ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, είναι τιμή μου, που είμαι μαζί σας στην Κρήτη, με όλα μου τα αδέρφια. Ξέρετε ότι η ομάδα END αποτελείται από πάρα πολλούς Κρητικούς. Γνωρίζετε τον αγώνα που έχουμε κάνει, μαζί με τους συντοπίτες σας τόν Δόκτορα Μανώλη Λαμπράκη, τον κ. Βαλσαμάκη, και τα άλλα μέλη της END.  Έχουμε αγωνιστεί σκληρά. Πάρα πολλά χρόνια είμαστε μέσα σ'αυτόν τον πόλεμο αλλά τα τελευταία 2 χρόνια, έχει γίνει πολύ μεγάλος θόρυβος στην Ελλάδα, με όλα τα όπλα που έχουμε  και τη διαδρομή μας στον Ελλαδικό και στον παγκόσμιο χώρο. Ξεκινώντας από τη μετοχή της Ανατολής, αν θυμάστε παλιά επί Τριανταφυλλόπουλου. Για την υπόθεση αυτή θεωρήθηκα απατεώνας.
Ο "ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΣ" ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

Τελικά φτάσαμε στο επίπεδο να αποδειχτεί πως η τράπεζα της Ανατολής και η Εθνική τράπεζα είναι οι τράπεζες που άνοιξαν μαζί την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας. Μην ξεχάσουμε ποτέ, ότι η Εθνική τράπεζα άνοιξε το 1841και το 50% ήταν του κυρίου Rothschild. Δηλαδή των παγκόσμιων δυναστών - δολοφόνων του πλανήτη. Αποκαλύψαμε ακριβώς τι έχει γίνει, πώς έγινε η σφαγή στη Μικρά Ασία που κάποιοι την ονόμασαν "συνωστισμό"! Φτάσαμε μέσα στα δικαστήρια να δώσουμε μεγάλες μάχες και να κερδίσουμε τις δίκες με ακλόνητα στοιχεία, που μας κόστισαν ζωές, καριέρες, ανθρώπους που εξαφανίζονταν, που έφευγαν από τις θέσεις τους, κλπ. Φτάσαμε όμως σ ένα πολύ καλό επίπεδο, το Ελληνικό κράτος - η εφορία - να πιστοποιήσει φόρο στην μετοχή της Ανατολής ... να αναγνωρίσει την αξία της μετοχής της Ανατολής. Και βγήκε και ο φόρος σε δυο μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουμε, 27 δις επίσημα στο όνομα μου και στον οργανισμό EI END. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι 27 δις ευρώ φόρος, από την εφορία. Αμέσως έγινε κοινοβουλευτικός έλεγχος στη βουλή των Ελλήνων.

ΧΑΡΤΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ (ΣΔΟΕ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙΣ 2 Μ.Κ.Ο.

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ
Ξέρουμε ότι η βουλή των Ελλήνων είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Η βουλή κυβερνάει την Ελλάδα. Η αντιπολίτευση έχει τεράστιες δυνατότητες και δύναμη. Οι κοινοβουλευτικοί άντρες, μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε έλεγχο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σήμερα λοιπόν υπάρχει μια μεγάλη αντιπολίτευση, η οποία δεν έκανε ποτέ, τίποτα. Βλέπουμε τις αντιπολιτεύσεις να περνάνε να γίνονται κυβερνήσεις, και οι κυβερνήσεις αντιπολιτεύσεις. Λες και οι δυνατότητες τους δεν υπήρχαν. Ακόμα και σε ένα μικρό κόμμα, ο πρόεδρος του έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί στον Άρειο Πάγο, να πάρει 3-4 εισαγγελείς , να κατέβει στην Εθνική τράπεζα και να κάνει οποιοδήποτε έλεγχο θέλει. Δεν το κάνει όμως κανένας. Στις μέρες μας, είδαν ότι δεν χρειάστηκε να κάνουν επερώτηση, και όταν έπρεπε να κάνουν, κανένας δεν έκανε. Βέβαια έγιναν κάποιες επερωτήσεις με δικούς μας ανθρώπους βουλευτές, και έτσι έχουμε και το έγγραφο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, που πιστοποιεί την αξία της μετοχής και πιστοποιείται και ο φόρος των μετοχών. Είδατε έβγαλαν νόμους, να κυνηγάνε για 5, 10, 500 ευρώ ανθρώπους στην Ελλάδα. Κι εγώ αναγκάστηκα κι έκανα μήνυση στο ΣΔΟΕ και συγκεκριμένα στους οικονομικούς εισαγγελείς, Μουζακίτη, Διώτη και κ. Πεπόνη. Βεβαίως ήρθε και το απορριπτικό, γιατί η Ελληνική νομοθεσία μου δίνει δύο δυνατότητες. Ή να εκχωρήσω το φόρο στο κράτος, όπου μόνος του θα το εισπράξει, ή να μου κατασχέσει τμήμα της μετοχής της Ανατολής. Δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Φανταστείτε όμως, έκανα μήνυση στην Ελληνική Δημοκρατία για να παραλάβει το φόρο. Η Ευρώπη έχει παγώσει με κάτι τέτοιο. Ξέρετε καλά ότι η μετοχή αυτή είναι η μισή στα Γαλλικά και η μισή στα Αγγλικά. Το τμήμα που είναι στα Γαλλικά, εγγυάται η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας. Από το 1999 η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας, μετονομάστηκε σε κεντρική τράπεζα της Ευρώπης. Βέβαια, η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας και όλες οι κεντρικές της Ευρώπης, ανήκουν στο ίδιο αφεντικό, στην ίδια τραπεζική οικογένεια, στην ίδια δυναστευτική οικογένεια, τους Rothschild!

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ 600 ΔΙΣ