Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

H επιστροφη στην δραχμη θα γινει με ορους Πατριωτικου Μετωπου ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ υπαρχει τεραστια διαφορα !
Το οτι υποστηριζει ο Μυτηλιναιος την δραχμη εχει την προφανη σκοπιμοτητα του ειναι πασιφανες και φυσικα την συκοφαντει.
Ειναι το αναλογο που μαζευτηκαν εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες στην Πλατεια Συνταγματος και τοτε εμφανιστηκε ο Αλαβανος και κατασηκοφαντησε τους αγανακτισμενους διοτ...ι ουδεις γουσταρει καπελωμα απο τον Αλαβανο.
Εγω εφιστω την προσοχη στο ποσοστο εκεινο που αφορα το 25% των αγελλαιων οτι η ψηφος ειναι σφαιρα οτι η ψηφος ειναι θανασιμη αυτην την στιγμη ,σε δυο μηνες μαλλον εχουμε εκλογες !
Εφιστω την προσοχη σε αυτους που δεν σκεφτοντε,σε αυτους που συλλαμβανουν εικονες απο τα ΜΜΕ των εργολαβων.
Εφιστω την προσοχη σε αυτους που εδω και δυο χρονια δεν καταλαβαινουν βασικες αρχες του κινηματος των αγανακτησμενων,σε αυτους που με αγελλαια συμπεριφορα ακολουθουν την καθε κινηση που εμφανιζουν οι εργολαβοι των ΜΜΕ ,καθως και οι μικροι της περιφερειας.
Εφιστω την προσοχη οτι θα την πιειτε την πορτοκαλλαδα,οτι θα πατε στον πατο και ακομα παρακατω και οτι λογω αγνοιας βλακειας ξερολιασης εγωισμου μπουρδολογιας στενοκεφαλιας ,επιληψιας καταληψιας δουλοπρεπειας κολιγιασης εξαχρειωσης αυτο το ποσοστο του 25% μπορει να αποδειχθει πανισχυρο αν το 75% σκεπτομενων δεν τους μαντρισει στην σκεψη των αγανακτισμενων με σκοπο του Μετωπου μας.
Στον πατο και ακομα παρακατω ,αλλα εμεις τι φταιμε ? θα σε παρακαλαμε να σωθεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου