Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Η ηρωϊκή Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Αθήνα 28 Φεβρουαρίου 2013.


Εμείς ο Λαός: Προχωράμε σε Ορκωτά Δικαστήρια. Δικαστής ο Λαός, κατηγορούμενοι οι πολιτικοί.

Στην τελική φάση της οργάνωσης/προσομοίωσης Ορκωτών Δικαστηρίων προχωρά το Πατριωτικό Μέτωπο, με βάση πάντα το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας που κατέθεσε εδώ και χρόνια στον ελληνικό Λαό το Κίνημα.

Τα Ορκωτά αυτά Δικαστήρια, θα δικάσουν κατ’ αρχήν ποινικές διώξεις κατά των πολιτικών, οι οποίες θα ασκηθούν από τους Αιρετούς Εισαγγελείς οι οποίοι επίσης θα εκλεγούν μέσα από τις Διαδικασίες του Νέου Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος. Να πούμε εδώ πως η όλη αυτή διαδικασία προσομοίωσης, είναι εδώ και χρόνια και γνωστή και αποδεκτή σε ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ κλπ.

Η αξία αυτής της επιλογής του Κινήματος, έγκειται στο ότι μέσα από την διαδικασία αυτή προσομοίωσης, γίνεται ευρύτερα γνωστό, το τι θα γίνονταν αν είχαμε πραγματική Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο, με τις εξουσίες – όπως σε αυτήν την περίπτωση της Δικαιοσύνης - περασμένες στον Λαό. Πως για παράδειγμα θα αντιμετώπιζε το Ορκωτό Δικαστήριο τις περιπτώσεις Τσουκάτου (1 εκατομύριο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ), Μαντέλη (Ζήμενς), Στέγκου (σκάνδαλο Σιθωνίας), Λαλιώτη (Εθνικό Κτηματολόγιο), Σημίτη (Χρηματιστήριο) κλπ γνωστά σκάνδαλα, τα οποία οδήγησαν τη χώρα στο χάλι που βρίσκεται σήμερα.

Παράλληλα, μέσα από τις διαδικασίες της προσομοίωσης και την υλοποίηση σε πραγματικές συνθήκες των σχετικών άρθρων του Νέου Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος, θα εμπειριώσουμε το πώς δίκαζαν στην αρχαία Ηλιαία οι Έλληνες και πως δικάζουν σήμερα τα Ορκωτά Δικαστήρια λχ των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της πρόσκλησης προς τον ελληνικό Λαό, για Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, (η οποία κάθε μέρα και περισσότερο εννοείται ως άμεση αναγκαιότητα για να απαλλαγούμε από το κομματικό κράτος), θα προετοιμαστούμε για τις δικονομικές αλλά και ουσιαστικές εκείνες τροποποιήσεις που χρειάζονται, για τη δημοκρατικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Ορκωτού Δικαστηρίου των Λαϊκών Δικαστών.

Για τη συγκρότηση του Ορκωτού Δικαστηρίου, καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες με καθαρό ποινικό μητρώο, καθώς και τους δικηγόρους και τους συνταξιούχους δικαστές και εισαγγελείς, να δηλώσουν συμμετοχή, έτσι ώστε να στελεχώσουν το πρώτο 15μελές Δικαστήριο Λαϊκών Δικαστών, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά, εντός μερικών εβδομάδων.

Να προσθέσουμε εδώ πως η βροχή μηνύσεων στο πλαίσιο της τακτικής ελληνικής Δικαιοσύνης - την οποία δοκιμάσαμε ως Κίνημα και κατά κόρον από το 2010 - κατά των πολιτικών, απέδειξε πως δεν φέρνει σχεδόν κανένα αποτέλεσμα, δεδομένου του δικαιοδοτικού/δικονομικού συστήματος της χώρας. Δυστυχώς αυτή η πρακτική, ενώ δοκιμάσθηκε από σοβαρούς νομικούς όπως ο κ. Ανδριόπουλος και με θετικά σε κάποιο βαθμό αποτελέσματα, έγινε (όπως συνήθως γίνεται σε αυτόν τον τόπο στον οποίο ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα) και αντικείμενο δημαγωγίας/εκμετάλλευσης από γραφικούς τύπους, με πομπώδη τρόπο (μαζικές μηνύσεις κατά πάντων για εσχάτη προδοσία!!!) και μηδενικά – φυσικά - αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω, τα κυριότερα σχετικά με την απονομή δικαιοσύνης Άρθρα του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος. Το πλήρες Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/constitution.php


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 54.

Οργάνωση και δικαιοδοσία των Δικαστηρίων

Άρθρο 283.

6. Τα δευτεροβάθμια Δικαστήρια, συγκροτούνται:

Α. Από τον τακτικό Δικαστή και τη Γραμματεία του Δικαστηρίου. Ο τακτικός Δικαστής, τηρεί την προβλεπόμενη δικονομική τάξη και η Γραμματεία του Δικαστηρίου τη Γραμματειακή υποστήριξη.

Β. Από το Σώμα των Ενόρκων το οποίο αποτελείται από δεκαπέντε Ορκωτούς-Λαϊκούς Δικαστές, οι οποίοι αποφασίζουν για την ενοχή ή την αθωότητα του κατηγορουμένου, αποφασίζουν για την αποδοχή ή μη των αγωγών αστικών απαιτήσεων και επιβάλλουν τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τους Νόμους ποινές, τα ανώτατα και κατώτατα όρια των οποίων ανακοινώνονται σε αυτούς, από τον Τακτικό Δικαστή, Προεδρεύοντα του δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου.

Γ. Διακρίνονται σε Μονομελή Ορκωτά Δικαστήρια, ήτοι: 1. Μονομελή Ορκωτά Οικογενειακά Δικαστήρια 2. Μονομελή Ορκωτά Δικαστήρια Ανηλίκων 3. Μονομελή Ορκωτά Διοικητικά Δικαστήρια 4. Μονομελή Ορκωτά Πολιτικά Δικαστήρια 5. Μονομελή Ορκωτά Δικαστήρια Εργατικών Διαφορών, 6. Μονομελή Ορκωτά Πλημμελειοδικεία και 7. Μονομελή Ορκωτά Κακουργιοδικεία.

Συγκρότηση του Σώματος των Ενόρκων.

Άρθρο 284.

1. Το Σώμα των Ενόρκων, συγκροτείται με κλήρο από ειδικό κατάλογο ο οποίος συντάσσεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από Έλληνες Πολίτες όπως αυτοί ορίζονται από τα άρθρα 38 και 42 του παρόντος Συντάγματος, δεν έχουν καταδικασθεί για κανένα ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, και δεν τους έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.

2. Για τον ορισμό του Πολίτη ως Ενόρκου, είναι απαραίτητη η δημόσια και ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου συγκατάθεση τόσο της Διωκτικής Αρχής, όσο και της Υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

3. Οι συνεδριάσεις των Ορκωτών Δικαστηρίων είναι δημόσιες.

4. Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων εντός των Δικαστηρίων, εξαιρουμένων της καταγραφής των πρακτικών, από τη Γραμματεία των.

5. Κάθε απόφαση των ενόρκων, απαγγέλλεται σε δημόσια συνεδρίαση.

6. Το Κράτος έχει υποχρέωση να προστατεύει τους Ορκωτούς Δικαστές, στο πλαίσιο της εξάσκησης των καθηκόντων τους. Νόμος ορίζει την υποχρέωση αυτή.

7. Όποιος και για οποιονδήποτε λόγο, εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση του Ορκωτού Δικαστή ή εμποδίσει, παρενοχλήσει, εκβιάσει, πιέσει, επιχειρήσει να χρηματίσει τον Ορκωτό Δικαστή, καταδικάζεται σε φυλάκιση τουλάχιστον 15 ετών, μη εξαγοράσιμη και χωρίς αναστολή.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 55.

Αιρετός Εισαγγελέας.

Άρθρο 287.

1. Ο Αιρετός Εισαγγελέας, είναι ο επικεφαλής της Διωκτικής Αρχής σε κάθε Νομό της χώρας. Εκλέγεται κατευθείαν από τον ελληνικό Λαό και τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους του κάθε Νομού, για τετραετή περίοδο.

2. Το αξίωμα του Αιρετού Εισαγγελέα είναι ασυμβίβαστο με οποιοδήποτε άλλο αξίωμα, θέση ή έργο.

3. Η περίοδος εκτέλεσης των αρμοδιοτήτων του, αρχίζει από την ορκωμοσία του Αιρετού Εισαγγελέα.

4. Επανεκλογή του ίδιου προσώπου επιτρέπεται μία φορά μόνο.

Άρθρο 288.

Αιρετός Εισαγγελέας, μπορεί να εκλεγεί όποιος είναι Έλληνας Πολίτης, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, έχει πατέρα και μητέρα Έλληνες Πολίτες, έχει συμπληρώσει το τριακοστό έτος της ηλικίας του, έχει τη νόμιμη ικανότητα του εκλέγειν, έχει διατελέσει ενεργός Δικηγόρος, είτε ως υπεράσπιση είτε ως πολιτική αγωγή για δέκα τουλάχιστον έτη και είναι εγγεγραμμένος στους καταλόγους των Δικηγορικών Συλλόγων της Επικράτειας.

Άρθρο 289.

1. Η εκλογή του Αιρετού Εισαγγελέα γίνεται με μυστική-καθολική ψηφοφορία από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους του Νομού, παράλληλα με τις εκλογές για την Ανάδειξη των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού.

2. Σε περίπτωση οριστικής αδυναμίας του Αιρετού Εισαγγελέα να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, καθώς επίσης και σε περίπτωση που ο Αιρετός Εισαγγελέας παραιτηθεί, πεθάνει ή κηρυχθεί έκπτωτος κατά τις διατάξεις του Συντάγματος και των Νόμων, αναπληρώνεται αμέσως από τον επιλαχόντα στις εκλογές του Νομού στον οποίο εξελέγη και αναδείχθηκε.

3. Η εκλογή του Αιρετού Εισαγγελέα γίνεται σε κάθε περίπτωση για πλήρη θητεία.

4. Αιρετός Εισαγγελέας εκλέγεται εκείνος που συγκέντρωσε την πλειοψηφία του 50+1% του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων των εκλογέων ανά Νομό.

5. Αν δε συγκεντρωθεί η πλειοψηφία αυτή, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή, μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων.

6. Ο εκλεγόμενος Αιρετός Εισαγγελέας αναλαμβάνει την άσκηση των καθηκόντων του από την επομένη της ημέρας που έληξε η θητεία του απερχόμενου Αιρετού Εισαγγελέα, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από την επομένη της εκλογής του.

7. Η χορηγία του Αιρετού Εισαγγελέα, δεν μπορεί να υπερβαίνει το μισθό του Εφέτη Τακτικού Δικαστή.

Άρθρο 290.

1. Τον Αιρετό Εισαγγελέα, όταν απουσιάζει στο εξωτερικό περισσότερο από δέκα ημέρες, αν πεθάνει, παραιτηθεί, κηρυχθεί έκπτωτος ή αν κωλύεται για οποιονδήποτε λόγο να ασκήσει τα καθήκοντά του, τον αναπληρώνουν προσωρινά οι Βοηθοί Εισαγγελείς.

2. Αν η αδυναμία του Αιρετού Εισαγγελέα να ασκήσει τα καθήκοντά του παρατείνεται πέρα από τριάντα ημέρες, αναπληρώνεται αμέσως από τον επιλαχόντα υποψήφιο, στις εκλογές για την ανάδειξή του.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 56.

Ειδικές ευθύνες του Αιρετού Εισαγγελέα.

Άρθρο 291.

1. Ο Αιρετός Εισαγγελέας ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, για έσχατη προδοσία, παράβαση καθήκοντος, απιστία κατά την υπηρεσία, διασπάθιση δημοσίου χρήματος ή παραβίαση του Συντάγματος.

2. Τα Ορκωτά Δικαστήρια Δευτέρου Βαθμού σε πρώτο βαθμό και τα αρμόδια Ανώτατα Δικαστήρια, το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας σε δεύτερο βαθμό, κρίνουν και αποφασίζουν για τις πράξεις του Αιρετού Εισαγγελέα, μετά από μηνυτήρια αναφορά την οποία υποβάλλει, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας ή οποιοσδήποτε από τους Αιρετούς Εισαγγελείς των Εφετειακών Περιφερειών των Νομών της Χώρας.

3. Η πρόταση για κατηγορία και παραπομπή Αιρετού Εισαγγελέα σε δίκη μπορεί να γίνει μετά από Δημοψήφισμα, με μυστική-καθολική ψηφοφορία στο Νομό στον οποίο εξελέγη, το οποίο μπορεί να προκαλέσει με συλλογή υπογραφών, το 3% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Νομού στον οποίο εξελέγη και με τις διαδικασίες που ορίζονται στο άρθρο 88 του παρόντος Συντάγματος.

5. Αν η πρόταση γίνει αποδεκτή, ο Αιρετός Εισαγγελέας παραπέμπεται στα Δευτεροβάθμια Ορκωτά Δικαστήρια κατά περίπτωση.

6. Αφότου παραπεμφθεί, ο Αιρετός Εισαγγελέας απέχει από την άσκηση των καθηκόντων του και αναπληρώνεται, από τους Αναπληρωτές Βοηθούς Εισαγγελείς του Νομού στον οποίο εξελέγη.

7. Ο Αιρετός Εισαγγελέας, αναλαμβάνει πάλι τα καθήκοντά του, αφότου το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, ο Άρειος Πάγος ή το Συμβούλιο της Επικρατείας εκδώσουν κατά περίπτωση απαλλακτική απόφαση και εφόσον δεν εξαντλήθηκε η θητεία του.

8. Από τη στιγμή της παραπομπής του, η διαδικασία για την ολοκλήρωση της αποπομπής ή της απαλλαγής του, δεν μπορεί να ξεπερνά τους δύο μήνες.

9. Σε κάθε περίπτωση, αν ο Αιρετός Εισαγγελέας αποπεμφθεί από το αξίωμά του, πέρα από τις ποινές τις οποίες θα επιβάλλουν τα αρμόδια Δικαστήρια, στερείται και του δικαιώματος να κατέλθει ως υποψήφιος, για οποιοδήποτε αιρετό αξίωμα της Δημοκρατίας.

Αρμοδιότητες του Αιρετού Εισαγγελέα.

Άρθρο 292.

Είναι αρμοδιότητες του Αιρετού Εισαγγελέα:

1. Να διατάσσει και να διευθύνει στην περιοχή αρμοδιότητος του, την ποινική έρευνα για τα ποινικά αδικήματα, ανεξαιρέτως όλων των Ελλήνων πολιτών και των αιρετών ή διορισμένων Δημόσιων Λειτουργών, με σκοπό τη διαλεύκανση όλων των περιστάσεων που μπορούν να επηρεάσουν τον προσδιορισμό και την ευθύνη των αυτουργών και των λοιπών συνεργών και τη διαφύλαξη των ενεργών και αδρανών αντικειμένων που σχετίζονται με τη διάπραξη του αδικήματος.

2. Να ασκεί στο όνομα του Ελληνικού Λαού ποινική δίωξη στις περιπτώσεις στις οποίες δεν απαιτείται πρωτοβουλία από πλευράς ενός εκ των μερών, προκειμένου να ξεκινήσει ή να συνεχιστεί μία τέτοια δίωξη.

3. Να συγκεντρώνει και να παρουσιάζει ενώπιον της Δικαιοσύνης όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής του κατηγορουμένου.

4. Να συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής Ενόρκων Δικαστών, σε συνεργασία με την Υπεράσπιση του Κατηγορουμένου, ως το Άρθρο 284 παρ. 2 του παρόντος Συντάγματος ορίζει.

5. Να διορίζει τους Αναπληρωτές του Βοηθούς Εισαγγελείς, από Δικηγόρους της περιφέρειας αρμοδιότητάς του.

6. Να διορίζει το Διευθυντή της Δημοτικής και Κοινοτικής Αστυνομίας των Δήμων και των Κοινοτήτων της περιοχής αρμοδιότητάς τους.

7. Να προΐσταται όλων των διωκτικών αρχών της περιφέρειας αρμοδιότητος του.

8. Νόμος προβλέπει τη στελέχωση των Υπηρεσιών του Αιρετού Εισαγγελέα.


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αθήνα 27 Φεβρουαρίου 2013.

Οι μισθοφόροι της Blackwater στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όλες τις πηγές, επιβεβαιώνεται οριστικά πια και από επίσημα χείλη, η εδώ και δύο χρόνια και για πρώτη φορά δημοσιευθείσα από το Πατριωτικό Μέτωπο πληροφορία, πως «ξένοι μισθοφόροι θα κληθούν να αναλάβουν την ασφάλεια της χώρας».

Το πολιτικό σύστημα, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει και στην «τελευταία πράξη του δράματος», καταργώντας ουσιαστικά τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Δυνάμεις Ασφαλείας (ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ), και αναθέτοντάς την ασφάλεια της Βουλής, σε εγκληματικές μισθοφορικές οργανώσεις, όπως η πρώην Blackwater και νυν Academi. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μην έχει καμία εμπιστοσύνη πια στα όργανα, τα στελέχη των οποίων έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και τους Νόμους.

Όλα «μυρίζουν» Δεκεμβριανά του ’44. Το πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του και αυτή τη φορά, όπως έγινε το ’44, σε συνεργασία πάντα με τα ξένα αφεντικά, χωρίζει το Λαό σε «αμνούς και ερίφια», σε αριστερούς και δεξιούς, σε εθνομηδενιστές και εθνικιστές, σε ρατσιστές και αντιρατσιστές, σε πράσινους και βένετους.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όμως, ως δράμα ή ως φάρσα. Οι αντινεοταξίτικοι λεονταρισμοί τύπου σταλινικής και ροζουλί αριστεράς και τύπου Καμένου, αυτή τη φορά, δείχνουν να μην έχουν κανένα νόημα: Ο Λαός είναι μόνος του απέναντι σε ένα αδυσώπητο σύστημα κομματικομαφιόζικου τύπου, όπου όλοι, από την άκρα αριστερά, έως την άκρα δεξιά, δείχνουν έτοιμοι να αναμετρηθούν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας.

Και απέναντι σε όλον αυτόν τον κακό δαίμονα, η νηφάλια και αποφασιστική φωνή του Πατριωτικού Μετώπου: Αδέλφια Έλληνες. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε χωρίς να ανοίξει μύτη. Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα, αν εμείς ο Λαός, πάρουμε αποφασιστικά τις τύχες μας στα χέρια μας. Μπορούμε να σταματήσουμε την πορεία προς την άβυσσο.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Να παραδώσουμε στον ελληνικό Λαό, αυτό που θα έπρεπε να έχει από το 1830: Την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όλες δηλαδή τις εξουσίες, στα χέρια του Λαού.

Το κατάφεραν άλλοι Λαοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Η «Ομάδα Ε» παρεμβαίνει και διαγράφει το χρέος… Σωζόμαστε έτσι;

by valentina strataki on 24 Σεπτεμβρίου 2012
Post image for Η «Ομάδα Ε» παρεμβαίνει και διαγράφει το χρέος… Σωζόμαστε έτσι;Προτού ξεκινήσουμε το σημερινό «πικρά χιουμοριστικό» μας σημείωμα, θεωρούμε υποχρέωσή μας να παραπέμψουμε σε μερικές επιλογές από τον πάντα επίκαιρο και έναν εκ των μεγίστων Ελλήνων Θουκυδίδη, τον οποίο στο εξωτερικό τον μελετούν με θαυμασμό σε κορυφαία πανεπιστήμια και στρατιωτικές ακαδημίες, ενώ οι νεοέλληνες… συμπατριώτες του δεν δείχνουν να του δίνουν και τόση σημασία… Προειδοποιούμε τους φίλους μας να διαβάσουν πού προσεκτικά τι γράφεται και πως γράφεται, προς αποφυγήν παρανοήσεων…

«Τέτοια είναι η αδιαφορία των πολλών που δεν κοπιάζουν για να εξακριβώσουν την αλήθεια αλλά προτιμούν τα έτοιμα σχήματα» (Α, 20)
«Είστε θεατές των λόγων και ακροατές των πράξεων… δούλοι κάθε παραδοξολογίας και περιφρονείτε κάθε τι το συνηθισμένο… είστε σε αναζήτηση άλλου κόσμου από εκείνον στον οποίον ζούμε και δεν μπορείτε να κρίνετε σύμφωνα με την πραγματικότητα» (Γ, 38, 39)

«…Οι οικονομικοί επιτελείς της Ομάδας Ε συνειδητοποιώντας ότι η ελληνική κοινωνία έχει υπερβεί τα όρια αντοχής της, αποφάσισαν μετά από σύσκεψη, να πραγματοποιήσουν κάθετη παρέμβαση υπέρ των συμφερόντων του ελλαδικού Ελληνισμού, με τελικό στόχο τη διαγραφή του χρέους. Ενεργοποιώντας το από καιρό καλά παραλλαγμένο παγκόσμιο αθέατο διατραπεζικό δίκτυο με την κωδική ονομασία ‘Κερδώος Ερμής’, συγκέντρωσαν ένα ιλιγγιώδες ποσό της τάξεως των 600 δις ευρώ, το οποίο διαθέτουν προς όφελος της εθνικής οικονομίας!
»Ωστόσο, η κίνηση αυτή για να ενεργοποιηθεί απαιτεί την υλοποίηση μιας σειράς κινήσεων από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης συνεργασίας. Η ‘αόρατος αρχή’ η οποία συντάσσει, σχεδιάζει και εκτελεί όλα τα σχέδια της ομάδας Ε προώθησε ήδη στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της ΕΚΤ και στην ηγεσία του ΔΝΤ, σχετικό έγγραφο, βάσει του οποίου ζητείται: α) η αγορά του ελληνικού χρέους (που κατέχουν τράπεζες, ιδιώτες) να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής συμφωνίας ενεργοποίησης ενός μηχανισμού συνολικής λύσης, β) το δημόσιο χρέος θα εξαγορασθεί σε τιμές 40% της ονομαστικής του αξίας (αφορά ιδιώτες και τράπεζες), γ) διατίθενται άμεσα προς την ελληνική κυβέρνηση 100 δις ευρώ – σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάπτυξης «Μίδας» που έχει χειριστεί επίσης από την ομάδα στον πρωθυπουργό – με σκοπό την ανάπτυξη της γεωργίας, της βιομηχανίας, προηγμένων τεχνολογιών, της εγχώριας ενέργειας (φυσικό αέριο, πετρέλαιο), καθώς και των στρατηγικών μετάλλων.
»Με άλλο έγγραφό τους προς τις πολιτικές και οικονομικές ηγεσίες των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Κίνας και της Ρωσίας, οι οικονομικοί επιτελείς της Ομάδας Ε ανακοινώνουν την επανέναρξη λειτουργίας της Τράπεζας της Ανατολής, από την οποία θα αντληθούν τα κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαγραφή του χρέους και για την εγχώρια ανάπτυξη. Η Ομάδα Ε ανακοινώνει επίσης την ακύρωση της Σύμβασης Cooper, την συγκρότηση Υπουργείου Στρατηγικών Πόρων με έδρα την Θεσσαλονίκη και ζητά από τα κόμματα της Βουλής να αποδεχθούν απαρεγκλίτως τρεις βασικούς όρους, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η εμπλοκή της:
»Α) Η Βουλή να κηρύξει το τέλος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και να προχωρήσει στην εκ βάθρων αναθεώρηση του Συντάγματος και την ριζική αναδιαμόρφωση του πολιτεύματος. Το νέο πολιτικό σχήμα που θα κυβερνά την Ελλάδα θα ονομάζεται ‘Αυτοκρατορική Δημοκρατία’ και θα έχει χαρακτηριστικά άμεσης Δημοκρατίας και Βασιλείας, με στοιχεία προεδρικής Δημοκρατίας.
»Β) Να ισχύσει άμεσα και για όλους τους Έλληνες πολιτικούς και επιχειρηματίες, πλήρης άρση του τραπεζικού απορρήτου, ώστε να καταφανεί ποιοι και με ποιον τρόπο πλούτισαν, ώστε αν αποδειχθεί ότι στηρίχθηκαν σε παράνομες ενέργειες να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.
»Γ) Πλήρης και εκ βάθρων αλλαγή του υφιστάμενου νομικού συστήματος με την καθιέρωση της ποινής του θανάτου για μια σειρά κακουργημάτων αλλά και για όσες πολιτικές αποφάσεις έχουν αξιολογηθεί ως πράξεις εσχάτης προδοσίας.
»Η Ομάδα Ε επιπλέον θα ανακηρύξει την Ελλάδα ως γεωστρατηγικό κέντρο του πλανήτη, επίκεντρο της νέας εποχής πολιτικού μετασχηματισμού και θα απαιτήσει την επιστροφή των πανάρχαιων εστιών του Ελληνισμού που σήμερα βρίσκονται υπό ξένη σημαία.
»Σε περίπτωση που οι όροι δεν γίνουν αποδεκτοί, με λύπη της ανακοινώνει ότι θα αναμένει μέχρι την άφιξη των επτά διαστημικών σκαφών τα οποία ήδη ταξιδεύουν εντός του ηλιακού συστήματος, οπότε και θα εφαρμόσει δυναμικά τις λύσεις που απαιτούνται για την σωτηρία του Ελληνισμού και την έναρξη της νέας εποχής…»
Σημείωση Defence-Point: Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε κάθε είδους δυσκολία, κάθε εύπεπτη είδηση που μας δίνει έστω και μια επίφαση χαράς κι ελπίδας μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διστάσεις αν έχει την κατάλληλη επικοινωνιακή υποστήριξη.
Τα όσα αναφέρονται στο κείμενο ουδέποτε συνέβησαν, είναι εντελώς πλασματικά και αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σημειώνουμε, ότι δεν γνωστοποιήθηκε – σε εμάς – ούτε συνέβη οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση της… Ομάδας Ε. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική…
.defence-point.gr

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2013.
Έντονα προβληματισμένοι οι Ρώσοι.
Τον έντονο προβληματισμό τους για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα, εξέφρασαν ανώτατοι αξιωματούχοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, που κλήθηκε κατεπειγόντως στη Μόσχα.
Ο προβληματισμός και η ανησυχία των Ρώσων, επικεντρώθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις με την εξαγορά της ΔΕΠΑ (αλλά και της ΔΕΣΦΑ), όπου οι υπαναχωρήσεις της ελληνικής πλευράς, δημιούργησαν ένα όχι ευχάριστο κλίμα, στις σχέσεις των δύο χωρών.
Από την πλευρά του, το κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, επανέλαβε την πάγια θέση του Κινήματος πως οι σχέσεις αυτές, δεν μπορούν να εξετάζονται μόνο στο επίπεδο των οικονομικών συναλλαγών, αλλά γεωστρατηγικά.
Σε ζωντανή σύνδεση μέσω διαδικτύου, και μιλώντας στα στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου του Γραφείου του Κινήματος στη Μόσχα, ο Πρόεδρος του ΠΑΜ κ. Βιτάλης, ανέφερε σχετικά:
«Παρά το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει σημαντικά βήματα στην ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών - σημαντικότερα των οποίων είναι το άνοιγμα Γραφείων του ΠΑΜ στη Μόσχα αλλά και η ενεργοποίηση από την πλευρά των Ρώσων, Γραφείου Ελληνικών Υποθέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών - έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε, για «να μπει το νερό στο αυλάκι».
Το σημαντικότερο πρόβλημα το οποίο στέκεται ως γεωπολιτικό εμπόδιο στην ανάπτυξη των σχέσεων μας, είναι η κληρονομιά της Γιάλτας, σύμφωνα με την οποία, η Ελλάδα, θεωρείται ως ένα ad hoc και de facto πεδίο, για τους ευρατλαντικούς σχεδιασμούς.
Όσο δεν αλλάζει αυτή η κληρονομιά/κατάρα της χώρας μας, οι όποιες προσπάθειες ανάπτυξης των ελληνορωσικών σχέσεων, είναι καταδικασμένες να προσκρούουν στον ύφαλο του ευρατλαντισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τόσο ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, όσο και οι περιπτώσεις των S-300, TORM1, TOMA κλπ, όπου οι όποιες προσπάθειες κατέληξαν είτε στην ακύρωση, είτε στον πάγο.
Οι φίλοι μας Ρώσοι και ιδιαίτερα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vladimir Vladimirovich Putin, αν επιθυμούν να προσεγγίσουν τις ελληνορωσικές σχέσεις, με αναθεωρητικό της Γιάλτας πνεύμα, πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, στις γεωστρατηγικές τους επιλογές.
Εμείς από την πλευρά μας, ο μοναδικός πολιτικός φορέας στην Ελλάδα, ο οποίος από τη διακήρυξή του ξεκαθάρισε πως η χώρα μας, θα πρέπει να επιστρέψει στις φυσικές και ιστορικές της συμμαχίες, είμαστε στην απόλυτη διάθεση, οποιασδήποτε τέτοιου τύπου προοπτικής. Εκφράζουμε δε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι, ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι στο Κρεμλίνο αλλά και στο Admnistration, αντιλαμβάνονται αυτήν την προοπτική».
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

http://www.youtube.com/watch?v=G9yVdPbUhdI&feature=youtu.be

Αθήνα 24 Φεβρουαρίου 2013.

Μολόγατα τα oμόλογα τ’ αλόγατα…

Σαν να μην μας έφταναν ο ΓΑΠ, ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, η ΤΡΟΙΚΑ, το ΔΝΤ, οι διεθνείς τοκογλύφοι, η Νέα Τάξη, οι κομμουνιστές, οι ροζουλί αριστεροί, οι νεοναζί, οι περιφερόμενοι καταθλιπτικοί «αντιμνημονιακοί», οι βαλτοί κλώνοι του ΠΑΜ (ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΣΕΠΑΜ, ΛΕΠΑΜ κλπ γελοιότητες), μας προέκυψαν και τα «ομόλογα που θα σώσουν την Ελλάδα».

Αετονύχηδες των πλαστών ομόλογων, επιχείρησαν να εξαπατήσουν και το Πατριωτικό Μέτωπο, «πασάροντας» μας δύο «αξιόγραφα», αυτού του τύπου.

Ένα των ΗΠΑ, του 1942, συνολικής αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ένα της Ουγγαρίας του 1924, συνολικής αξίας, 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με αντίκρισμα μάλιστα σε… ράβδους χρυσού.

Φυσικά οι ειδικοί μας περί το «φώτοσοπ», αμέσως αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για «μοντάζ» και «ρετουσάρισμα» αυθεντικών ομόλογων, τα οποία ήταν απλώς τυπωμένα με ειδικό εκτυπωτή, σε ακριβό χαρτί.

Τα «ομόλογα» πήγαν στον κάλαθο των σκουπιδιών αφού τα «σκανάραμε» και τα δίνουμε στη δημοσιότητα, για να δει ο ελληνικός Λαός, πόσο χοντροκομμένη είναι η «πονηριά» των αετονύχηδων. Η οποία βασίζεται στην απλή αλλά αποτελεσματική λογική του Paul Joseph Goebbels, του υπεύθυνου προπαγάνδας του 3ου Ράϊχ, ο οποίος είχε πει το περίφημο: Όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα, τόσο ευκολότερα γίνεται πιστευτό από τις μάζες.

Προσοχή λοιπόν Έλληνες. Ξεχάστε τους μεσσίες και τους σωτήρες. Αν τελικά σωθούμε, θα σωθούμε μόνο αν κάνουμε αυτό που κάναμε ως Λαός, όποτε ο τόπος βρέθηκε σε αδιέξοδα, όπως αυτό που βιώνουμε: Παίρνοντας την υπόθεσή μας στα χέρια μας, όπως έκαναν πρόσφατα οι Ισλανδοί και φυσικά με παράδειγμα τελευταίο και τους Βούλγαρους, οι οποίοι έριξαν σε μερικές μέρες την κυβέρνησή τους.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους αετονύχηδες και τα «ομόλογά» τους, στη σκωπτική και σαρκαστική διάθεση των νεολαίων του ΠΑΜ (οι οποίοι έφτιαξαν σχετικό βίντεο) και ας συσπειρωθούμε στο Μέτωπο Άμεσης Δημοκρατίας, που προτείνει με το νέο Σύνταγμά του, το Πατριωτικό Μέτωπο: Πέρασμα όλων των εξουσιών στον Λαό.

Υ.Γ. Δείτε και τα «ομόλογα» που επιχείρησαν να μας πλασάρουν.







































http://www.youtube.com/watch?v=G9yVdPbUhdI&feature=youtu.be

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr

Οι αδελφότητες, η Σιωνιστική Κυριαρχία και ο Διαμελισμός της Ελλάδας!

Οι αδελφότητες, η Σιωνιστική Κυριαρχία και ο Διαμελισμός της Ελλάδας!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

http://www.youtube.com/watch?v=-yTNyWRvtVs&feature=share&list=UU28aJL_4PmNwz4yYg4E_91w

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2013.

Καληνύχτα Κύπρος…

Το συντριπτικό ποσοστό των Κυπρίων, ένα απίστευτο 72,34%, ψήφισε υπέρ του σχεδίου Ανάν, ψηφίζοντας τους δύο μειοδότες ανανιστές, Αναστασιάδη και Μαλά. Ψήφισε ταυτόχρονα, υπέρ του τουρκικού επεκτατισμού, υπέρ των σχεδιασμών της Νέας Τάξης για το λαβωμένο νησί, κατά της κληρονομιάς των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, κατά της παρακαταθήκης του Τάσου Παπαδόπουλου, κατά του Γρηγόρη Αυξεντίου, κατά του τελευταίου μας εθνικού ήρωα, Σολωμό Σολωμού, κατά όλων αυτών για τα οποία χρόνια και χρόνια, Κύπριοι δημοκράτες αγωνιστές, σπατάλησαν τη ζωή τους.

Το 72% του κυπριακού Λαού, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, παγκάλειου τύπου: Μαζί τα φάγαμε. Γι αυτό, από εδώ και εμπρός, ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι….

Το 72% του κυπριακού Λαού αποφάσισε να κάνει μια τρομακτική επιλογή. Ούτε καν μια ισορροπημένη πρόταση, μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της Κύπρου, για να «κρατάει πισινή». Ούτε καν για το στοιχειώδες συμφέρον του. Ούτε καν για την αξιοπρέπειά του. Ούτε καν για να κρατήσει τα προσχήματα, απέναντι στο αίμα των ηρώων που χύθηκε για την ελευθερία και τη δημοκρατία, το οποίο σήμερα και το 72%, απολαμβάνει.

Οι προσκυνημένοι περίσσεψαν. Οι αγωνιούντες και αγωνιζόμενοι λίγοι. Όπως γίνονταν πάντα σε τούτον τον δυστυχισμένο τόπο που η πλειοψηφία του, έσκυψε το κεφάλι στον Τούρκο για εκατονταετηρίδες, έστειλε τα παιδιά της λεία στους μπέηδες, στις ξενιτιές και στην σκλαβιά.

Απλά, πολύ απλά, με την ετυμηγορία της αυτή η πλειοψηφία των Κυπρίων, λέει σε κάθε τόνο και με ένταση: Καληνύχτα Κύπρος.

Οι λίγοι γενναίοι και περήφανοι που απέμειναν, να μην χάνουν το κουράγιο τους. Όπως δεν το έχασαν γενιές και γενιές που πάλεψαν και μάτωσαν, τόσο στο νησί, όσο και στον εθνικό κορμό. Εμείς τουλάχιστον του Πατριωτικού Μετώπου, θα είμαστε όπως πάντοτε, μαζί τους.

Όσο για τους πολλούς του 72%, ας είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ακριβές αντίτιμο της επιλογής τους. Όπως όλα δείχνουν, θα είναι σύντομα όλο δικό τους και θα εκφράζεται στη γλώσσα που διακαώς επιθυμούν να εντάξουν στο λεξιλόγιό τους: Αι σιχτιρ μπουρντάν, ιτόουλ ιτισί, πις γιουνανού. Το άκουσαν το ’74, θα το ξανακούσουν σύντομα. Να είναι σίγουροι…

Υ.Γ. Οι νεολαίοι του Πατριωτικού Μετώπου, έφτιαξαν και αφιερώνουν στο 72%, το βίντεο που ακολουθεί.

http://www.youtube.com/watch?v=-yTNyWRvtVs&feature=share&list=UU28aJL_4PmNwz4yYg4E_91w

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Στη Μόσχα εκτάκτως, κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου.

Για τη Μόσχα αναχωρεί εκτάκτως, κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Το κλιμάκιο του Κινήματος, του οποίου επικεφαλής είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΜ, κ. Αθανάσιος Χορταριάς, θα έχει σειρά συναντήσεων με κορυφαίους παράγοντες της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και της Ευρασιατικής Ένωσης, της οποίας το Κίνημα είναι Συνδεδεμένο Μέλος.

Η έκτακτη αυτή συνάντηση/διαβούλευση κρίθηκε αναγκαία από το Γραφείο του Πατριωτικού Μετώπου στη Μόσχα, δεδομένων των ραγδαίων εξελίξεων, τόσο στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με τις σε πλήρη ανάπτυξη, γεωστρατηγικές ανακατατάξεις. Στις συναντήσεις/διαβουλεύσεις αυτές, θα συμμετέχουν πέραν του κλιμακίου του Πατριωτικού Μετώπου και οι εκπρόσωποι του Γραφείου του Κινήματος στη Μόσχα.

Να προσθέσουμε εδώ πως, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και την αρχική του διακήρυξη, το Πατριωτικό Μέτωπο, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε η Ελλάδα, να επαναπροσδιορίσει τις διεθνείς της σχέσεις, στο πλαίσιο των ιστορικών και φυσικών της συμμαχιών.

Με σταθερότητα αλλά και την αρμόζουσα σοβαρότητα στις απόλυτα επικίνδυνες εποχές που βιώνουμε, πέραν των κινήσεων εντυπωσιασμού/επικοινωνιακές φούσκες που έχουν γίνει από διάφορες πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας, το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει καταφέρει αρκετά στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ελληνορωσικών σχέσεων και θα καταφέρει ακόμη περισσότερα.

Ο δρόμος αυτός της γεωστρατηγικής επιλογής - και όχι του γνώριμου από το πολιτικό προσωπικό της χώρας πολιτικού τσαρλατανισμού - που επέλεξε το Πατριωτικό Μέτωπο, δικαιώνεται καθημερινά.

Ολοένα και περισσότεροι παράγοντες της ρωσικής πολιτικής αντιλαμβάνονται αυτό που σε κάθε τόνο εκφράζει στις συναντήσεις του με τη ρωσική πλευρά το ΠΑΜ: Πως αν η Ρωσία, επιθυμεί όντως να συνδεθεί με τον φυσικό και ιστορικό της χώρο τα Βαλκάνια, μέρος του οποίου είναι και η Ελλάδα, θα πρέπει να απεγκλωβιστεί από την καταστρεπτική - και για τη χώρα μας - κληρονομιά της Γιάλτας.

Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει στους φίλους μας Ρώσους στο παρελθόν, «ο δρόμος για τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών, είναι υποχρεωμένος να περάσει μέσα από την πολιτική και γεωστρατηγική του διάσταση». Δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι, όλες οι μέχρι σήμερα οικονομικού/συναλλακτικού τύπου επιλογές (S 300, TORM 1, TOMA κλπ), έχουν αποτύχει. Και φυσικά, λόγω της άμεσης και προκλητικής συνάμα εξάρτησης του συνόλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας, με τα ευρατλαντικά συμφέροντα (βλέπε μίζες).

Ο καιρός γαρ εγγύς και η «ρωσική αρκούδα», θα πρέπει πέρα από τα νύχια της, να δείξει και την παραδοσιακή της πολιτική μαεστρία. Γιατί πέραν από την «τόλμη, θέλει και αρετήν η ελευθερία», όπως λέγει ο μεγάλος μας ποιητής, Ανδρέας Κάλβος.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Δικαιοσύνη: Με σχέδιο η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή Όλο το παρασκήνιο και η εμπλοκή των ξένων κέντρων

Δικαιοσύνη: Με σχέδιο η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή Όλο το παρασκήνιο και η εμπλοκή των ξένων κέντρων
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ;
KARAMANLHS A
Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τον θάνατο του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, ιδρυτή της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας, πρωθυπουργού της Ελλάδας δύο φορές (1955-1963 και 1974-1980) και προέδρου της δημοκρατίας (;) άλλες δύο (1980-1985 και 1990-1995).
Ο Καραμανλής πέθανε ήσυχα στο κρεβάτι του νοσοκομείου στα 91 του χρόνια, αφού είχε γεννηθεί το 1907, έχοντας απολαύσει όλα τα αξιώματα, την εξουσία και όλα τα προνόμια συνεπάγεται αυτή. Οι οπαδοί του τον αποκαλούν «εθνάρχη». Ήταν όμως «εθνάρχης»; Ή κάτι άλλο; Ας το δούμε.

Συμβαίνει σαν ευτυχής συγκυρία αυτό το διάστημα να δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της εφ. «Ελεύθερη Ώρα» η πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά κειμένων πολιτικής ιστορίας του αξιολογότατου κ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη για τον «αληθινό Καραμανλή».
Από αυτά τα κείμενα μπορεί κάποιος να καταλάβει πάρα πολύ καλά τι είδους άνθρωπος και τι είδους πολιτικός υπήρξε ο «εθνάρχης» Καραμανλής, που βαρύνεται με ένα σωρό παρατυπίες και προδοσίες και καθόλου μα καθόλου δεν δικαιολογεί τον τίτλο που του απέδωσαν οι οπαδοί του. Κάθε άλλο λοιπόν παρά «εθνάρχης» ήταν και αυτό θα το καταλάβουμε με μια σύντομη αναδρομή στο έργο του.

Ο Καραμανλής ευθύνεται σίγουρα για την διαστρωμάτωση της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, το πέρασμά της από την αγροτιά στον αστικό τρόπο ζωής. Αυτό, γιατί φρόντισε να διογκώσει τα μεγάλα αστικά κέντρα και να «αδειάσει» την ελληνική επαρχία, στέλνοντας τα Ελληνόπουλα σε ηλικία ακόμα πολύ παραγωγική και σφριγηλά στην εσωτερική ή την εξωτερική μετανάστευση.
Το πολύ άσχημο αυτό γεγονός είχε πάρα πολύ αρνητικές συνέπειες για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, γιατί οι Έλληνες αναγκάστηκαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι ή μεταπράτες έμποροι, φεύγοντας από την πρωτογενή παραγωγή. Με συνέπεια η Ελλάδα να αρχίσει να δανείζεται υπέρογκα και με μεγάλους τόκους, για να μπορεί να προβαίνει σε εισαγωγές προϊόντων, τα οποία άλλοτε παρήγαγε η ίδια...

Η οικονομική αυτή καταστροφή που προξενήθηκε από τον «καραμανλισμό», και συμπληρώθηκε αργότερα από τον «παπανδρεϊσμό», συμβάδισε με την παράλληλη κοινωνική καταστροφή. Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο όλεθρο, γιατί η κοινωνία μας ήταν απροετοίμαστη να περάσει σε φάση αστικοποίησής της.
Δεν είχαμε δηλαδή τον χρόνο, όπως συνέβη παλιότερα σε άλλες χώρες, να προσαρμόσουμε τις κοινωνικές μας ανάγκες σε έναν νέο τρόπο ζωής και έτσι «πέσαμε από τα σύννεφα»... Ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, δεν μπορεί η Ελλάδα να συνέλθει από το σοκ της ξαφνικής αλλαγής της κοινωνικής της διαστρωμάτωσης!

Τα ίδια και στο πολιτικό μας σύστημα. Μέχρι την εποχή του Καραμανλή πράγματι υπήρχε ένα ήθος, ένα μέτρο, στους πολιτικούς μας. Απόδειξη όχι μόνο ότι μέχρι τότε δεν ακούστηκε ποτέ ούτε ένα οικονομικό σκάνδαλο, αλλά όλοι οι πρωθυπουργοί της χώρας μας πέθαιναν σχεδόν πάμφτωχοι! Ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας που μπήκε στην πολιτική φτωχός και βγήκε από αυτή... δισεκατομμυριούχος ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής!
Για να ακολουθήσουν μετά τα χειρότερα (βλ. ΠΑΣΟΚ)... Πώς άραγε συνέβη αυτό; Μήπως με τα αποθεματικά των ταμείων; Ή με τα χρήματα της αμερικανικής βοήθειας;... Το θέμα είναι ότι για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας μας ένας πολιτικός, πρωθυπουργός μάλιστα, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τις πηγές του πλουτισμού του...

Για την εξωτερική μας πολιτική δε... εκεί πράγματι το υλικό είναι πολύ πλούσιο! Να πρωτοθημηθώ τι; Πρόχειρα μόνο θυμάμαι την προδοσία της Κύπρου, σε δύο μάλιστα φάσεις, μία το 1955-1959 και την άλλη το 1974, με βασικό πρωταγωνιστή στο έγκλημα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ο οποίος το 1959, όταν υπέγραψε τις προδοτικές συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, μίλησε για την «πιο ευτυχισμένη μέρα» της ζωής του, ενώ το 1974, μετά την τουρκική εισβολή στο νησί, είπε το αμίμητο «η Κύπρος είναι μακριά»!... Την ίδια υποχωρητικότητα έδειξε και στο θέμα του Αιγαίου, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να διεκδικούν την «συνεκμετάλλευση» της ελληνικής αυτής θάλασσας και τα μισά νησιά του Αιγαίου μας...

Όταν γύρισε πίσω ο Καραμανλής το 1974 έκανε μια σειρά επίσης από εγκλήματα. Καταδίκασε τους Εθνικούς μας Ηγέτες της 21ης Απριλίου και ενώ προηγουμένως είχε δώσει «γενική αμνηστία». Αλλά αμέσως μετά, τρομοκρατημένος από την επιρροή που ασκούσε στον λαό μας ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, έκλεισε τους «Απριλιανούς» στην φυλακή παράνομα και ενάντια σε κάθε διεθνές δίκαιο! Τα ίδια εγκλήματα έκανε και κατά του βασιλιά, κοροϊδεύοντάς τον.
Έδιωξε έτσι έναν θεσμό με ρίζες στη χώρα μας, για να κάνει αργότερα «βασιλιά» τον εαυτό του, ψηφιζόμενος ως πρόεδρος της «δημοκρατίας». Τέλος, έκανε μεγάλο κακό και στις ένοπλες δυνάμεις μας, διώχνοντας από τον στρατό μας κάθε μη αρεστό σε αυτόν πρόσωπο ως «χουντικό»!...

Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής! Ένας πολιτικός που έφερε στον τόπο μας την ανηθικότητα, την διαφθορά και το χάος... Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης που αποκαλύπτει στα άρθρα του της κυριακάτικης «Ελεύθερης Ώρας» όλη την αλήθεια γύρω από τον πολιτικό εκείνο ολετήρα, όπως έκανε παλιότερα και ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος με το ογκώδες και μνημειώδες βιβλίο του «60 χρόνια καραμανλικής προδοσίας». Τώρα που η «μεταπολίτευση» καταρρέει με πάταγο, καιρός είναι να καταρρεύσει και ο μύθος του «καραμανλισμού»!
Απολλόδωρος Θεοδώρου

Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τα απόκρυφα μυστικά της Μασονίας

Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τα απόκρυφα μυστικά της Μασονίας

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση με επίκεντρο τη Θήβα: Δείτε την ομιλία Σόρα-Λαμπράκη από την εκδήλωση της Ε.Ν.D στο Ξενοδοχείο PRESIDENT

Ενημέρωση με επίκεντρο τη Θήβα: Δείτε την ομιλία Σόρα-Λαμπράκη από την εκδήλωση της Ε.Ν.D στο Ξενοδοχείο PRESIDENT

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: 400 δισεκατομμύρια Euro θα προσφέρουν στην Ελλάδα ...

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: 400 δισεκατομμύρια Euro θα προσφέρουν στην Ελλάδα ...: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑ...
Αυτό το ιστολόγιο
Αυτό το ιστολόγιο

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ:ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ,Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Σε προάστιο της Μόσχας τελικά, θα γίνει σήμερα Τετάρτη (13-2-13). βράδυ, μετά απο επιμονή της Λαμασθού, η μεγάλη σύνοδος Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με σκοπό την απόφαση για την μέθοδο διάλυσης ή αναδιάρθρωσης των δύο μεγάλων Αδελφοτήτων που καταδυναστεύουν τους λαούς από το παρασκήνιο.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



Αθήνα 14 Φεβρουαρίου 2013.

OXI στις φρυγανιές ΕLITE της ELBISCO, από το δίκτυο «Αλληλέγγυον».

Με εγκύκλιο με την οποία ζητά από τους διαχειριστές του δικτύου των Ελληνικών Παντοπωλείων «Αλληλέγγυον», ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ELBISCO ΕLITE, απαντά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιριστικού Δικτύου κ. Σταύρος Βιτάλης, στην απόφαση της εταιρίας ΕLBISCO, να «παρασκευάζει τις φρυγανιές της ELITE στα Σκόπια».

«Σε μια εποχή που τα πάντα διαλύονται από την λαίλαπα των λαμόγιων που κυβερνάνε τον τόπο, το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν οι ελληνικές εταιρίες είναι, να στηρίξουν τον Λαό μας, είτε με τα μεροκάματα είτε με τα προϊόντα τους.

Αντιθέτως η ΕLBISCO – υπογραμμίζει στην εγκύκλιο προς τα παραρτήματα του Αλληλέγγυον ο κ. Βιτάλης – όχι μόνο επέλεξε να στερήσει μεροκάματα από τους Έλληνες εργάτες, αλλά έστησε τις εγκαταστάσεις της σε μια χώρα, η οποία κυβερνιέται από τους ακροδεξιούς του VMRO. Οι οποίοι μάλιστα, δεν ξεχνούν σε κάθε ευκαιρία να ωρύονται για τις αλυτρωτικές τους βλέψεις κατά της χώρας μας, με χάρτες που φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη.

Αν η ΕLBISCO Συμμετοχών Α.Ε. της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Πικέρμι Αττικής εκτιμά πως το κέρδος είναι αυτοσκοπός, τότε της προτείνουμε αλλάξει τα ονόματα των προϊόντων της από Ελίτε σε Γκρουελίτε, από Αλατίνη σε Σταυρεφσκίνι, από Κρις-Κρις σε Μπάρντοφτσι (το ψυχιατρείο στο οποίο βασανίστηκε ο γενναίος Σκοπιανός Αρχαιολόγος Βασίλι Γκρλιγορίεβτς), από Βοσινάκη σε Μποσάνσκι και από FORMA σε MVROMA.

Τέλος – ολοκληρώνει στην εγκύκλιο του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού και Πρόεδρος του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας κ. Σταύρος Βιτάλης – καλώ για μια ακόμη φορά τις ελληνικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες να μην κόβουν το κλαδί πάνω στον οποίο κάθονται. Όσο για το Λαό μας, τον πολίτη που επιμένει να είναι αιμοδότης των πολυεθνικών που θρονιάστηκαν στον σβέρκο μας και αγοράζει την εισαγόμενη καταστροφή του, να γνωρίζει τουλάχιστον ποιος είναι ποιος, σε τούτο το βασίλειο της Δανιμαρκίας. Και όταν οι νέες γενιές και τα αγέννητα στα οποία φορτώσαμε την κατάρα του χρέους και των πολιτικών απατεώνων που το δημιούργησαν τους ζητήσουν λογαριασμό, να τους απαντήσουν: Ναι. Εμείς σας καταστρέψαμε το μέλλον σας».

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


C9el-4GIE4E&feature=share&list=UU28aJL_4PmNwz4yYg4E_91w
Αθήνα 11 Φεβρουαρίου 2013.

Ναι η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της.

Με τα εγκαίνια του 3ου κατά σειρά «Αλληλέγγυον», αυτού της Παλλήνης, (Λεωφ. Λαυρίου 13 και Υγείας, τηλ. 2106040155) συνεχίζεται σταθερά και αποτελεσματικά η προσπάθεια του Συνεταιριστικού Δικτύου Ελληνικών Παντοπωλείων «Αλληλέγγυον», να αποδείξει πως η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της.

Μιλώντας στους φίλους και μέλη του «Αλληλέγγυον» αλλά και του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας «Πατριωτικό Μέτωπο», ο Πρόεδρος των δύο αυτών φορέων Σταύρος Βιτάλης, υπενθύμισε πως «το Αλληλέγγυον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ. Είναι η ανάγκη που γεννήθηκε από δύσκολες και σκοτεινές εποχές που βιώνουμε, να γυρίσουμε στο μπακάλικο της γειτονιάς, με δίκαια εμπορική πρακτική και κυρίως ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ».

Να υπενθυμίσουμε πως οι αρχές που διέπουν τα Παντοπωλεία «Αλληλέγγυον» (και οι οποίες από μόνες τους είναι σαφής απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και έντιμης πρακτικής), είναι:

  • Διατίθενται μόνο απόλυτα ελεγμένα από το δίκτυο ελληνικά προϊόντα.

  • Ειδικά στα αγροτικά είδη διατροφής, τα προϊόντα ελέγχονται στον τόπο της παραγωγής τους.

  • Σε όλα τα προϊόντα αναγράφεται η τιμή αγοράς και η τιμή πώλησης τους.

  • Το ποσοστό το οποίο προστίθεται πάνω στις τιμές των προϊόντων, είναι μόνο το ύψος των λειτουργικών εξόδων (ρεύμα, νοίκια, μεροκάματα κλπ).

«Σε μια χώρα που παράγει τα ποιοτικότερα προϊόντα στην υφήλιο, είναι απαράδεκτο να μας ελέγχουν τα Liddl, τα Carfur, τα Praktiker, τα Ikea, τα Makro και οι λοιπές πολυεθνικές που γαντζώθηκαν στο σβέρκο του ελληνικού Λαού, διευθύνοντας δυστυχώς και τις τύχες μας», τόνισε ο κ. Βιτάλης. Και υπογράμμισε: «Γνωρίζω πως πολεμούν το πνεύμα του Αλληλέγγυον. Προσπαθούν με κάθε μέσο, με κλώνους του Αλληλέγγυον, με κομματικά δεξιά και αριστερά μαγαζιά, κινήματα… πατάτας, ψευδοκοινωνικά παντοπωλεία και ουρές ζητιανιάς, να μετατρέψουν αυτόν τον δυστυχισμένο Λαό, από «εκπαιδευμένο μπαταχτσή, σε εκπαιδευμένο ζήτουλα». Δεν θα τους περάσει όμως. Αυτόν τον Λαό, που με όλα τα στραβά και τα ανάποδά του, παραμένει ο ωραιότερος Λαός του κόσμου. Αυτόν λοιπόν τον Λαό, 3.000 τώρα, δεν έφαγαν τα λιοντάρια. Δεν θα τον φάνε τα σκουλήκια

Σας καλώ όλους – ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος του Αλληλέγγυον – να γίνεται αγγελιοφόροι της προσπάθειας αυτής. Τα μεγάλα κανάλια, δεν πρόκειται να προβάλλουν το Αλληλέγγυον γιατί πολύ απλά, προωθούν με ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις, τα προϊόντα/δηλητήρια/μεταλλαγμένα των πολυεθνικών. Είναι λοιπόν η ώρα της δικής μας ευθύνης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, παίρνοντας εμείς ο Λαός την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Μπορούμε να αποδείξουμε πως η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της».

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΜΚΟ: Το απόστημα της Νέας Τάξης.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.


Χαζοχαρούμενο εορταστικό κλίμα, ημίγυμνα νυμφίδια να χαριεντίζονται στα κανάλια, αμερικανοειδή πανηγύρια του Καμίνη στο Σύνταγμα, το συνηθισμένο στημένο παιχνίδι της Βουλής – αυτή τη φορά στη θέση του Κουτσόγιωργα η Κωσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ σε αρμονική συνύπαρξη με τις γραφικότητες της Χ.Α. – ένα απίθανο καραγκιόζ-μπερντέ που συνέθεσε τον καμβά της ελληνικής πραγματικότητας, στις γιορταστικές μέρες που πέρασαν.


Και το κερασάκι στην τούρτα, οι περίφημες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ η NGO αν θέλετε αμερικανιστί), κάθε τρία λεπτά, στα κανάλια των μεγαλοεργολάβων, «για να μας σώσουν» κι’ αυτές. Οι οποίες οργανώσεις, σαν αυτοπολλαπλασιαζόμενα aliens, σαν μύκητες που ξεζουμίζουν τον οργανισμό στον οποίο έχουν γαντζωθεί, σαν ζόμπι μιας κοινωνίας που μολύνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.


ΜΚΟ για κάθε νόσον και για κάθε μ…….α: Ξεκινώντας από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι που χαφιεδίζει συχνά πυκνά τη χώρα στο εξωτερικό, και φτάνοντας στη ΜΚΟ που πουλάει «παστίλιες για τον πόνο των άλλων» τις οποίες διαφημίζει ανά δυόμιση λεπτά στα κανάλια των εργολάβων και σε άπταιστα ελληνικά, ισπανός ηθοποιός.


ΜΚΟ για τον Αμαζόνιο, ΜΚΟ για τον Βόρειο Πόλο, ΜΚΟ για τα παγοθραυστικά, ΜΚΟ για τις κότες, ΜΚΟ για δακτυλίδια στα πουλιά, ΜΚΟ μοντελιστών, ΜΚΟ για την πολύτεκνη οικογένεια, ΜΚΟ τηλεειδοποίησης, ΜΚΟ αριστερής νεολαίας, ΜΚΟ για το Έητζ, ΜΚΟ για την ηπατίτιδα C, ΜΚΟ για τα παιδιά, ΜΚΟ για τους καρκινοπαθείς, ΜΚΟ για «εναλλακτική νεανική αναζήτηση», ΜΚΟ για τις αρκούδες, ΜΚΟ για τον ρατσισμό ΜΚΟ για την ξενοφοβία, ΜΚΟ για τους Αφγανούς, ΜΚΟ για τους Πακιστανούς, ΜΚΟ για τους Αλβανούς ΜΚΟ, ΜΚΟ, ΜΚΟ… με κορυφαία την ΜΚΟ της κυρα-Μαργαρίτας (της γνωστής). Και φυσικά, πουθενά το κοινωνικό κράτος το οποίο φροντίζει με τις πολιτικές του μαριονέτες, να γεμίζει με παχυλά κονδύλια, τις τσέπες των ημετέρων τους, γνωστών αγνώστων, ΜΚΟαφεντικών.


Πίσω από αυτές τις ΜΚΟ, πάντα πρώτη και καλύτερη η ροζουλί αριστερά του Τσίπρα. Δεν λείπουν φυσικά από το πανηγύρι των εκατομμυρίων ευρώ, ολίγον ΠΑΣΟΚΟΙ και ακόμη ολιγότεροι ΝΔούδες. Αλλά τη μερίδα του λέοντος, την έχουν οι «ριζοσπάστες-αριστεροί» του Τσίπρα.


Γράφω το 1987, στο βιβλίο μου «Πατριωτικό Μέτωπο τώρα, Μια ελληνική πρόταση για Έλληνες» για τις ΜΚΟ:


«Αν οι σύγχρονες έννοιες του αντιφατικού και του παράδοξου θα μπορούσαν να εκφραστούν σε δυο λέξεις, αυτές θα ήταν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Οι οργανώσεις αυτές που άρχισαν να δημιουργούνται – που αλλού; - στις ΗΠΑ, στα μέσα της δεκαετίας του ’70, ιδρυματοποίησαν κατ’ αρχήν τα κινήματα αμφισβήτησης. Ιδιαίτερα εκείνο το κομμάτι του αντιεξουσιαστικού-αριστερού κινήματος, που έβλεπε πιο «μανατζερίστικα» την υπόθεση της αντίστασής του κατά των κεντρικών επιλογών των διαχειριστών των κυβερνητικών συστημάτων.


Είτε η ανάγκη των προοδευτικών κινημάτων για ενίσχυση των φτωχών τους προϋπολογισμών, είτε η λογική της «εκ του ασφαλούς αντίστασης κατά του κατεστημένου», οδήγησαν και κατεύθυναν τις οργανώσεις αυτές στη σημερινή τους εικόνα. Που «πακετάρει» το «ευ ζειν» με το «περιπετειωδώς ζην», σε ένα αποδεκτό από τα διάφορα «must» του διαχειριστικού καταναλωτικού μοντέλου, σύγχρονο life style.


Δυστυχώς όπως τελικά αποδείχτηκε, η ουμανιστική-ρομαντική αυτή θεώρηση, της «εξωκυβερνητικής αντίστασης» κατά του κατεστημένου, κρύβει από πίσω της πακτωλούς δισεκατομμυρίων σκοτεινής χρηματοδότησης. Και όχι μόνο από κυβερνήσεις αλλά ακόμη και από μυστικές υπηρεσίες και πολυεθνικές εταιρίες».


Αφορμή για την σημερινή αναφορά η πρόσφατη δήλωση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμηρου Πούτιν για τις ΜΚΟ, τις οποίες χαρακτήρισε «απόστημα» της επιθετικής πολιτικής της Δύσης. Εννοώντας φυσικά τη Νέα Τάξη, τους τοκογλύφους, τις πολυεθνικές και όλο τον μονεταριστικό συρφετό που διευθύνουν οι Σάξονες και οι υπάλληλοί τους στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Οι οποίες στο πρότυπο Ίδρυμα Σόρος, προωθούν κάθε είδους ιδιωτική πρωτοβουλία-ιδιωτικό στρατό, αρκεί να προωθεί τη σαλαμοποίηση και την ομογενοποίηση των ανθρωπίνων κοινωνιών.


Ακόμη, αφορμή είναι και η πολλαπλή επίθεση που δέχεται από ΜΚΟ, η σοβαρότερη Συνεταιριστική προσπάθεια σπασίματος των μεσαζόντων σε αυτόν τον τόπο, το Αλληλέγγυον.


Ένα μαζικό μπαράζ οργανωμένης επίθεσης, τόσο από την «αριστερά των κινημάτων» και των διαφόρων ροζ και πράσινης απόχρωσης… αλόγων, όσο και από τους νεότευκτους πρώην σατανιστές και νυν… ορθοδόξους χριστιανούς «εθνικιστές», που αντιγράφουν πανέξυπνα τα ροζουλί και πράσινα… γατόνια.


Έχουμε φυσικά ακόμη και την ιστορία με τα «κοινωνικά καφενεία», τα «κινήματα πατάτας», τις ουρές ελεημοσύνης κλπ που αντικατοπτρίζουν καθημερινά, την κατάντια μιας κοινωνίας που βουλιάζει στο χάος και στην απόγνωση. Ενώ παραδίπλα έχουμε και τον κορυφαίο κεφαλαιοκράτη-μεταπράτη-αεριτζή (από τους γνωστούς κομματοτραφείς μεγαλοεργολάβους που διαθέτει η χώρα), ο οποίος στο πρόσωπο ενός άθλιου τυχοδιώκτη, βρήκε τον «χρήσιμο ηλίθιό του». Έναν πειραγμένο διανοητικά παλαβιάρη, που με κοινοτυπίες, ξετσίπωτη αντιγραφή των θέσεων του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον και απίθανες ανοησίες, κατάφερε να συγκεντρώσει γύρω του διάφορα περιπλανώμενα «αντιμνημονιακά κορόιδα», πουλώντας με το αζημίωτο τα αγορασμένα από τον εργολάβο-αφεντικό του, προϊόντα των πολυεθνικών.


Και ακόμη παραπέρα, μια ΜΚΟ, «Αγοράζω Ελληνικά» ή κάπως έτσι, των οποίων οι «ταγοί», δεν είχαν το φιλότιμο να επισκεφθούν ούτε καν εθιμοτυπικά ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Το Αλληλέγγυον.


Φυσικά το Αλληλέγγυον, όντας μια σταθερά που ήδη απέδειξε εδώ και πολλά χρόνια πως η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της και πως μπορεί ο Πολίτης-Καταναλωτής να συναντηθεί με τον Αγρότη-Βιοτέχνη, με προϊόντα άριστης ποιότητας και σε τιμές κάτω του 60% από αυτές που πουλούν οι πολυεθνικές, όχι μόνο δεν «γονατίζει», αλλά αυξάνεται και πληθύνεται, ανοίγοντας παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Μια που είναι πρόταση ενός Κινήματος, του Πατριωτικού Μετώπου, που με πολλαπλά και συγκροτημένα πολιτικοεπιστημονικά επιχειρήματα, χωρίς να ζητά την ψήφο κανενός, υποστηρίζει εδώ και χρόνια επίσης, πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας. Μακριά και πέρα από τις ουρές της ζητιανιάς και της ξευτίλας των ΜΚΟ, μακριά και πέρα από τις παγίδες των παλιάς κοπής και νέας μορφής, αριστεροδέξιων πολιτικών απατεώνων.


Όσο για το Πατριωτικό Μέτωπο και τη θέση του για τις ΜΚΟ, δεδομένου ότι δεν έχουμε τίποτε με τον αγνό και άδολο εθελοντισμό, η θέση μας, διατυπώνεται σαφέστατα στο Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας και στο Άρθρο 149: Απαγορεύεται ρητά η λειτουργία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, οι μη διαφανείς Κοινωνικοί Οργανισμοί και οι μυστικές εταιρίες.


Πιο συγκεκριμένα, η θέση μας είναι πως όλες οι ΜΚΟ πρέπει να μετατραπούν σε ανοιχτούς κοινωνικούς φορείς ελεγκτέους από την κοινωνία και όχι μόνο από το κράτος. Όσες μάλιστα πήραν σκοτεινή χρηματοδότηση από το υστέρημα του ελληνικού Λαού και φυσικά από τα πολιτικά λαμόγια που κυβέρνησαν τη χώρα από το ’74 και εντεύθεν, επιστρέφουν τα χρήματα, ή πάνε φυλακή.


Πατριωτικό Μέτωπο

Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:

Διδυμοτείχου 15-17,

10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com


«Αλληλέγγυον»

Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Κεντρικό:

Αγίας Σοφίας 50

10444, Κολωνός, Αθήνα

Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442