Συνέχεια των προηγουμένων(δείτε κάτω)Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Νέα που προέρχονται από το Βατικανό πήραν μια ακόμη αξιοσημείωτη τροπή στις 25 Ιουλίου 2013. Ο Jaemes McBride της Divine Province.org, προχώρησε σε μια σειρά από εντυπωσιακές ανακοινώσεις σχετικά με την παγκόσμια οικονομική κατάσταση και το Βατικανό, κάτι που μέχρι σήμερα έχει περάσει απαρατήρητο από τα ΜΜΕ.

«Παρατηρούμε ότι συντελείται μία αλλαγή. Τα καταφέραμε, κερδίσαμε. Αγωνιζόμαστε εδώ και χρόνια προκειμένου να απαλείψουμε το χρέος. Και το καταφέραμε ", δήλωσε . "Από την 1η Ιουλίου 2013 έχουμε παγκόσμια διαγραφή χρεών. Όλοι οι λογαριασμοί και οι αξιώσεις έχουν διευθετηθεί", πρόσθεσε.
Επί σειρά ετών, ο κ. McBride και άλλοι διαπραγματεύονταν με το Βατικανό και το στέμμα της Αγγλίας για να απελευθερώσουν από το βάρος του παγκόσμιου χρέους τους ανθρώπους όλου του κόσμου . Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν σε θέση να ολοκληρώσει αυτόν τον άθλο με την απόκτηση της πολυπόθητης Σφραγίδας του Αγίου Πέτρου από το Βατικανό που του δίνει τη δικαιοδοσία να πραγματοποιήσει αλλαγές στους νόμους.
Το Divine Province απέκτησε τον έλεγχο του παγκόσμιου καταπιστεύματος που κατείχε προηγουμένως εξ ορισμού το Βατικανό και το Στέμμα , αφού ανέλαβε με επιτυχία τον έλεγχο και την αξίωση της Επιτροπής και των αρμοδιοτήτων του Αποστόλου Πέτρου.
Ο κ. McBride, επίσης, αποκάλυψε ότι δόθηκε βεβαίωση της απαλλαγής του χρέους από τους Κινέζους γέροντες που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της επαναφοράς του παγκόσμιου νομίσματος που είναι να υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον κ. McBride, παρόλο που η παγκόσμια απαλλαγή του χρέους έγινε επίσημα την 1η Ιουλίου, οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο ζήτησαν τριετή περίοδο μέχρι το παλιό σύστημα να εξαλειφθεί εντελώς.
"Υπάρχει μια μεταβατική περίοδος. Οι υπάρχουσες εξουσίες που είναι και οι τράπεζες έχουν μία περίοδο ώστε να γίνει αυτή η μετάβαση και να μην προκληθεί χάος", εξήγησε. "Έχουν μία περίοδο τριών ετών που σκοπεύουν να αξιοποιήσουν."
Ωστόσο, ο κ. McBride ήταν ανένδοτος λέγοντας, πως η τριετής αυτή περίοδος ήταν απλά ένας αυθαίρετος αριθμός που μπορεί να μειωθεί σημαντικά με την αφύπνιση των λαών της Γης σχετικά με την αλήθεια μέσα από μια διαδικασία εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης.

Το Divine province και ο Jaemes McBride, με τα επιτεύγματα όλων εκείνων που είναι αφοσιωμένοι και παθιασμένοι με την ελευθερία και το Φυσικό Δίκαιο, έχουν σπάσει τα δεσμά και τη δύναμη του Βατικανού και του Στέμματος (City of London), καθώς και κάθε αλαζονική τους απαίτηση πάνω στα περιουσιακά στοιχεία των λαών παγκοσμίως κάτι που είχε δομηθεί με μια αυστηρή ιεραρχία (που εκτείνεται προς τα κάτω σε κυβερνήτες, πόλεις και κωμοπόλεις ανά τον κόσμο).
Το Βατικανό και το Στέμμα, εγκαθίδρυσαν ένα διεθνές εμπορικό σύστημα ανά τον κόσμο που εξασθένισε σοβαρά τη Δικαιοσύνη, τις κυβερνήσεις και τον πλούτο των λαών., διατηρώντας τη θεϊκή περιουσία των λαών σε κατάσταση χρεοκοπίας και ατίμωσης, αντιμετωπίζοντας τους σαν άψυχα όντα με το άλλοθι του εμπορίου, πολυάρθμων εξουθενωτικών τεκμηρίων και συμβάσεων και εκμεταλλευόμενοι τους ίδιους και τις ψυχές τους σαν περιουσιακό στοιχείο με σκοπό το εμπόριο και τον πλουτισμό.

Συνεχίζεται ...
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη


ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...(μέρος πρώτο)

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...(μέρος δεύτερο)


Δείτε σε μιά σπάνια συνέντευξη τον κ. McBride με την σφραγίδα του Βατικανού,που του παρέδωσε ο Πάπας!!!


The End of Economic Slavery Has Arrived.Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!