Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Προεδρικά Διατάγματα από το… Βερολίνο: Ζιγκ Χαιλ Χερ Καρλ Παπεν.

Στο Βερολίνο υπογράφει Προεδρικά Διατάγματα ο κύριος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ναι αυτός ο οποίος 15 ετών, έκανε εθνική αντίσταση κατά δήλωσή του, και ο οποίος ονομάζεται Κάρολος Παπούλιας.

Το Προεδρικό Διάταγμα συνυπογράφουν οι «αρμόδιοι» υπουργοί, Αθανάσιος Σκορδάς, Κων/νος Αρβανιτόπουλος και Ευάγγελος Λιβιεράτος.

Άιντε και με το καλό κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, να υπογράφεις τα Διατάγματά σου ως Φον Κάρλ Πάπεν και εις άπταιστην γερμανικήν, στο μικρό γραφειάκι φυσικά της γραμματείας, απέναντι από το τεράστιο γραφείο της Καγκελαρίου του 4ου Ράιχ, Φράου Ανγγελα Μέρκελ.

Ως γόνος δε του γέρου της Δημοκρατίας, άλλως πως παπατζή, καθώς και του γίγαντα της πολιτικής, Παναγιωτάκη Κανελλόπουλου, πολύ σύντομα σου ευχόμαστε να ανοίξεις και πάλι τους παρθενώνες-ξερονήσια και παρουσιάζοντας τον νέο ΓΕΕΘΑ στην κυρά-Μέρκελ, να της πεις περήφανα: Φραου Άνγγελα. Ντας ιστ ντάινε Βέρμαχτ.

Είναι σίγουρο πως δίπλα σου θα έχεις να σε προστατεύουν, τα Νέα Τάγματα Ασφαλείας, τα οποία με πολύ κόπο και σε συνεργασία με την γενναία και ηρωική «αριστερά της προόδου, των κινημάτων και της οικολογίας» καταφέρατε να στείλετε στη Βουλή των Ελλήνων(;).

Δείτε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο διασταυρώσαμε με το Εθνικό – κατά τα άλλα – Τυπογραφείο, και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, εκτιμώντας κατ’ αρχάς, πως πρόκειται για πλαστογραφία.





Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
Πουτάνας γιοί, πολιτικοί…

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

«Πουτάνας γιοί, πολιτικοί». Με την οξύτατη αυτή έκφραση, χαρακτήρισε ο ηγέτης του κινήματος των 5 Αστέρων της Ιταλίας, Μπέπε Γκρίλο, το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας του, αριστερούς και δεξιούς. Αρνούμενος παράλληλα να συναινέσει, σε οποιαδήποτε διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.

Πέρα από τα κροκοδείλια δάκρυα των Ιταλών πολιτικών και τις ανοησίες που ακούσαμε, και από τον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα, «για διαφύλαξη της Ευρώπης, από φαινόμενα σαν τον Γκρίλο», ας επιχειρήσουμε να δούμε, τι συμβαίνει στην Ιταλία με την περίπτωση του «αιρετικού/αντισυστημικού» - όπως τον αποκαλούν - αυτού πολιτικού.

Ο Μπέπε Γκρίλο λοιπόν:

  • Μείωσε τους μισθούς των Βουλευτών του κατά 50%.
  • Είναι σαφής στις θέσεις του όπως: Διαγραφή του χρέους, εθνικοποίηση των τραπεζών και κατώτερο εγγυημένο εισόδημα στα 1000 ευρώ το μήνα.
  • Κρατάει μια συνεπή και κάθετη στάση απέναντι στο σύνολο του σάπιου και διεφθαρμένου αριστεροδέξιου πολιτικού συστήματος της χώρας του.
  • Δεν δίνει συνεντεύξεις στα ιταλικά κανάλια και φτύνει κατάμουτρα τους πληρωμένους κονδυλοφόρους.
  • Δεν κάνει αρχηγικές εμφανίσεις. Αντιθέτως. Έχει μοιράσει τα κέντρα αποφάσεων του Κινήματός του, οριζόντια και με οργανωτική αυτοτέλεια.
  • Ξεκαθαρίζει πως η στάση του Κινήματος των 5 Αστέρων, απέναντι στις προτάσεις των παραδοσιακών κομμάτων, θα είναι κατά περίπτωση.
  • Μιλάει σαφώς πια, για πέρασμα των εξουσιών στο Λαό.
  • Ο λόγος του είναι καθαρά Πατριωτικός, χωρίς φυσικά να συνδέεται σε καμία περίπτωση με ακροδεξιές λογικές και αγκυλώσεις και πάντα με γνώμονα, τη Λαϊκή Εξουσία.

Ο Μπέπε Γκρίλο, πέρα από τις οξείς εκφράσεις του και την απέχθειά του για το σύστημα, κινείται σε γενικές γραμμές, μέσα στο πλαίσιο των αρχών, της Άμεσης Δημοκρατίας. Ενός παγκόσμιου Κινήματος, που όλα δείχνουν πως, θα αποτελέσει στις εποχές που έρχονται, την πραγματική επανάσταση των Λαών. Μια επανάσταση, η οποία ήδη στέκεται όρθια απέναντι στη Νέα Τάξη, τις αριστεροδέξιες αγκυλώσεις του παρελθόντος, και την χωρίς εξουσιαστικά κόμπλεξ στήριξη της πολιτικής πρότασης που εκφράζει εδώ και χρόνια το Πατριωτικό Μέτωπο με κεντρικό σύνθημα: Δώστε μας της δύναμη να σας παραδώσουμε την εξουσία.

Για να έλθουμε τώρα, στο καραγκιόζ μπερντέ πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Πέρα από το Πατριωτικό Μέτωπο και το Δημοβούλιο Πολιτών, κανένας πολιτικός σχηματισμός, δεν θέτει ζήτημα πλήρους επαναδιατύπωσης/πρότασης, της λειτουργίας των θεσμών αλλά και του συνόλου της Δημοκρατίας μας, πάνω στη βάση της Άμεσης Δημοκρατίας.

Όλα τα κόμματα/κινήματα, από την άκρα αριστερά (ακόμη και από αυτούς που αυτοαποκαλούνται «αντιεξουσιαστές» ή και Μπακουνικοί αριστεροί Πατριώτες), έως την άκρα δεξιά και τους νεοναζί, στηρίζουν τον πολιτικό τους λόγο, στην εξουσιαστική παμπόνηρη διαχειριστική λογική: Ψηφάτε με για να σας σώσουμε.

Ακόμη και τα εξωκοινοβουλευτικά σούργελα/κλώνοι του ΠΑΜ ( ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΛΕΠΑΜ, και διάφορα «Μέτωπα» της συμφοράς) μανιαδάκικου στυλ, που κατασκευάστηκαν και προκύπτουν καθημερινά, με άνωθεν εντολή και επιμελητεία. Με ναπολεόντιους ηγετίσκους, που παρθενογεννήθηκαν ξαφνικά και από το πουθενά και δεν μπορούν να ξεφύγουν από την βαθειά τους κρυπτοφασιστική επιθυμία, όχι να υπηρετήσουν τον τόπο, αλλά να τον… κυβερνήσουν και να τον… σώσουν, προφανώς για λογαριασμό των αφεντικών τους.

Φυσικά, ακούμε που και που, από την ΣΥΡΙΖΑία «αριστερά» κυρίως, ψιθυριστές φωνές, περί Άμεσης Δημοκρατίας. Μελετώντας όμως βαθύτερα τις προτάσεις τους, διαπιστώνει κανείς πολύ εύκολα πως πίσω από τα μουρμουρητά, κρύβεται η βαθύτατα εξουσιαστική λογική του ιστορικά καταχρεωμένου μαρξοσταλινικού μοντέλου.

Την ίδια ώρα, οι της ΧΑ που προσπαθούν απεγνωσμένα να… ενδυθούν την… αρχαιοελληνική πορφύρα, (κρατώντας με δυσκολία το χέρι, να μην υψωθεί πάλι και πάλι σε ναζιστικό χαιρετισμό), δεν έχουν να πουν ούτε μία λέξη, για αυτό το οποίο υποτίθεται πως υπερασπίζονται: Την αρχαία Αθηναϊκή και Σπαρτιατική Δημοκρατία.

Παράλληλα, ενώ ο Λαός της γειτονικής Ιταλίας, προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του, μέσα από την έστω πρωτογενή/πρωτόγονη Αμεσοδημοκρατική Πρόταση του Γκρίλο, στη δική μας Πατρίδα, συνεχίζει να ανθίζει η φαιδρά πορτοκαλέα.

  • Με έναν Λαό, που ακόμη δεν έχει αποδεχθεί πως βρίσκεται υπό κατοχή, και πως θα «δει Θεού πρόσωπο», μόνον όταν πάψει να υπερασπίζεται τα δανεικά των Ευρωπαίων.
  • Με έναν λαό που σέρνεται σήμερα πίσω από εθνομηδενιστές «σωτήρες» τύπου ρεπουσοτσιπραίων, ή από εθνοκάπηλους, επίσης «σωτήρες», μέχρι χτές τύπου καρατζαφέρμπουμπουκ και σήμερα «ζιγκ χαιλ ραους».
  • Με έναν Λαό που δεν καταλαβαίνει πως δεν πρέπει να ξευτελίζεται μπαίνοντας στις ουρές της ζητιανιάς, πως δεν πρέπει να πιστεύει σε ανοησίες του τύπου «η αριστερά θα σας σώσει» ή ακόμη χειρότερα με σαχλαμάρες του τύπου: Δυναμώστε μας στη Βουλή για να τους δείρουμε. Και ακόμη με γελοιότητες του τύπου: Ειδοποιείστε μας αν ο λαθρομετανάστης νοικάρης σας δεν πληρώνει το νοίκι. Θα συλλέξουμε τα νοίκια και θα σας βάψουμε το διαμέρισμα. Τα... χρώματα δικά μας.

Με την ολοκλήρωση της διερευνητικής φάσης του σχηματισμού κυβέρνησης της Ιταλίας, το Πατριωτικό Μέτωπο, σε συνεργασία με το Δημοβούλιο Πολιτών, θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τον Μπέπε Γκρίλο και το Κίνημα των 5 Αστέρων. Στην πρώτη συνάντηση εξ’ άλλου την οποία είχαμε, με τον εκπρόσωπό του, κ. Τονίνι, οι απαντήσεις τις οποίες πήραμε σε σχέση με τις Αμεσοδημοκρατικές πρωτοβουλίες του Γκρίλο, κρίθηκαν ικανοποιητικές. Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία και σύντομα μάλιστα, να γνωρίσουμε από κοντά τον «αιρετικό/αντισυστημικό» Ιταλό πολιτικό, για να διαμορφώσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα, για τις Αμεσοδημοκρατικές αρχές του.

Οι καιροί εξ’ άλλου, ου μενετοί, γαρ εγγύς εί.

Η Άμεση Δημοκρατία, είναι η επανάσταση των Λαών όλου του Κόσμου, για το σήμερα και το αύριο. Και αργά ή γρήγορα, τα πολιτικά συστήματα που εξαπάτησαν, ταλαιπώρησαν και αιματοκύλισαν τους Λαούς, (φασισμοί, ναζισμοί, νεοφιλελευθερισμοί, καπιταλισμοί, κομμουνισμοί, σοσιαλισμοί κλπ κλπ), θα πάνε εκεί που τους αξίζει:

Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τι τρέχει με την Κύπρο; Ματιά από τη Μόσχα
Να καταστήσει πιο «πρακτική» την πολιτική της έναντι του προβλήματος της Κύπρου επιχειρεί πλέον η Μόσχα που αντιλαμβάνεται πως το πρόβλημα της Μεγαλονήσου όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά τώρα αρχίζει και ενδέχεται να προκαλέσει και αλυσιδωτές εξελίξεις.
Το Κρεμλίνο μπορεί να αντέδρασε με αυστηρότητα απέναντι στη Λευκωσία μετά την πρώτη απόφαση του Eurogroup, εντούτοις είναι βέβαιο πως παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει το δικό της σχέδιο απέναντι στο οικονομικό πρόβλημα της Μεγαλονήσου.
Σε κεντρική ελπίδα της ρωσικής οικονομικής ηγεσίας αναδεικνύεται η διάσωση χωρίς «κούρεμα» της ρωσικής τράπεζας VTB, θυγατρικής της ομώνυμης κρατικής τράπεζας, η οποία κατέχει την τρίτη θέση στην Κύπρο σε μέγεθος ενεργητικού 14 δισ. ευρώ.
Η μητρική τράπεζα επιδιώκει να ξεπεράσει τη φάση αυτής της κρίσης με ζημιές μόνο εκατομμυρίων, ενώ οι προϊστάμενοί της δεν κρύβουν τη φιλοδοξία τους μια ρωσική πλέον τράπεζα να παίζει πιο δυναμικό ρόλο στο υπό διαμόρφωση σκηνικό της κυπριακής οικονομίας.
Αυτό ούτε λίγο, ούτε πολύ υπονοεί και ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αντόν Σιλουάνοφ.
«Η Ρωσία ενδιαφέρεται για την ταχύτερη δυνατή φυσιολογική λειτουργία του κυπριακού τραπεζικού συστήματος και την απελευθέρωση των συναλλαγών. Τασσόμαστε υπέρ της κατά το δυνατόν αποφυγής της επιβολής συναλλαγματικών περιορισμών στις καλά λειτουργούσες τράπεζες. Γιατί σε οποιαδήποτε χώρα, όπου υπάρχουν τράπεζες, που ακολούθησαν επικίνδυνη πολιτική κι έχουν προβλήματα, πρέπει να ξεκαθαριστεί τι συμβαίνει με αυτές τις τράπεζες και όχι να αποκλειστεί ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα».
Στο ίδιο κλίμα «διάσωσης της VTB» κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ίγκορ Σουβάλοφ, ο οποίος χαρακτήρισε την τράπεζα «απολύτως υγιή», δηλώνοντας ότι η ρωσική κυβέρνηση αναμένει πως η τράπεζα αυτή δεν θα υποστεί απώλειες ή τελοσπάντων αυτές θα είναι ασήμαντες.
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες ρωσικές εταιρείες, οι οποίες παρακολουθούν ανάστατες τη «νομιμοποίηση της ληστείας», έχουν ήδη δώσει εντολές για απόσυρση κεφαλαίων από την Κύπρο και προώθησή τους «προς πάσα κατεύθυνση».
Για σοβαρό πλήγμα, που θα δεχθεί αναπόφευκτα το κυπριακό τραπεζικό σύστημα κάνει λόγο μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ρώσων Επιχειρηματιών της Κύπρου Γιούρι Πιανίχ, καθώς θα κλονιστεί από τη «νομιμοποίηση της ληστείας», χωρίς ωστόσο να αποκλείει τη δυνατότητα αποκατάστασης του κλίματος αναλόγως και των εφεξής αποφάσεων της κυπριακής κυβέρνησης, αλλά και του ρόλου, που θα μπορούσαν να έχουν οι Ρώσοι επιχειρηματίες.
Αναφερόμενος στην υπόθεση του φυσικού αερίου ο κ. Πιανίχ αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον γι’ αυτό είναι φυσικά υψηλό, όμως ακόμη βρισκόμαστε πολύ μακριά από την εκμετάλλευσή του και θα χρειαστεί να προηγηθούν μεγάλες επενδύσεις και αυτός, εκτίμησε, ήταν ο βασικός λόγος, που η ρωσική πλευρά δεν ήταν έτοιμη να δεχθεί τις κυπριακές προτάσεις.
Όσον αφορά στις επικρίσεις στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, ο κ. Πιανίχ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος του χρήματος FATF, η Γερμανία παραβιάζει πέντε θεμελιώδεις από τους 12 κανόνες, ενώ σε επανειλημμένους ελέγχους η Κύπρος εκπλήρωνε όλους τους όρους και τις σχετικές απαιτήσεις της ΕΕ:
«Πρόκειται για την εκδήλωση ενός αθέμιτου ανταγωνισμού, που γίνεται για τις χρηματοπιστωτικές ροές, που διαμορφώθηκαν μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας και λειτουργούν προς όφελος και της ρωσικής και της κυπριακής οικονομίας. Αυτό προσελκύει και άλλες χώρες, καθώς αναμφίβολα υπάρχει ανταγωνισμός και στο εσωτερικό της ίδιας της ΕΕ».
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι Γερμανοί στοχεύουν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Με το πρόσχημα της οικονομικής εξυγίανσης τα οικονομικά «πάντσερ» μπαίνουν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μετά την Αθήνα είχε σειρά η Λευκωσία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήεις για το ποια χώρα θα είναι η επόμενη.
Η Ρωσία προσπαθεί να παίξει το δικό της ρόλο, εξασφαλίζοντας πάνω απ’ όλα τα συμφέροντά της.


Read more: http://www.newsbomb.gr/kypros/story/291764/ti-trehei-me-tin-kypro-matia-apo-ti-mosha#ixzz2Oi8FnuPh

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ZjZCvQqIPKE&feature=share&list=UU28aJL_4PmNwz4yYg4E_91w
Αθήνα, 24 Μαρτίου 2013

Σε εξέγερση κάλεσε το Λαό ο Σ. Βιτάλης, στο Δημοβούλιο Πολιτών.

Σε εξέγερση κάλεσε τον ελληνικό Λαό στην ομιλία του στο Δημοβούλιο Πολιτών, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου, κ. Σταύρος Βιτάλης.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, στο πλαίσιο της Διημερίδας του Δημοβουλίου, (πρωτοβουλία του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, Συντονιστής του οποίου είναι ο Γιώργος Κόκκας, και το οποίο έγινε στις 23 και 24 Μαρτίου στην Αθήνα), αναφέρθηκε διεξοδικά στο Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας που κατέθεσε στο Λαό το ΠΑΜ και εξήγησε με λεπτομέρειες «πως αυτό μπορεί να μετατραπεί σε «όπλο», για το χτύπημα της Νέας Τάξης, των τοκογλύφων και του σάπιου και διεφθαρμένου κομματικού συστήματος που κυβερνά τον τόπο».

Στο Δημοβούλιο, στο οποίο μίλησαν επίσης ανώτατοι δικαστές και ακαδημαϊκοί, όπως επίσης και ο κ. Τονίνι, εκπρόσωπος του ιταλικού Κόμματος των Πέντε Αστέρων του Πέπε Γκρίλο, ο κ. Βιτάλης, άσκησε δριμύτατη κριτική κατά των αριστεροδέξιων εξουσιαστικών συστημάτων. Τα οποία αναπαρήγαγαν και θα συνεχίσουν να αναπαράγουν τα ίδια αδιέξοδα, στα οποία με δική τους εγκληματική ευθύνη, οδήγησαν τη χώρα.

«Είναι ώρα να αλλάξουμε σελίδα στην Ελλάδα, να στείλουμε στη φυλακή τους επίορκους πολιτικούς και να πάρουμε τη δικαιοσύνη, την άμυνα, την ασφάλεια αλλά και το δικαίωμά μας να ανακαλούμε όποτε εμείς ο Λαός κρίνουμε τους πολιτικούς από τη θέση τους. Καθώς και το δικαίωμά μας, να παράγουμε νομοθετικό έργο, όπως γίνεται εδώ και 200 χρόνια στην Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια, όπως έγινε πρόσφατα στην Ισλανδία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΜ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

3/25/20130σχόλια



ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ
(φρίκης συνέχεια)


ΧΩΡΟΣ:Νεοελλαδίτικον μουμιοποιημένον πρεζοκρατίδιον ζόμπι
ΧΡΟΝΟΣ:(πραγματικός) αρχή γήινης τερτατογενούς περιόδου 1.000.000 έτη π.Χ.γ
:(πλασματικός) γήινον έτος δισχιλιοστόν και δέκατον τρίτον (2013) α.Χ.γ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΝ


...και οι ψευδαισθήσεις καλώς κρατούν στο κράτος-λείψανο...καλωσορίσατε στο βασίλειο των ψευδαισθήσεων!
...καλωσορίσατε στο απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!..εδώ θα βρείτε ανθρώπους που αντί να βιώνουν,καθημερινώς αγκομαχούν να επιβιώνουν...εδώ θα δείτε σκελετωμένα παιδιά που καταρρέουν απ'την ασιτία...εδώ θα αντικρίσετε νεκροζώντανους να ψάχνουν τις νύχτες στους κάδους απορριμμάτων για τροφή...εδώ υπάρχουν κλειστά σχολεία λόγω έλλειψης θέρμανσης....εδώ κι αυτοί που πριονίζουν δέντρα για να ζεσταθούν...εδώ υπάρχουν οι άνεργοι...εδώ υπάρχουν οι άστεγοι καταγής κοιμόμενοι...εδώ υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς προσωπικό,ορούς,που οι νοσοκόμοι φωνάζουν απ'το παράθυρο στους περαστικούς αν τους περισσεύει λίγο οινόπνευμα και βαμβάκι..
....εδώ υπάρχουν τα ασθενοφόρα χωρίς καύσιμα...εδώ είναι και τα ''κρατικά'' ανασφάλιστα οχήματα...εδώ και τα αστυνομικά οχήματα-φέρετρα με 600.000χιλ. χωρίς έλεγχο,σέρβις και κ.τ.ε.ο,ανασφάλιστα κι αυτά...εδώ τα κλειστά καταστήματα...εδώ και τα όσα ανοιχτά και άδεια από πελάτες...εδώ οι κλειστοί φούρνοι...εδώ τα άδεια σούπερ-μάρκετ...εδώ το δίκιο του ισχυροτέρου και το άδικο του αδύναμου...εδώ οι κλέφτες και οι απατεώνες...εδώ και οι τίμιοι...εδώ οι απελπισμένοι και σκυθρωποί...εδώ οι ανεγκέφαλοι και χαζοχαρούμενοι...εδώ η αναλγησία και ο πόνος...εδώ η ασφάλεια και η ανασφάλεια...εδώ οι θεομπαίχτες,εδώ και οι αφελείς...εδώ η ευημερία και η μιζέρια...εδώ η ζωή και ο θάνατος...ΕΔΩ..εδώ θα τα βρείτε ΟΛΑ και συγχρόνως το ΤΙΠΟΤΕ!!!
...όσοι πιστοί λοιπόν φίλοι μου προσέλθετε...εάν τολμάτε...προσέλθετε στο κράτος-βασίλειο της ψευδαίσθησης του ΟΛΑ,αλλά της πραγματικότητος του απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!
...όσοι άτολμοι...σωθήκατε...όσοι τολμηροί...την ''πατήσατε''..δεν υπάρχει επιστροφή πλέον!
...καλωσορίσατε λοιπόν και πάλι εις το..
ΚΡΑΤΟΣ ΝΕΚΡΟ(Ω)Ν

Προσοχή! Η Τουρκία είναι έτοιμη να "επιτεθεί", θεωρώντας ευκαιρία την "αδυναμία" μας

Προσοχή! Η Τουρκία είναι έτοιμη να "επιτεθεί", θεωρώντας ευκαιρία την "αδυναμία" μας

RADIO GAMMA: Μανώλης Λαμπράκης: Διαθέτουμε 35 δισ. ευρώ για να ...

RADIO GAMMA: Μανώλης Λαμπράκης: Διαθέτουμε 35 δισ. ευρώ για να ...: Μόνο ο Κυπριακός λαός μπορεί να αποτρέψει την προδοσία και την υποταγή του στη Μέρκελ τόνισε ο πρόεδρος της END Μανώλης Λαμπράκης μιλώ...


Αλήθεια ποιος προδότης από την Ελλάδα και την Κύπρο θα λογοδοτήσει που παρέδωσαν την Κύπρο ξεβράκωτη στις ύαινες και στα όρνια;;
Αλήθεια δεν προκαλεί έκπληξη ο εκβιασμός συγκεκριμένων διεθνών αρπαχτικών και η
εγκληματική αδιαφορία του θείου ΣΑΜ -Αμερική και της ΑΡΚΟΥΔΑΣ-Ρωσία;;;;
Ο θείος ΣΑΜ κάνει τσάρκες κοντά στην Κύπρο, έχει το οικόπεδο 12 από την Κύπρο και κάνει το παπί σε μια δύσκολη στιγμή της Κύπρου για 5,5 δις, που για τον θείο ΣΑΜ είναι για στραγάλια!

Η αρκούδα υποτίθεται ότι ήθελε να έχει σοβαρούς συμμάχους και βάση στην μεσόγειο και το παίζει θιγμένη και αδικημένη!!! Ναι πήγαν να την φέρουν στην Ρωσία η Γερμανία με τα τσιράκια της ή είναι σκηνοθετημένη η διχοτόμηση της Κύπρου από ποιο ψιλά κλιμάκια των δυο υπερδυνάμεων του ΟΗΕ;;;;

Όλο το σκηνικό θυμίζει καραγκιοζλίκι ανεξήγητο για τα διεθνή δεδομένα και συμφέροντα των δυο υπερδυνάμεων! Με αυτό που αφήνουν να φαίνεται!

Όλα δείχνουν Κύπρος και Ελλάδα στο βωμό του πειράματος αλυσοδεσίματος της ανθρωπότητας!!
Δεν υπάρχει λογική εξήγηση με την κοροϊδία του ποσού των 5,5 δις, ούτε η άρνηση της Ρωσίας για διακανονισμό συμφερόντων στην Μεσόγειο, η διπλωματία δεν θίγετε από κάποια λάθη οι σκοπιμότητες αρπάζει την ευκαιρία ακόμα και την ώρα που εισπράττει φτύσιμο.

Εγώ ο φαντασμένος θα σας πω ότι όταν μια χώρα, ένα έθνος, με τόσα πλούσια κοιτάσματα δεν έχει συμμάχους να ζητήσει βοήθεια δυο πράγματα συμβαίνουν, ή οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτό το έθνος είναι λαός προς εξαφάνιση, ή παραδειγματική τιμωρία προς αυτούς που θα απλώσουν το χέρι να προσφέρουν βοήθεια.

Και τώρα κρατηθείτε για να μπορέσετε να αφομοιώσετε καλύτερα την φρίκη που μας ετοιμάζουν οι δυο υπερδυνάμεις και αυριανοί δικτάτορες της ανθρωπότητας, Αμερική και Ρωσία.

Αμερική και Ρωσία μαζί θα κτυπήσουν Ιράν και βόρεια Κορέα και αυτό για να βγάλουν στο κλαρί την Κίνα που είναι ο τελικός στόχος!!!

Όλα αυτά τα ονομάζω πρωτοφανές παγκόσμια φρίκη για έναν λόγο διότι δεν θα γίνει με συμβατικά όπλα άλλα και με αρκετά πυρηνικά!!!

Η άρνηση της Ρωσίας να πάει στην Κύπρο και να κάνει πάρτι στην Μεσόγειο δεν είναι αμελητέα ούτε οι ηλιθιότητες για 5,5 ψωρο δις!!!

Αν ο άνθρωπος την ιστορία δεν την έλεγε μυθολογία αλλά αληθινή ιστορία με πολλά καλά και κακά παραδείγματα και δεν ξέχναγε και μελετούσε τα λάθει και τις ενέργειες των προγόνων μας δεν θα ξεχνούσε τους αιμοσταγείς βρώμικους και αχάριστους άτλαντες!

Περίεργα παιχνίδια παίζει η ιστορία, τρέχει με τον δικό της τρόπο και κάνει κύκλους γύρο από τον εαυτό της‼!

Και να, ο ΕΛΛΗΝΑΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ πάλι στο επίκεντρο‼! Να που γίνετε πάλι η προδοσία και το παγκόσμιο κτύπημα στην Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ‼!

Έτσι και τότε προ-δοθήκαμε από παραδοσιακούς μας συμμάχους και υποτίθεται φίλους‼!

Μακάρι να κάνω λάθος και να είμαι φαντασμένος, όμως σκεφτείτε ΕΛΛΗΝΕΣ προσεκτικά και ήρεμα τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται με ταχύτητα παγκοσμίως!

Η γνώση και η αλήθεια είναι άλλη που εμείς, ο απλοί θνητοί δεν μπορούμε να την φανταστούμε.

Η αλήθεια βρίσκετε καλά κριμένη στο Άγιο Όρος, στο Βατικανό και στο Ισραήλ!

Μετρήστε πόσες φορές τα δέκα τελευταία χρόνια ήρθε ο Πούτιν να προσκυνήσει ή να δει το Άγιο Όρος;;;; Πόσες φορές οι πρόεδροι της Αμερικής ήρθαν στο Ισραήλ;;;; Πότε ξανά παραιτήθηκε Πάπας και γιατί, πριν 600 χρόνια! Γιατί σήμερα επειγόντως ξήλωσαν τον Πάπα; Πια πλήθη θέλουν να ελέγξουν και γιατί;;;

Για ένα είμαι πεπεισμένος 100%, ότι αυτοί οι εγκληματίες γνωρίζουν κάτι συνταρακτικό που το κρύβουν διαχρονικά από τους λαούς.


Πηγή: ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ‏ http://www.staparaskinia.gr/2013/03/blog-post_6260.html#ixzz2OWJ5E9aY

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Άμεση Δημοκρατία: Βιτάλης στο Δημοβούλιο Πολιτών
youtube.com/watch?v=ZjZCvQqIPKE&feature=share&list=UU28aJL_4PmNwz4yYg4E_91w
Αθήνα, 24 Μαρτίου 2013

Σε εξέγερση κάλεσε το Λαό ο Σ. Βιτάλης, στο Δημοβούλιο Πολιτών.

Σε εξέγερση κάλεσε τον ελληνικό Λαό στην ομιλία του στο Δημοβούλιο Πολιτών, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου, κ. Σταύρος Βιτάλης.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, στο πλαίσιο της Διημερίδας του Δημοβουλίου, (πρωτοβουλία του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, Συντονιστής του οποίου είναι ο Γιώργος Κόκκας, και το οποίο έγινε στις 23 και 24 Μαρτίου στην Αθήνα), αναφέρθηκε διεξοδικά στο Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας που κατέθεσε στο Λαό το ΠΑΜ και εξήγησε με λεπτομέρειες «πως αυτό μπορεί να μετατραπεί σε «όπλο», για το χτύπημα της Νέας Τάξης, των τοκογλύφων και του σάπιου και διεφθαρμένου κομματικού συστήματος που κυβερνά τον τόπο».

Στο Δημοβούλιο, στο οποίο μίλησαν επίσης ανώτατοι δικαστές και ακαδημαϊκοί, όπως επίσης και ο κ. Τονίνι, εκπρόσωπος του ιταλικού Κόμματος των Πέντε Αστέρων του Πέπε Γκρίλο, ο κ. Βιτάλης, άσκησε δριμύτατη κριτική κατά των αριστεροδέξιων εξουσιαστικών συστημάτων. Τα οποία αναπαρήγαγαν και θα συνεχίσουν να αναπαράγουν τα ίδια αδιέξοδα, στα οποία με δική τους εγκληματική ευθύνη, οδήγησαν τη χώρα.

«Είναι ώρα να αλλάξουμε σελίδα στην Ελλάδα, να στείλουμε στη φυλακή τους επίορκους πολιτικούς και να πάρουμε τη δικαιοσύνη, την άμυνα, την ασφάλεια αλλά και το δικαίωμά μας να ανακαλούμε όποτε εμείς ο Λαός κρίνουμε τους πολιτικούς από τη θέση τους. Καθώς και το δικαίωμά μας, να παράγουμε νομοθετικό έργο, όπως γίνεται εδώ και 200 χρόνια στην Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια, όπως έγινε πρόσφατα στην Ισλανδία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΜ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

2013.
Δήλωση Βιτάλη για τη στάση των Ρώσων στη Κύπρο.

Με δεδομένο το αρνητικό κλίμα που προέκυψε για τη στάση των Ρώσων, στις πρόσφατες, δραματικές εξελίξεις στη Κύπρο, και το αίτημα, στελεχών, μελών και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου, αλλά και ανθρώπων της ενημέρωσης, «να πάρει θέσει το Κίνημα, ως Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης», ο κ. Βιτάλης, Πρόεδρος του ΠΑΜ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήμαστε αυτοί που πρώτοι και ήδη από πρόπερσι, αφότου ξεκίνησαν οι επίσημες επαφές μας με το Ρωσικό Administration και την ένταξή μας στο πολιτικό σκέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, ως Συνδεδεμένο τη Μέλος, ζητήσαμε από τους Ρώσους φίλους μας, να επαναπροσδιορίσουν την πολιτική τους, σε σχέση με την Ελλάδα. Με αναθεώρηση κατ’ αρχήν του γεωστρατηγικού status quo, που ισχύει μετά τη Διάσκεψη της Γιάλτας και σύμφωνα με την οποία, η Ελλάδα, εντάχθηκε στη σφαίρα επιρροής των Δυτικών.

Ακόμη και πρόσφατα στην κατεπείγουσα συνάντησή μας στη Μόσχα, τονίσαμε αυτήν την ανάγκη, σε κορυφαία στελέχη, τόσο του ρωσικού Administration, όσο και της κρατικής Gazprom. Καλώντας τους επιμόνως να αντιληφθούν πως αν θέλουν να έχουν μια αποτελεσματική πολιτική στη Νοτιοανατολική Ευρώπη γενικότερα, και στην Ελλάδα ειδικότερα, θα πρέπει να επανεξετάσουν τις τακτικές τους, οι οποίες μέχρι σήμερα, περιορίζονται στην οικονομική τους διάσταση, και όχι στην γεωστρατηγική.

Η πρόσφατη στάση των Ρώσων στην Κύπρο, κατέδειξε την ορθότητα των θέσεών μας. Η οικονομική και μόνο διάσταση της έκφρασης της Ρωσικής εξωτερικής πολιτικής, όχι μόνο δεν λειτούργησε, αλλά και ενέτεινε τη δυσαρέσκεια απέναντι στις επιλογές της Ρωσικής Κυβέρνησης, τόσο του ελληνικού Λαού, όσο και των Φίλων Ρώσων, που αγωνίζονται στη Ρωσική Ομοσπονδία, για την ανάπτυξη των Ελληνορωσικών σχέσεων. Μια δυσαρέσκεια, η οποία τεχνηέντως καλλιεργείται και υπερμεγενθύνεται σήμερα, από ευρατλαντικών συμφερόντων κέντρα, που δρουν στη Ελλάδα.

Το Πατριωτικό Μέτωπο από την πλευρά του, παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην θεμελιώδη αρχή του, για επιστροφή της χώρας στις φυσικές και ιστορικές της συμμαχίες. Δεδομένου ότι, αυτές οι συμμαχίες, παρά τα προβλήματά τους (πχ Ορλωφικά, αποστολή από τον Ελ. Βενιζέλο, ελληνικής ταξιαρχίας για να χτυπήσει τους Μπολσεβίκους, στήριξη του Μουσταφά Κεμάλ από τον Λένιν, δίωξη των Ποντίων από τον Στάλιν, Πανσλαβισμός κλπ), υπήρξαν θετικές για την χώρα μας. Όπως πχ Φιλική Εταιρία, Κολοκοτρώνης, Καποδίστριας, Υψηλάντηδες, Βαρβάκης, Βαλκανικοί Πόλεμοι και πολλά άλλα, γνωστά στην ιστορία αυτού του τόπου. Σε αντίθεση με τις Συμμαχίες μας με τη Δύση, που μόνο δεινά επισώρευσαν στην Πατρίδα και το Λαό μας. Δεινά όπως ο Εμφύλιος, η εισβολή στην Κύπρο το ’74, αλλά και η σημερινή αντιμετώπιση της Ελλάδας από τη Δύση, ως του παρία του οποίου τα ιμάτια, θα πρέπει να διαμελιστούν.

Οι εν εξελίξει συναντήσεις Πούτιν με τον νεοεκλεγέντα Κινέζο Πρόεδρο Σι Ζινπίνγκ και η ατζέντα η οποία συμπεριλαμβάνει και την ανάπτυξη νέας γεωστρατηγικής πολιτικής, με επανεξέταση της καταστροφικής και για το Λαό μας, Διάσκεψη της Γιάλτας, αφήνει πολλά περιθώρια για αισιόδοξες εξελίξεις, στο ζήτημα αυτό.

Ο μονοπολικός κόσμος τον οποίον έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους, μόνο αρνητικά έχει επισωρεύσει στην διεθνή κοινότητα των Λαών. Είθε, Ρωσία και Κίνα, να επισπεύσουν τις συμφωνίες τους, οι οποίες θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου, πολιπολικού κόσμου. Μακριά και πέρα από τη Νέα Τάξη, το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο αλλά και τις πολυεθνικές, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε υπερκυβερνήσεις/δικτατορίες, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όσο γι’ αυτούς που πανηγυρίζουν για τους «εναγκαλισμούς» Πούτιν-Μέρκελ, τους υπενθυμίζουμε το σύμφωνο Μολότωφ/Ρίπεντροπ του 1939. Τα χαμόγελα και οι θερμές χειραψίες των υπουργών εξωτερικών των δύο χωρών, δεν εμπόδισαν τη μετά από λίγο μόνο καιρό εισβολή της Γερμανίας στη Ρωσία, και τα εκατομμύρια τους νεκρούς, στη μάχη του Στάλινγκραντ. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε, τι θα γράψει η ιστορία.

Ο καιρός γαρ εγγύς».

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
Αθήνα, 22 Μαρτίου 20

Νίκο Παπαδόπουλε: Γύρνα την Κύπρο στην Λίρα.

Ανοιχτή επιστολή του Σταύρου Βιτάλη, στον Γιό του Τάσου Παπαδόπουλου.

Νίκο Παπαδόπουλε, γιέ του Τάσου Παπαδόπουλου, τώρα είναι η ώρα σου.

Τώρα είναι η ώρα να τιμήσεις την διαθήκη του Πατέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να πεις το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξεις πως είσαι άξιος γιός, πανάξιου πατέρα.

Στους ώμους σου κρατάς βαριά κληρονομιά, το γνωρίζεις, το γνωρίζουμε όλοι όσοι σε παρακολουθούμε χρόνια τώρα, όλοι όσοι γνωρίσαμε τον Τάσο.

Γύρω σου τριγυρίζουν, βουίζοντας στα αφτιά σου, πότε απειλώντας σε, πότε γλύφοντας σε και πότε «νουθετώντας» σε, οι σφήκες, οι κοπρομπούρμπουλες, οι βολεμένοι σφουγγοκωλάριοι.

Εσύ όμως, έχεις στο αίμα σου, το αντίδοτο που πήρες κληρονομικά από τον Τάσο, έχεις μέσα σου τη φλόγα του Αυξεντίου, του Καραολή, του τελευταίου Εθνικού μας Ήρωα, του Σολωμού.

Μην αφήσεις τη σκουριά και τα πολιτικά λύματα που κυβερνούν Ελλάδα και Κύπρο, να ακουμπήσουν τη σκέψη σου. Μην ακούς τα θλιβερά παπαγαλάκια που τιτιβίζουν στα αφτιά σου, και που πουλάνε τη μάνα τους και την αδελφή τους για ένα κατοστάρικο,.

Ο δρόμος σου είναι δύσκολος και τραχύς. Σήκωσε στους ώμους σου την Κύπρο. Λύτρωσέ την από τα δεσμά των τοκογλύφων, κοίταξε τον Λαό σου, κοίταξε την δυστυχισμένη Πατρίδα μας, το βασανισμένο μας νησί.

Ως μεγαλύτερος από σένα στα βάσανα, δεν θα σου πω, πως ο δρόμος αυτός είναι στρωμένος με ρόδα. Αντιθέτως: Σε περιμένουν τα τσακάλια, οι ύαινες, η απομόνωση, ο χλευασμός.

Σε περιμένει όμως και μια θέση στην ιστορία. Δίπλα στον Πατέρα σου, δίπλα στους Ήρωες και τους Ποιητές που μάτωσαν για τη Λευτεριά τούτου του τόπου του μαγεμένου.

Μην ξεχνάς πως οι εποχές που έρχονται, είναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλε, γιέ του Τάσου.

Είναι οι εποχές των Λαών όλου του Κόσμου, που αγωνίζονται να αποτινάξουν τον φασισμό της Νέας Τάξης, να διώξουν τις βδέλλες τύπου Ρόθτσιλντ, τύπου Ρέκφέλερ, τύπου Μόργκαν, τύπου Σόρος, από τους ώμους τους. Να σταθούν όρθιοι και αξιοπρεπείς απέναντι σε θλιβερά γιαπάκια, τύπου Σόιμπλε, τύπου Λαγκάρντ, και όλου του κακού συναπαντήματος των υπαλληλίσκων της διεθνούς τραπεζικής μαφίας των αεριτζήδων .

Είσαι ακόμη νέος. Έχεις χρόνο να δεις τα όνειρα του πατέρα σου Τάσου, να παίρνουν εκδίκηση.

Γράψε λοιπόν την ιστορία σου. Εμείς, με όποιες δυνάμεις έχουμε – και έχουμε να το ξέρεις – θα είμαστε κοντά σου, όπως μας θέλεις. Από απλούς στρατιώτες/μαχητές, έως συμπαραστάτες σου, μέχρι το πλήρωμα του χρόνου μας.

Πάρε στους ώμους στου την Κύπρο μας. Γύρισέ την στην κυπριακή Λίρα. Αυτήν που έφτιαξε το νησί. Αυτήν που τάισε γενιές. Αυτήν που πρόκοψε τον τόπο. Αυτήν που ανάστησε το βασανισμένο μας νησί, μετά την μεγάλη προδοσία.

Και να μην ξεχνάς ποτέ Νίκο Παπαδόπουλε, γιέ του Τάσου: Πάντοτε ήμασταν λίγοι. Λίγοι, αλλά Λέοντες.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Έκλεισε η συμφωνία με τη Ρωσία για τη Λαϊκή Τράπεζα; - ΘΡΥΑΛΛΙΣ

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Έκλεισε η συμφωνία με τη Ρωσία για τη Λαϊκή Τράπεζα; - ΘΡΥΑΛΛΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" - ΘΡΥΑΛΛΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" - ΘΡΥΑΛΛΙΣ
Αθήνα, 20 Μαρτίου 20

Παρουσίαση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, το Σάββατο 23/3, στο Δημοβούλιο Πολιτών.

Την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του Πατριωτικού Μετώπου προς την ελληνική κοινωνία, με εκτενή αναφορά στο Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, θα κάνει το Σάββατο, 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο Διημερίδας του «Δημοβουλίου Πολιτών», ο Πρόεδρος του Κινήματος, κ. Σταύρος Βιτάλης.

Η διημερίδα αυτή, στην οποία συμμετέχουν οι, Γεώργος Κασιμάτης, Συνταγματολόγος, Ιωάννης Παπανικολάου, Επίτιμος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, Γεώργιος Σχοινιωτάκης, Επίτιμος Επίτροπος Επικρατείας, Φεντερίκο Τονίνι, εκπρόσωπος του Ιταλικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, Δημήτρης Σαρόλας, εκπρόσωπος του Δήμου Βύρωνα, Πέτρος Χασάπης, Δικηγόρος-Οικονομολόγος, Θάλεια Χούντα, Κοινωνιολόγος και Γεώργιος Κόκκας, Δικηγόρος, είναι μια σημαντικότατη πρωτοβουλία του Δημοβουλίου Πολιτών, για την έξοδο της χώρας από την πολλαπλή κρίση την οποία βιώνει.

Οι εργασίες της Διημερίδας, ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου, 23 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου‐Χολαργού, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Ελ. Βενιζέλου 1 (στάση Μετρό, Εθνική Άμυνα, έξοδος Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών), και η είσοδος είναι ελεύθερη στους Πολίτες.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά, σε όλους τους Πολίτες πως πρόβλημα της χώρας, δεν είναι μόνο πολιτικό: Είναι κυρίως πολιτειακό.

Για να ξεκολλήσει η Πατρίδα και Λαός μας, από τη λάσπη της αριστεροδέξιας κομματοκρατίας που ταλανίζει τον τόπο, θα πρέπει να περάσει στην εποχή της Άμεσης Δημοκρατίας. Ενός πολιτικού συστήματος το οποίο εφαρμόζει εδώ και 200 χρόνια η Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια και εφάρμοσε εδώ και μερικά χρόνια, ο επαναστατημένος Ισλανδικός Λαός, και το οποίο στην ουσία, παραδίδει όλες τις εξουσίες στα χέρια των Λαών. Με αποτέλεσμα, πραγματική ισονομία και ισοπολιτεία αλλά και την ευημερία των πολιτών, των χωρών οι οποίες έχουν Άμεση Δημοκρατία.

Έλληνες πολίτες: Ελάτε να ακούσετε πως μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα, στην ιστορία της Πατρίδας μας. Ελάτε να μάθετε, πως μπορείτε και πρέπει να γίνετε, εσείς νομοθέτες, εσείς δικαστές, εσείς η ασφάλεια της χώρας, της γειτονιάς και του σπιτιού σας. Σας περιμένουμε.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Τρείς μέρες πριν :Τεράστια τα αποθέματα Φυσικού Αερίου…Να γιατί γίνονται όλα..(βίντεο)

Τρείς μέρες πριν :Τεράστια τα αποθέματα Φυσικού Αερίου…Να γιατί γίνονται όλα..(βίντεο)

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ... ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ... ΒΙΝΤΕΟ
Δευτέρα 18 Μαρτίου

Επιμένουν οι Ρώσοι: «Δώστε μας τώρα τον τερματικό σταθμό και γλιτώνετε»!

Επιμένουν οι Ρώσοι: «Δώστε μας τώρα τον τερματικό σταθμό και γλιτώνετε»!

1
0

«Η αντιπροσωπεία της Gazprom είναι ακόμα στην Κύπρο και επιμένει στην πρότασή της για την διάσωση των κυπριακών τραπεζών. Η αντιπροσωπεία είναι υψηλόβαθμη και έχει την πλήρη υποστήριξη του προέδρου μας Β.Πούτιν» δήλωσε στο defencenet.gr υψηλά ιστάμενη πηγή του ρωσικού κολοσσού από την Μόσχα.
Είναι η ίδια πηγή που παρείχε χθες στο defencenet.gr την είδηση που πρώτοι μεταδώσαμε για την πρόταση διάσωσης των δύο τραπεζών προς την κυπριακή κυβέρνηση και τη αποφυγή δήμευσης ποσοστού των καταθέσεων.
Χθες τη νύχτα δεν έκλεισε καθόλου η δορυφορική γραμμή υψηλής ασφάλειας μεταξύ της ρωσικής αντιπροσωπείας στην Κύπρο και του Κρεμλίνου από την μία (ένας συγκεκριμένος από την αντιπροσωπεία μιλάει απ’ευθείας με τον Β.Πούτιν) αλλά και με τα κεντρικά γραφεία της εταιρεία και τον Α.Μίλερ τον ηγέτη του κολοσσού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την Κύπρο η αντιπροσωπεία βρίσκεται στη μεγαλόνησο επί διημέρου τουλάχιστον και ο στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου που δεν προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής συντονίζει τις διαβουλεύσεις με την κυπριακή κυβέρνηση και τη ρωσική Προεδρία. Αυτό, που μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα είναι ότι οι διαβουλεύσεις αυτές μπορεί να έχουν καταλήξει σε συμφωνία μέχρι και σήμερα το βράδυ, συμφωνία η οποία θα ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα έτσι όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί από την απόφαση του Eurogroup.
Πριν λίγο ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών είχε μακρά συνομιλία με τον Κύπριο ομόλογό του, αλλά η ουσία είναι ότι παρά την άρνηση της κυπριακ΄ς κυβέρνησης να αποδεθχεί χθες το ρωσικό σχέδιο οι Ρώσοι επιμένουν και αυτή η επιμονή στην χειρότερη περίπτωση θα βοηθήσει την Κύπρο να διαπραγματευθεί κάτι καλύτερο τις επόμενες ώρες, αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που μιλάνε για έκτακτο Eurogroup σήμερα το απόγευμα.
Η πρόταση που μετέδωσε χθες αργά το απόγευμα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το defencenet.gr ανέφερε ότι η ρωσική εταιρεία αναλάμβανε την αγορά μίας ή και δύο κυπριακών τραπεζών, προκειμένου να μην υπάρξει δανειοδότηση από την τρόικα και Μνημόνιο για την Κύπρο.
Αντ’αυτού η Κύπρος θα παραχωρήσει αριθμό βυθοτεμαχίων στην ΑΟΖ και θα αναθέσει στην Gazprom την κατασκευή του τερματικού σταθμού φυσικού αερίου στο Μαρί, ένα ρωσικό αίτημα στο οποίο η Gazprom επιμένει εδώ και 1,5 χρόνο.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη απάντησε να … ισοσκελιστεί το δάνειο που έχει δώσει η Ρωσία στην Κύπρο με μετοχές των … κατεστραμμένων τραπεζών, χωρίς να πάψει η δήμευση του ποσοστού των καταθέσεων και βέβαια αυτό απορρίφθηκε από την Gazpom η οποία όμως επιμένει στην αρχική πρόταση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άδικη η επιβολή φόρου στις καταθέσεις λέει ο Πούτιν ...Αλλά και επικίνδυνη !

Άδικη η επιβολή φόρου στις καταθέσεις λέει ο Πούτιν ...Αλλά και επικίνδυνη !


agkyrovoli.blogspot.gr
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D. …
Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν …βρωμάει από την μία μόνο πλευράαλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, μετην υπ’ αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασεαίτημαγια την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία”ΕL (end National Debt-End)” κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν καιότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον…
σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της “Τράπεζας της Ανατολής”, τιςοποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότιπροσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας! Οι αποκαλύψεις που κάνει ηομογενειακή εφημερίδα “Το Καλάμι” είναι πολύ σημαντικές, η οποία μάλιστα θέτειερωτήματα-φωτιά προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία καλείται να απαντήσει. Τα στοιχείαπου παρατίθενται εξηγούν και την στάση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έκανε τηνπάπια όσο διάστημα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της E.N.D. ζητώντας του να πάρειθέση. Όταν δηλαδή ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης και ο κ. Παπαδάκης, δικηγόροςτης, έλεγαν ότι το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τα πάντα για τα600 δις δολάρια, καλώντας τους να πάρουν θέση, ενδεχομένως έλεγαν αλήθεια. Μόνον όταν τοθέμα των ομογενών της E,N.D πήρε μεγάλη δημοσιότητα, το υπουργείο Οικονομιώναναγκάστηκε να μιλήσει, εκδίδοντας όμως μια ανακοίνωση με αντιφάσεις!
Ιδού τι έλεγε
η ανακοίνωση του υπουργείου Οικνομικών: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότιουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνησηγενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουνσυγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα… Την στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνιαπροσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε τηνεπόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία “ανακάλυψης θησαυρών”,που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί νααντιμετωπιστεί». Μπουρδολογίες: από την μια έλεγε ότι “ουδεμία πρόταση ή προσφορά” έλαβεαπό τους ομογενείς, προσποιούμενο μάλιστα ότι πρόκειται για “600 δις ευρώ” ενώ οι πάντεςγνώριζαν για 600 δις δολάρια, αλλά από την άλλη την χαρακτηρίζει “αστειότητα”!!!
Χαρακτηριστικό είναι ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο κ. Προβόπουλος, ο οποίοςόπως λέγεται γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα!
Σήμερα, μετά την νέα τροπή που παίρνουν τα πράγματα, τα οποία εμφανίζουν το ελληνικόκράτος να έχει αναγνωρίσει τις μετοχές, καθιστώντας τες χρεωστικό ομόλογο, καλείται να πάρειθέση και να μην κρατά το στόμα της κλειστό, όπως συνέβαινε επί καιρό με την υπόθεση της”λίστας Λαγκάρντ” που τώρα αποκαλύπτεται η συνωμοσία.
Η ομογενειακή εφημερίδα “Το Καλάμι” αποκαλύπτει για το θέμα:
Εγκυρη-νόμιμη ή όχι η μετοχή;
H “Τράπεζα της Ανατολής”, συγχωνεύθηκε με την 147611/1932 σύμβαση εξαγοράς καιαπορρόφησής της, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.. Με τη σύμβαση συγχώνευσης,προβλέφθηκε ότι θα διενεργηθεί ειδική εκκαθάριση, συνεπεία μεταβίβασης των στοιχείωνενεργητικού και παθητικού από την «Τράπεζα της Ανατολής» στην «Εθνική Τράπεζα», με μόνοκαι αποκλειστικό σκοπό τον προσδιορισμό του τιμήματος εξαγοράς, για την απόδοσή του στουςμετόχους της απορροφούμενης εταιρίας.
Η εκκαθάριση αν και προβλέφθηκε ότι θα έπρεπε να διενεργηθεί σε δύο χρόνια από τηνδημοσίευση της σύμβασης συγχώνευσης, δηλαδή εντός δύο χρόνων από την 31η Δεκεμβρίουτου 1932, με δυνατότητα ”παρατάσεως εφάπαξ ή αλληλοδιαδόχως”, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Στη σύμβαση συγχώνευσης, ορίζεται ρητά ότι μετά το πέρας της εκκαθάρισης, η ΕθνικήΤράπεζα θα πρέπει να καταβάλει το -σε κάθε μία των 280.000 μετοχών της “Τράπεζας τηςΑνατολής”- αναλογούν, επιπλέον του προκαταβληθέντος ποσού, υπόλοιπο του προϊόντος τηςειδικής εκκαθάρισης, με παράλληλη παράδοση του τίτλου της μετοχής προς ακύρωση.
Η Εθνική Τράπεζα διατείνεται ότι η ειδική εκκαθάριση ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 1936και ότι το αποτέλεσμά της όχι μόνο δεν κάλυψε τις προκαταβληθείσες 150 δρχ. ανά μετοχή,αλλά άφησε και υψηλό «άνοιγμα» σε βάρος της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι μετά την εξαγορά, όλεςοι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής», ακυρώθηκαν.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ’ αριθμ. 6342/2012 απόφαση τουΜονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων πουυπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία “ΕL (end National Debt-End)” κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζεται ότι οι μετοχές ΔΕΝακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο και επιπλέον ότιοι μέτοχοι δεν ζητούν το ενεργητικό των μετοχών αυτών, δηλαδή την αξία τους, αλλά τοπαθητικό υπέρ των μετόχων.
Aληθεύει ή όχι;
Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι των μετοχών είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα τηςΕλλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι’ αυτό. Μετά απόσυζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».
Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία«παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχεπλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνική ήθελαν πάση θυσία νααποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνοςνα εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους κατόχους μετοχών για την ίδια υπόθεση.
Η οικογένεια Σώρρα προχώρησε και σε ένα ακόμη βήμα. Δώρισε 4 μετοχές στην «END» καικατάθεσε την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Τοελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάςπου για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ.ευρώ. Κατά σύμπτωση, είναι το ποσό… των μέτρων που συμφωνούν ότι πρέπει να ληφθούν μεσκληρές περικοπές εις βάρος του λαού, τρόϊκα κι ελληνική κυβέρνηση!!!
Η Εφορία παρέπεμψε το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών.Ναι, γραφικοί οι -υποθετικά- ”κατέχοντες 600 δισ.”, αλλά πως γίνεται Πρωτοδικείο Ελλάδας (6342/2012 απόφασηασφαλιστικών μέτρων) πρόσφατα, να αναγνωρίζει τις ”μετοχές” τους ως ”έγκυρες”; Γιατί δενπαίρνει ξεκάθαρη θέση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος; Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους,επίσημα, τοελληνικό κράτος ΤΙ πραγματικά συμβαίνει (εκτός από την χαζή ανακοίνωση με τις αερολογίεςτου υπουργείου Οικονομικών).
agkyrovoli.blogspot.gr
ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ
-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
-Ναι αυτό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο και τρομερό αλλά δεν πρέπει να φοβάστε.
-ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.
-ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.
-ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
-Ναι προσπαθούν να αρπάξουν το σπίτι μας και να μας αφήσουν στο δρόμο χωρίς ελπίδα και χωρίς όνειρα.
-ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
-Ξέρετε γιατί;
-Όχι γιατί το λένε οι άγιοι μόνο
-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΞΗΓΩ:
-Προσπαθούν να φτιάξουν ένα κράτος , μία θρησκεία ,ένα έθνος αλλά χωρίς να έχουν αρχηγό (όσο και αν θέλουν να πείσουν για το αντίθετο). Αν υπήρχε αρχηγός θα του παρέδιναν την εξουσία αμέσως. Επειδή δεν υπάρχει πλακώνονται μεταξύ τους.
Ενώ όλοι τους πρεσβέυουν την παγκοσμιοποίηση , την επόμενη στιγμή πισωμαχαιρώνονται για το ποιος θα έχει την εξουσία (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΕΕ).
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ (όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει).
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ η οποία είναι απόρροια της διαμάχης για το ποιος θα ελέγχει τον κόσμο.
Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάποια τρόφιμα για μερικούς μήνες ώστε να μην επιβληθεί η σάρκα στο πνεύμα.
Υπάρχουν άνθρωποι που λόγο ανεργίας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ).
Γιατί πρέπει να το κάνετε αυτό;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο στρατός επιτάσσει τα πάντα. Επομένως ακόμα και αν έχεις χρήματα δεν θα υπάρχει τίποτα τον πρώτο μήνα να αγοράσεις.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Αυτό το ιστολόγιο
ΑΡΘΡΑ
Αυτό το ιστολόγιο
ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Βρέχει μικρόβια στην ανώτερη ατμόσφαιρα

Έλληνες ερευνητές του εξωτερικού ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες βακτηρίων στην ανώτερη ατμόσφαιρα, τα οποία αλλάζουν το κλίμα

Η φώτο απο επιχείρηση της NASA για περισυλλογή μικροοργανισμών στην ατμόσφαιρα..


Βακτήρια και άλλα μικρόβια αφθονούν στην τροπόσφαιρα, στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, και μάλιστα είναι πιθανό ότι ασκούν ισχυρή επίδραση στον σχηματισμό των νεφών και, κατά συνέπεια, αλλάζουν τον καιρό και το κλίμα. Αυτή την απρόσμενη ανακάλυψη στο πεδίο της ατμοσφαιρικής μικροβιολογίας έκανε για πρώτη φορά μια ομάδα Ελλήνων και άλλων ερευνητών στις ΗΠΑ, οι οποίοι θεωρούν ότι οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί όχι μόνο επιβιώνουν σε ύψος οκτώ έως 15 χιλιομέτρων, αλλά παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο στον σχηματισμό των σύννεφων από ό,τι θεωρείτο έως τώρα.
Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εκατομμύρια τόνοι σκόνης, νερού και ρυπογόνων ουσιών (αιθάλη, χημικά κ.α.) ανεβαίνουν στην ατμόσφαιρα, συχνά κάνοντας μακρινά διηπειρωτικά ταξίδια με όχημα τα ρεύματα του αέρα. Η νέα μελέτη δείχνει ότι ανάμεσά τους ταξιδεύουν και δισεκατομμύρια μικρόβια, αποτελώντας εναέρια δυναμικά οικοσυστήματα ψηλά στους ουρανούς, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα ότι στην πορεία αναπτύσσονται (π.χ. τρώγοντας οργανικές χημικές ουσίες) και αναπαράγουν εκεί ψηλά.
Οι επιστήμονες, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το "Science" και το "Nature", ανέλυσαν δείγματα αέρα που συλλέχθηκαν στη διάρκεια διηπειρωτικών πτήσεων -συχνά εν μέσω θύελλας- πάνω από διάφορα σημεία της Γης και εντόπισαν βακτήρια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς, με μέση αναλογία 5.100 βακτηριακών κυττάρων ανά κυβικό μέτρο αέρα.
Υπεύθυνοι της πρωτοποριακής μελέτης ήταν ο επίκουρος καθηγητής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης της Σχολής Βιολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Τζόρτζια (Georgia Tech) και ο καθηγητής Αθανάσιος Νένες της Σχολής Επιστημών της Γης και της Ατμόσφαιρας του ίδιου πανεπιστημίου.
Πάνω από το 60% των βακτηρίων που συλλέχθηκαν ψηλά στον αέρα, ήσαν ακόμα ζωντανά, αν και είναι ακόμα ασαφές πόσα από αυτά είναι παθογόνα. Έτσι, παραμένει ακόμα άγνωστο σε ποιο βαθμό αυτά τα μικρόβια ευθύνονται για την εξάπλωση διαφόρων ασθενειών, ένας μηχανισμός που ίσως έχει υποτιμηθεί μέχρι σήμερα.
Αν και έως τώρα οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι τα μικροσωματίδια του αέρα -με διάμετρο 0,25 έως ένα εκατομμυριοστά του μέτρου- ήσαν κυρίως σκόνη, αιθάλη ή κόκκοι θαλασσινού αλατιού, η νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον το ένα πέμπτο (20%) είναι βακτήρια από εκατοντάδες διαφορετικά είδη (μερικά μάλιστα προέρχονται από τα κόπρανα ανθρώπων και ζώων, που σηκώνουν ψηλά οι δυνατοί άνεμοι!). Το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από την περιεκτικότητα του αέρα σε μικρόβια στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας κοντά στη Γη, ενώ είναι περίπου ανάλογο με την αναλογία μικροοργανισμών που περιέχει το αλπικό χιόνι.
Εκτιμάται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως οι θύελλες, βοηθούν ως «ανελκυστήρες» στην ανύψωση των μικροβίων από το έδαφος στην ατμόσφαιρα και, στη συνέχεια, στη μεταφορά των μικροοργανισμών σε μεγάλες αποστάσεις μέσω της τροπόσφαιρας.
Όπως έδειξε η γενετική ανάλυσή τους, αρκετά από αυτά τα βακτήρια παίζουν σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό των σταγονιδίων και των κρυστάλλων πάγου. Δρώντας ως αρχικοί πυρήνες συμπύκνωσης, των μορίων του νερού, οδηγούν τελικά στη δημιουργία των νεφών, με πιθανό τελικό αποτέλεσμα την πρόκληση βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων.
Τα νέα ευρήματα, όπως ανέφερε ο ατμοσφαιρικός επιστήμονας Αθ. Νένες, έρχονται να ενισχύσουν τη θεωρία ότι οι βακτηριακές κοινότητες, ιδίως της ανώτερης ατμόσφαιρας, όπου η σκόνη είναι σχετικά σπάνια, μπορούν να επηρεάσουν τον καιρό και τον κλίμα.
Όπως δήλωσε ο Κων. Κωνσταντινίδης, που ειδικεύεται στην περιβαλλοντική μικροβιολογία, το επόμενο βήμα θα είναι να πέσει φως στον ρόλο αυτών των "ιπτάμενων" μικροοργανισμών. "Δεν θα ξαφνιαζόμουν, αν όντως υπήρχε πολύ ενεργή ζωή και ανάπτυξη μέσα στα σύννεφα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να πούμε ακόμα με βεβαιότητα» πρόσθεσε.
Την ανάγκη πάντως να γίνουν περισσότερες μελέτες πάνω στο ζήτημα συμμερίζονται πλέον πολλοί επιστήμονες. Μάλιστα, σε ανάλογα συμπεράσματα κατέληξε και μια νέα δανική επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής την Τίνα Σαντλ Τέμκιβ του πανεπιστημίου του Άαρχους, που μόλις δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PLoS ONE.
Οι ερευνητές ανέλυσαν κόκκους χαλαζιού και βρήκαν μέσα τους μια πλούσια ποικιλία βακτηριακής ζωής. Όπως αναφέρουν, μερικοί από αυτούς τους μικροοργανισμούς μπορεί να παίζουν τον ρόλο πυρήνων για τον σχηματισμό κρυστάλλων νερού και πάγου, που τελικά φέρνουν βροχή, χιόνι και χαλάζι.

http://www.nature.com/news/high-flying-bacteria-spark-interest-in-possible-climate-effects-1.12310
http://www.climatecentral.org/news/high-flying-bacteria-play-role-in-forming-clouds-and-precipitation-15525
http://news247.gr