Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Friday, October 28, 2011

Οι Εβραίοι της Ελλάδας και το έπος του 1940


Σ.Α: Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι παλαιότερη και την είχαμε αναδημοσιεύσει πριν 2 χρόνια.. Παρ' όλα αυτά παραμένει επίκαιρη αφού οι "περιούσιοι" πάντοτε προσπαθούσαν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας. 


Το παρασκήνιο βέβαια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει ότι ο Διεθνής Εβραϊσμός ήταν υπερ της Ειρήνης και της Ελευθερίας των λαών και αυτό γιατί απλούστατα ΟΛΟΙ οι Διεθνείς Τραπεζίτες που χρηματοδότησαν τον πόλεμο αυτό και ειδικότερα την Γερμανία για να τον ξεκινήσει ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ στην καταγωγή. Δείτε σχετικό απόσπασμα απο το ντοκυμαντέρ "The Money Masters".








Μπερδευτήκατε με την φωτογραφία έ; Πάνω είναι οι Έλληνες που πάνε στο μέτωπο και κάτω οι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Το ποιοί πολέμησαν για την Ελευθερία τους και ποιοί όχι είναι γνωστό.


Οι παππούδες μας που πολέμησαν στο μέτωπο τόσο τους Ιταλούς όσο και τους Γερμανούς μας έχουν μιλήσει ειδικά για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Πήγαν λοιπόν με οχήματα του Ελληνικού Στρατού στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν όσους Εβραίους ήθελαν να πολεμήσουν. Οι Έλληνες τους έλεγαν: "Ελάτε να πολεμήσετε. Αν σας πιάσουν θα σας κάνουν σαπούνια..(Σ.Σ: Έτσι νόμιζαν τότε οι Έλληνες για την τύχη των Εβραίων που πήγαιναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης)"


Ελάχιστοι Εβραίοι ανταποκρίνοταν και ακολουθούσαν τους Έλληνες στο μέτωπο. Οι περισσότεροι έλεγαν: "Όχι..Οι Γερμανοί δεν θα μας πειράξουν.."


Κάτι γνώριζαν οι Εβραίοι. Αυτά όμως δεν γράφονται στα "επίσημα" ιστορικά βιβλία που διδάσκουν στα πανεπιστήμια, ούτε και στα ΜΜΕ. Εκεί παρουσιάζουν τον Φριζή σαν ήρωα..
Στην συνέχεια του άρθρου φαίνεται η πραγματική συμμετοχή των Εβραίων της Ελλάδας στον ελληνικό αγώνα για ελευθερία. Σχεδόν μηδενική!! Εμείς πολεμούσαμε σε έναν πόλεμο που οι Εβραίοι χρηματοδότησαν για την καταστροφή της ανθρωπότητας.


Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αντιστάθηκαν και αυτοί και πλήρωσαν το μεγαλύτερο τίμημα.
Ο κόσμος όμως ξυπνάει και οι "Εφιάλτες" της ανθρωπότητας είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα αποφύγουν την Νέμεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου