και εγγόνια του αρχηγού της Αλ Κάιντα απελάθησαν «στη χώρα της προτίμησής τους», ανακοίνωσε το πακιστανικό υπουργείο Εσωτερικών. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η οικογένεια διέμενε, σώα και ασφαλής, σε ειδικό ξενώνα» μετά τη δολοφονία του Λάντεν από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στην πακιστανική πόλη Αμποταμπάντ, βόρεια της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ, στις 2 Μαΐου 2011. Αεροσκάφος που ναυλώθηκε ειδικά για τη μεταφορά της οικογένειας Λάντεν απογειώθηκε γύρω στις 2 τα χαράματα της Παρασκευής από το Ισλαμαμπάντ με προορισμό τη σαουδαραβική πόλη Τζέντα, στην Ερυθρά Θάλασσα. Η μεταφορά των οικείων του Λάντεν είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς οι χήρες του είχαν ήδη εκτίσει την ποινή φυλάκισης 45 ημερών που τους είχε επιβληθεί από πακιστανικό δικαστήριο για παράνομη είσοδο στη χώρα. Η καθυστέρηση αποδίδεται στην απροθυμία της Σαουδικής Αραβίας. Με την απέλαση της οικογένειας Λάντεν, παραμονές της πρώτης επετείου από τη δολοφονία του, το Πακιστάν επιχειρεί να κλείσει ένα κεφάλαιο που δηλητηρίασε τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ. Το γεγονός ότι οι Αμερικανοί σχεδίασαν και εκτέλεσαν την επιχείρηση στο Αμποταμπάντ χωρίς καν να ενημερώσουν την πακιστανική κυβέρνηση φοβούμενοι πως το μυστικό σχέδιο θα διέρρεε στον Λάντεν, προκάλεσε την οργή του Ισλαμαμπάντ. Πάντως, το Πακιστάν δεν έχει ακόμη απαντήσει στο εύλογο ερώτημα πώς ήταν δυνατόν να διαμένουν επί έξι χρόνια στον αστικό ιστό της χώρας ο Λάντεν και η οικογένειά του χωρίς να τους αντιληφθούν οι μυστικές του υπηρεσίες. Στο μεταξύ, ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε το αίτημα μη κυβερνητικής οργάνωσης να δοθούν στη δημοσιότητα τα βίντεο και οι φωτογραφίες από τη δολοφονία του Λάντεν και τα συνακόλουθα – η σορός του βυθίστηκε από τους Αμερικανούς στην ανοιχτή θάλασσα. Προηγουμένως, η CIA είχε ζητήσει να μη δοθεί στη δημοσιότητα το σχετικό υλικό.

πηγη : geopolitics-gr.blogspot.de

Βομβιστική επίθεση με δέκα νεκρούς στο Ιράκ

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα δημοφιλές καφενείο στην ταραγμένη ιρακινή επαρχία Ντιγιάλα, δήλωσαν σήμερα πηγές των υπηρεσιών ασφάλειας. Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα χωριό κατοικούμενο κυρίως από σουνίτες στα περίχωρα της Μπακούμπα, 65 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης, δήλωσαν ένας αστυνομικός στο χωριό και μια πηγή στο επιτελείο της διοίκησης των επιχειρήσεων στην Ντιγιάλα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.



Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.

Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.

Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες! Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.

Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος «Μεσσίας» υπεσχέθη ότι θα ηγηθή των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί… Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ. Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.

Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.

Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.

Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του ''ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ''. Πρώτη πηγή.

Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.

Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του "Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας" και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο "Δίκη" ("Trial") του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων "Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
Ιδού η περικοπή.

"Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.

Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!..."

Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος "αντισημιτισμού" (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)


ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου