Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατριωτικό Μέτωπο
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626 
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                    
www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                        
Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2011
Σήμερα παρά ποτέ, χρειαζόμαστε έναν «Μαύρο Καβαλάρη», να βάλει φρένο στο «μπακάλικο» των επαγγελματιών πολιτικών, που παζαρεύουν όχι την τύχη του ελληνικού Λαού αλλά αυτήν του πολιτικού συστήματος και της θλιβερής τους καρέκλας.
Σαν σήμερα, 4 Νοεμβρίου του 1883,  γεννήθηκε ο Μαύρος Καβαλάρης, ο Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας, ο άνθρωπος που προστάτεψε τους πρόσφυγες της Μικρασίας στην Μεγάλη Καταστροφή και επιχείρησε απεγνωσμένα να επουλώσει τις πληγές του εμφυλίου αλλά και να μοιράσει δίκαια το ψωμί στον ελληνικό Λαό. Ο Πρωθυπουργός ο οποίος πέθανε στο στρατιωτικό ράντζο χωρίς να αφήσει ούτε μία δραχμή και του οποίου ο αδελφός έψαχνε δουλειά ως εργάτης, χωρίς να επικαλείται το όνομα του αδελφού του, Στρατηγού και Πρωθυπουργού.
Σημαδιακή η σημερινή μέρα, 4 Νοεμβρίου 2011. Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, παζαρεύει στη Βουλή την δική του τύχη και όχι την τύχη του ελληνικού Λαού, όπως τότε, τις σκοτεινές εποχές της Μικρασιατικής Καταστροφής του εμφυλίου και της μετεμφυλιοπολεμικής Ελλάδας.
Το βαθύτατα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αποφασίζει για μια ακόμη φορά, για την περαιτέρω υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας μας, στο σύνολό του αυτή την φορά, με τις μάσκες να έχουν πέσει από το αποκρουστικό πρόσωπο του. Συνεπικουρούμενο από ξεδιάντροπους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μεγαλοκαναλάρχες, εργολάβους, τοκογλύφους κλπ φρούτα της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων που καθοδηγούνται χωρίς προσχήματα πια, από κέντρα πέραν των εθνικών συνόρων.
Ο ελληνικός Λαός, αντιλαμβάνεται βασανιστικά αργά αλλά σταθερά, πως η ευθύνη της κατάντιας στην οποία τον έχουν οδηγήσει, ανήκει σε όλο το πολιτικό σύστημα, από τη μία άκρη του, έως την άλλη. Από την νεοταξίτικη αριστερά, έως τον υποτιθέμενο «πατριωτισμό» του «κωλοτούμπα». Ακόμη, παρακολουθεί με έκπληξη αλλά και με προβληματισμό, την γέννηση νέων «κωλοτουμποειδών», στον χώρο των αντιμνημονιακών Κινημάτων, με αδίστακτους - «αριστερούς» αυτήν την φορά -  μικρομπακάληδες, που του τάζουν λαγούς με πετραχήλια.
Αυτό που του μένει να αποδεχθεί είναι η δική του απόφαση, για πλήρη και ουσιαστική αλλαγή πορείας της χώρας μας, σε μιαν Ελλάδα με την εξουσία περασμένη σε αυτόν μέσα από το Νέο Σύνταγμα που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο, μιαν Ελλάδα που θα αναζητήσει την θέση της στις ιστορικές μας – φυσικές συμμαχίες μακριά και πέρα από τους τοκογλύφους της Δύσης, μιαν Ελλάδα που θα επιστρέψει στην κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας.
Οι «Μαύροι Καβαλάρηδες», υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην τρισχιλιόχρονη ιστορία αυτού του τόπου. Στο χέρι του Λαού είναι να τους αναζητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου