Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΚΑΙ 2 ΔΗΚΑΣΤΗΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΚΑΙΟΣΗΝΗ

16:17Παραιτήθηκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης

  • 0
     
  •  0Share
 Παραιτήθηκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης
Την παραίτησή τους υπέβαλαν πριν από λίγη ώρα οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.
Με επιστολή τους στον εποπτεύοντα του έργου τους αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή, του γνωστοποιούν ότι υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και ζητούν την αντικατάστασή τους από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.
Οι εν λόγω εισαγγελικοί λειτουργοί φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι από την έως τώρα αντιμετώπισή τους, καθώς δεν τους έχουν παρασχεθεί οι αναγκαίες υποδομές για την άσκηση των καθηκόντων τους.
«Δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ΄ υπαγόρευση», φέρονται να υποστηρίζουν στην επιστολή τους. «Πολλώ μάλλον δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε ένα άλλοθι και μία θεσμική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος».
Στην επιστολή τους τονίζουν, επίσης, ότι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, «παρά το γενικότερο αρνητικό κλίμα και με πλήρη επίγνωση της ιδιάζουσας σχέσης μεταξύ της νεοελληνικής πραγματικότητας και του Εν Ελλάδει οικονομικού εγκλήματος».
«Αποδεχτήκαμε ασθμένως τον διορισμό μας εμφορούμενοι από ειλικρινή διάθεση προσφορά και βαθιά προσήλωση στο υπηρεσιακό καθήκον μας. Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί ούτε να εξασφαλίσουμε τις ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία με γνώμονα πάντα την νομιμότητα ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη», αναφέρουν.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Αυτό το ιστολόγιο
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η εκτέλεση του σχεδίου αποσταθεροποίησης της Ελλάδας "ΠΥΘΙΑ 1" με την προφυλάκιση του Ηγ. Εφραιμ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΕΥΠ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;;;


Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική αντιμετώπισή του, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας του. Στοχοποίηση Εφραίμ με διόγκωση ενός κατασκευασμένου σκανδάλου με τη συμμέτοχη της ΕΥΠ, των Αμερικανών και του Παπανδρέου. Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική αντιμετώπισή του, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας του. Έχει γίνει πλέον κατανοητό, και εμείς τα έχουμε γράψει με αποκαλυπτικά στοιχεία, ακόμα και σε ανθρώπους που ήταν τελείως αρνητικοί για το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία ότι η υπόθεση Βατοπαιδίου όχι μόνο δεν ήταν σκάνδαλο της Μονής ή της εκάστοτε Κυβερνήσεως που ασχολήθηκε καθηκόντως με το θέμα αυτό, αλλά αντίθετα αποκαλύφθηκε και θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται ότι σαφώς πρόκειται για σκευωρία

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκεμβρίου 2011
Το θλιβερό κρατίδιο των Σκοπίων, κρατά στην φυλακή ιερωμένο, επειδή «έτσι γουστάρει». Το 2012, θα είναι η «χρονιά» του Γκρουέφσκυ και των ομοίων του.
Επιμένοντας να λειτουργεί πέραν κάθε λογικής διεθνούς νομιμότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το καθεστώς που διοικεί το κρατίδιο των Σκοπίων, κρατά εδώ και πολλούς μήνες στη φυλακή για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις έναν ιερωμένο: Τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος Ιωάννη. (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE_%CE%91%CF%87%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82).
Ο Γκρουέφσκυ και η παρέα του, πιστεύουν πως θα συνεχίσουν να έχουν την κάλυψη της Δύσης και του αμερικανικού administration, στο διηνεκές, παραβιάζοντας κάθε διεθνή συνθήκη, η οποία προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα το δικαίωμα της διαφορετικότητας, στην έκφραση της θρησκευτικής πίστης.
Οι εξελίξεις όμως στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου αλλά και των Βαλκανίων τρέχουν με ιλιγγιώδης πια ρυθμούς και οι οργισμένες αλλά αποφασισμένες αντινεοταξίτικες δυνάμεις, ανασυντάσσονται απέναντι στα θλιβερά κατασκευάσματα των διεθνών τοκογλύφων και των πολυεθνικών.
Όλα δείχνουν πως το 2012, θα είναι η χρονιά της αποκατάστασης των πανανθρώπινων αρχών και αξιών, όπως αυτές ορίσθηκαν από τις χιλιετηρίδες των αγώνων των ανθρωπίνων κοινωνιών, για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια.
Και αυτή η χρονιά που έρχεται, θα είναι η χρονιά κατά την οποία, τόσο ο Γκρουέφσκυ, όσο και τα θλιβερά κατασκευάσματα της νέας τάξης στη χώρα μας, θα κληθούν να απολογηθούν για τα εγκλήματά τους. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, θα είναι εκεί, παρόν στη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
http://www.pamet.gr/  mailto:pametopo@gmail.com 

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011


Μ. Γιλμάζ: κάψαμε τα ελληνικά δάση για... αντίποινα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011, 09:00
Μία ανατριχιαστική ομολογία έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: παραδέχθηκε ότι την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ (1995-1998) πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ έκαιγαν τα ελληνικά δάση.

Η ομολογία αυτή, επιβεβαιώνει σχετικές υποψίες που είχαν προκληθεί από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν, αλλά και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη, ειδικά από τις κυβερνήσεις εκείνης της εποχής, με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας.



Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια των τουρκικών υπηρεσιών αναφέρει τα εξής τρομερά:

«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.

Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας».

Η ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας και η ωμότητα με την οποία γίνεται έχουν σοκάρει διπλωματικούς κύκλους στην Αθήνα, οι οποίοι αφήνουν να εννοηθεί ότι πρέπει να δοθεί συνέχεια στο θέμα…

Επιμέλεια: Πάνος Πικραμένος
Πηγή: defencenet.gr

ΙΔΟΥ ΤΟ…ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ: ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ “ΣΩΖΕΙ” ΤΟ ΔΝΤ!

ΙΔΟΥ ΤΟ…ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ: ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ “ΣΩΖΕΙ” ΤΟ ΔΝΤ!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚικός «Καλλικράτης» είναι ένα ακόμη νεοταξίτικο σχέδιο. Αρνούμαστε να τον υπηρετήσουμε. » www.pamet.gr
www.pamet.gr
www.pamet.gr

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011


ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΝΤΕΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΗΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΙΑ ΒΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκεμβρίου 2011
Επιστημονική ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας (Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου) και επίσημη στήριξη του Ron Paul. Σημαντικότατες αποφάσεις του Πατριωτικού Μετώπου.
Την οργάνωση επιστημονικής ημερίδας με αντικείμενο το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που προβλέπει την αυτονομία της Βόρειας Ηπείρου και είναι εν ισχύ και την επίσημη στήριξη του Κινήματος, στον υποψήφιο για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Congressman Ron Paul, αποφάσισε ομόφωνα στην χτεσινή του συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.
Καλούνται όλες οι οργανώσεις τόσο των Βορειοηπειρωτών όσο και άλλοι φορείς αλλά και οι ειδικοί επί του θέματος, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως εισηγητές, δεδομένου ότι, η ημερίδα, η οποία θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου, θα είναι μια ανοιχτή σε όλους διαδικασία. Με στόχο την κατανόηση της διεθνούς αυτής συμφωνίας του 1914,  και την αναζήτηση των δυνατοτήτων ανάπτυξής της ενώπιον των διεθνών φορέων, πάντα φυσικά στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και Νομιμότητας.
Το Πατριωτικό Μέτωπο εξ’ άλλου, με δεδομένη και την ομόφωνη απόφαση του κεντρικού πολιτικού του Οργάνου, καλεί όλους τους Ομογενείς των ΗΠΑ αλλά και τις Ομογενειακές οργανώσεις, να στηρίξουν τον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, Congressman Ron Paul.
Παράλληλα, καλεί τις οργανώσεις του Κινήματος στις ΗΠΑ, να στελεχώσουν τις εκλογικές επιτροπές στήριξης του κ. Ρον Πωλ και να τις ενισχύσουν με κάθε δυνατό  τρόπο.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
www.pamet.gr  pametopo@gmail.com 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR: Ετοιμάζονται για επέμβαση στην Ελλάδα οι Βρετανοί

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR: Ετοιμάζονται για επέμβαση στην Ελλάδα οι Βρετανοί: Θεωρεί το Λονδίνο ότι θα καταρρεύσουν το ευρώ και η ελληνική οικονομία Προβλέπουν «κατάρρευση» στην Ελλάδα οι Βρετανοί και έχοντας χιλιά...

Monday, December 19, 2011

Θα είναι Εβραίος ο επόμενος Πρόεδρος της Ρωσίας;

Ο Ρώσος ολιγάρχης Mikhail Prokhorov είναι γνωστός για το ότι πέρνει ρίσκα.

Ο πανούργος επιχειρηματίας, απέκτησε δισεκατομμύρια μέσω της βιομηχανίας των μετάλλων πριν τα 40ά του γενέθλια και έγινε ο πρώτος μη Βορειο-Αμερικανός ιδιοκτήτης ομάδας NBA όταν το προηγούμενο έτος αγόρασε τους New Jersey Nets.

Ο Ρωσοεβραίος ολιγάρχης Prokhorov.. Είναι μεγαλομέτοχος της ομάδας New Jersey Nets του NBA

Τώρα ο 46χρονος άγαμος επιχειρηματίας θέλει να αναρριχηθεί στην υψηλότερη θέση της χώρας εκμεταλλευόμενος το κύμα δυσαρέσκειας στην μεσαία τάξη.

«Πιστεύω οτι η κοινωνία ξυπνάει, είτε το θέλουμε είτε όχι,» είπε την Δευτέρα ενώ ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για να αντιμετωπίσει τον Πρωθυπουργό Vladimir Putin ως ανεξάρτητος στις προεδρικές εκλογές του 2012.

«Το τμήμα της κυβέρνησης που δεν κάνει διάλογο με την κοινωνία, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει στο άμεσο μέλλον. Σοβαρές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στο πλανήτη και ένα νέο είδος ανθρώπου αναδύεται.»

Ενω είναι ακόμη νωρίς να πεί κάποιος αν μπορεί ο Prokhorov να αποτελέσει μια σοβαρή απειλή για τον Πούτιν που έχει ήδη υπηρετήσει δύο φορές Πρόεδρος, η εβραϊκή του καταγωγή συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Σύμφωνα με μια παρουσίαση του Prokhorov στους New York Times, η γιαγιά του απο την πλευρά της μητέρας του, η Anna Belkina, ήταν διακεκριμένη Εβραία μικροβιολόγος που έκανε εμβολιασμούς κατα τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Belkina ήταν Εβραία αλλά απέφυγε την μοίρα πολλών άλλων ανθρώπων της εβραϊκής φυλής που σκοτώθηκαν ή εκδιώχθηκαν στην Σοβιετική Ρωσία μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Ζήσαμε κάτω απο μεγάλες αντιφάσεις», είπε ο Prokhorov. «Ήταν κοινωνική ανάγκη να υποστηρίζεις το καθεστώς και μετά ερχόταν η ιδιωτική ζωή στην κουζίνα, όπου ακούγαμε την Φωνή της Αμερικής στο ραδιόφωνο και διαβάζαμε απαγορευμένα βιβλία, ενώ συζητούσαμε για όλα τα θέματα με ήπιο τρόπο. Έμαθα και απο τους δύο γονείς μου ότι θε έπρεπε να είμαι έξυπνος. Μπορεί να σκέφτοταν διαφορετικά αλλά έλεγαν τις απόψεις τους με μαλακό τρόπο. Όταν είσαι 12 ή 14 δεν είναι εύκολο να αισθάνεσαι τα όρια του τι σου επιτρέπεται να πείς και τι όχι.»


Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΙΔΗ

Δεκεμβρίου 2011
http://www.youtube.com/watch?v=3AICCbkplbg&feature=youtu.be
Πίσω από μάθε απελευθερωτικό, αντιδικτατορικό ή πατριωτικό κίνημα βρίσκονται ξένα συμφέροντα, τα παγκόσμια συμφέροντα του Ηγεμόνα. Το ίδιο και στην Ρωσία κατά τις πρόσφατες εκλογές, όπου τα κινήματα αυτά διαπίστωσαν δήθεν παρατυπίες κ.λπ.
του Εμμανουήλ Σαρίδη
από το Ιστολόγιο, Berlin Athen
http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&tx_ttnews%5Btt_news%5D=2450&cHash=1ec38d2f77f8cfe210f8389eb5add91e
Δεν είναι μόνο ο Geoffrey Παπανδρέου, που έπαιξε - με μεγάλη επιτυχία - το ρόλο του Δούρειου Ίππου για την άλωση της Ευρωζώνης από τους χρηματοπιστωτικούς ιπποκόμους του Ηγεμόνα, αλυσοδένοντας μαζί και την Ελλάδα στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως τους, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ναι, το εκάστοτε κόμμα της Δυναστείας Παπανδρέου τέθηκε από τότε που ιδρύθηκε στην υπηρεσία του Ηγεμόνα, με την υπαγωγή της Ελλάδος στην λεγόμενη Δύση από τον πρώτο Παπανδρέου, τον εκσυγχρονισμό της, δηλαδή την διάλυση δομών και κρατικής ισχύος από τον δεύτερο και την απώλεια της εθνικής της αυτοδιάθεσης (μέσω Μνημονίων κ.λπ.) από τον τρίτο και φαρμακερό Παπανδρέου.

Και το κόμμα αυτό δεν καταβαράθρωσε μόνο την Ελλάδα, αλλά και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως και για την ανάμειξη του Ηγεμόνα στα εσωτερικά ξένων κρατών. Έτσι μεγάλη ήταν η έκπληξή μου, όταν την βραδιά των πρόσφατων εκλογών είδα στην γερμανική τηλεόραση έναν αντιπρόσωπο του ΟΑΣΕ να λέει ότι οι εκλογές δεν έγιναν σωστά, υπήρξαν παρατυπίες και άλλα τέτοια. Κάπου την ξέρω αυτή τη φάτσα, είπα μέσα μου, και ώσπου να προλάβω να σκεφθώ παραπέρα, αναρτήθηκε το όνομα του κατηγορητή: Πέτρος Ευθυμίου. Ναι, έτσι είναι αγαπητοί μου, το κοπάδι αυτό που συγκεντρώθηκε γύρω από τους Παπανδρέηδες και το ΠΑΣΟΚ τους, μπορεί για την δόξα, την ματαιοδοξία και το χρήμα να πουλήσει ακόμη και την μάνα του. Ξέρει αυτός ο αντιπρόσωπος του ΟΑΣΕ που βρίσκεται η Ρωσία; Ποιός ξέρει. Είναι όμως μια από τις φιγούρες που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας, για να δείχνει, ότι δεν είναι μόνο η περίφημη διεθνής κοινότητα, δηλαδή οι ΗΠΑ, που αποφασίζουν ποιός είναι σωστός ή όχι, ποιόν θα πρέπει να ανατρέψουμε ή πότε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο για να αποκαθηλώσει κάποιον δικτάτορα, αλλά και άτομα με λιγότερο νιονιό, όπως ο νοτιοκορεάτης γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Ban Ki-moon, ή η δικαστής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Fatoumata Dembélé Diarra απο το Μαλί, που αποφασίζουν ποιός έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον κόσμο. Και μην νομίζεται ότι αυτοί που εγκλημάτησαν και θα δικαστούν είναι οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ, όχι, στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για φιγούρες, που η Δύση η ίδια ξεσήκωσε ή ενέπλεξε σε πολέμους και τώρα, πάλι η Δύση με τους υποτακτικούς της, δικάζει.  

Ας παραμείνουμε στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα στη Ρωσία. Και για τις οποίες τα μαζικά μας μέσα, εδώ στη Γερμανία, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν, ότι δεν έγιναν σωστά, ότι υπήρξαν πιέσεις από δω και από κει και ότι πρέπει να ξαναγίνουν. Το ότι πρόκειται για σκέτη προπαγάνδα δεν χωρεί αμφιβολία. Γιατί όμως; Πρώτα, γιατί αν ύστερα από τόση φασαρία ξαναγίνουν εκλογές, το κόμμα του Πούτιν θα χάσει ακόμη περισσότερους ψήφους, που θα πάνε στα κόμματα της αντιπολιτεύσεως και θα μπορούν έτσι να μπλοκάρουν ότι νομοσχέδιο θα φέρνει για ψήφιση ο Πούτιν. Το ξέρουμε άλλωστε από την δική μας περίοδο 2004-2009, που οτιδήποτε μεταρρυθμιστικό έφερνε ο Καραμανλής για ψήφιση, συναντούσε την λυσσώδη αντίσταση του Geoffrey. Και δεύτερο, γιατί η Ρωσία με τον Πούτιν άρχισε να δυναμώνει και να μην χαίζεται πλέον επάνω της όταν ακούει ΗΠΑ, όπως επί Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν, που άφησαν τους εβραίους ολιγάρχες να την κατακλέψουν και σχεδόν είχε πάψει να υπάρχει.

Στο berlin-athen.eu έχω ασχοληθεί πολλές φορές με οργανώσεις, κινήματα και μεμονωμένα άτομα, που χρηματοδοτούνται γενναία για να κάνουν αντιπολίτευση Το ότι ο George Soros έχει γίνει συνώνυμο των πάσης φύσεως απελευθερωτικών, αντιδικτατορικών, πατριωτικών ή δημοκρατικών κινημάτων, είναι πλέον τοις πάση γνωστόν. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι η χρηματοδότηση τέτοιων κινημάτων από άλλες πηγές, υπουργεία εξωτερικών, μυστικές υπηρεσίες, ιδρύματα πολιτικών κομμάτων, φιλανθρωπικές οργανώσεις κ.ά.. Από τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Γαλλία και άλλες χώρες.

Στην περίπτωση της Ρωσίας ο πόλεμος προπαγάνδας εναντίον της - και εναντίον της Κίνας, του Ιράν και της Συρίας, βρίσκεται τελευταία σε μεγάλη ένταση. Στην Ρωσία ο Ηγεμόνας φαίνεται να νοσταλγεί την χρυσή εποχή του Γκορμπατσόφ και του Γιέλτσιν, όταν οι διάφοροι ολιγάρχες σε συνεργασία μαζί του κατόρθωσαν να γίνουν κύριοι των φυσικών πόρων της χώρας - που απόκτησαν σε τιμές ευκαιρίας. Και βέβαια είναι και η στρατηγική του Πούτιν, που σε συνεργασία με την Κίνα κατόρθωσε να επανακτήσει την βιομηχανική βάση της χώρας του, που τους είναι από καιρό τώρα ένα αγκάθι στο μάτι. Γι' αυτό και η προπαγάνδα που εξαπέλυσε μέσω ΜΜΕ και υποκινημένων κινημάτων εναντίον του Πούτιν κατά τις πρόσφατες εκλογές, έχει φτάσει στην διαπασών.

Στην ιστοσελίδα bueso.de διαβάζω, ότι την περασμένη Παρασκευή η αγγλόφωνη ηλεκτρονική εφημερίδα Russia Today ανέφερε, ότι το U. S. State Department χρηματοδότησε μια ρωσική οργάνωση παρακολούθησης των εκλογών ονόματι GOLOS. Η Russia Today (RT) αναφέρεται σε μια είδηση που δημοσιεύθηκε στην ρωσική Life News, η οποία είχε στην κατοχή της έναν μεγάλο αριθμό από e-mails μεταξύ της GOLOS και του U. S. State Department. Σύμφωνα με αυτά τα e-mails το U. S. State Department πλήρωνε για κάθε μία καταχώρηση για εκλογικές παρατυπίες, ανάλογα με την επιτυχία που είχε. Η GOLOS δεν είναι όμως ο ανεξάρτητος οργανισμός, που αυτοπαρουσιάζεται, αλλά χρηματοδοτείται από τα ταμεία του State Department για να προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα. Ένα έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) προς την GOLOS περιγράφει με λεπτομέρειες, τι θα πλήρωνε η USAID για δημοσιεύματα σχετικά με παρατυπίες στις εκλογές και τι πακτωλός χρημάτων θα εισέρεε, αν οι εκλογές θα επαναλαμβάνονταν. Η Russia Today (RT) γράφει, ότι το U. S. State Department ανέφερε το ποσό των 9.000.000.000 δολαρίων που διέθεσε για τις ρωσικές εκλογές.

Αυτό είναι ένα επίσημο νούμερο, ο Πούτιν όμως είπε σε μια συνάντηση με το προσωπικό της εκλογικής του εκστρατείας την περασμένη Πέμπτη, ότι τα χρήματα που διέθεσαν οι Αμερικανοί είναι πολύ περισσότερα. Και η υπουργός εξωτερικών Hilary Clinton στηρίχθηκε σε μια κριτική που έκανε για τις ρωσικές εκλογές σε μία συνάντηση του ΟΑΣΕ στο Βίλνιους στις 6 Δεκεμβρίου στις αναφορές της οργάνωσης GOLOS, χωρίς να περιμένει την επίσημη έκθεση του Γραφείου για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ΟΑΣΕ, που ανέφεραν ότι οι εκλογές διεξήχθηκαν χωρίς παρατυπίες. Την πάτησε όμως και ο δικός μας παπαγάλος Ευθυμίου, που επανέλαβε τα ψέματα της Χίλαρη.

Ενώ η προπαγάνδα από τα δυτικά ΜΜΕ έδινε και έπαιρνε. Παράδειγμα ένα βίντεο, που έδειχνε συγκρούσεις με αστυνομικούς, φωτιές και τραυματισμούς που δήθεν έγιναν κατά τις διαδηλώσεις στην Ρωσία. Στην πραγματικότητα όμως ήταν από διαδηλώσεις στην Αθήνα. Το βίντεο είναι από τον Fox-News, έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς προπαγάνδας των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι ειδήσεις που μεταδίδουν, αυτά ξέρει ο κόσμος. Τα ίδια όπως στην Ελλάδα

Για την οργάνωση GOLOS χρησιμοποιήθηκαν ορισμένα υλικά από το
http://www.bueso.de/node/5204  11.12.2012
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
file://vmware-host/Shared%20Folders/Desktop/PAM/Δελτία%20Τύπου/www.pamet.gr  file://vmware-host/Shared%20Folders/Desktop/PAM/Δελτία%20Τύπου/pametopo@gmail.com     

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΜΜΕ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΙΒΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
http://www.youtube.com/
http://ellhnikonakron.blogspot.com/ Ο ομιλητής είναι ο Ted Gunderson, πρώην πράκτορας του FBI και παρουσιάζει 25 πρακτικές ''πλευροκόπησης'' κρατών που μεταφ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!: Επίθεση εξαπέλυσε ο Πούτιν κατά των αμερικανοευρωπαϊκών κέντρων που προωθούν προπαγάνδα εναντίον του, για την δήθεν μείωση της δημοτικότητά...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2011
http://www.youtube.com/watch?v=lX0VHxfYyo4&feature=youtu.be
Ronald Ernest "Ron" Paul, μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου: Ο έντιμος δημοκράτης γιατρός που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη, πραγματικός φίλος της Ελλάδας, προεδρικός υποψήφιος.
Ο Ρον Πωλ, μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου, ο έντιμος δημοκράτης γιατρός που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη, ο πολιτικός που κατακεραύνωσε το ΔΝΤ υπερασπιζόμενος την Ελλάδα, ο λάτρης της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας και καλός φίλος του Πατριωτικού Μετώπου, κατέρχεται στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ, ως υποψήφιος.
Τα συντηρητικά γεράκια των Ρεπουμπλικανών και τα πορτοκαλί παπαγαλάκια των Δημοκρατικών, εξαπάτησαν και μια και δυο και τρείς φορές την Ομογένεια, αλλά και τους Έλληνες του εθνικού κέντρου, λέγοντας ανερυθρίαστα ψέματα επί ψεμάτων για τα εθνικά μας θέματα, αλλά και στηρίζοντας άθλιους πολιτικούς νάνους στη χώρα μας, οδηγώντας την εδώ που μας έφεραν.
Ο Ρον Πωλ, είναι η εξαίρεση στον κανόνα της made of USA Administration επιλογής Pepsi Cola, Coca Cola, η οποία πασάρεται για μια ακόμη φορά στον αμερικανικό Λαό. Με συνέπεια και σταθερότητα, δεκαετίες τώρα, υποστηρίζει τις απόψεις του για μια Αμερική φίλο και όχι εχθρό και δυνάστη των Λαών.
Το Κίνημα, καλεί όλους τους Έλληνες Ομογενείς των ΗΠΑ, να στρέψουν την προσοχή τους στις θέσεις και στις προτάσεις του γενναίου αυτού πολιτικού και να σκεφθούν διπλά και τριπλά, που θα δώσουν την ψήφο τους.
http://www.ronpaul2012.com/
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
file://vmware-host/Shared%20Folders/Desktop/PAM/Δελτία%20Τύπου/www.pamet.gr  file://vmware-host/Shared%20Folders/Desktop/PAM/Δελτία%20Τύπου/pametopo@gmail.com   

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

 Η  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΝΟΜΗΜΟΠΟΙΗΣΕ  ΚΑΙ  ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ  ΤΟΝ  ΚΡΥΦΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ  ΠΟΥ   ΤΡΩΕΙ  ΤΑ  ΣΣΩΘΙΚΑ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ 

Back to News Release Index
For Release: June 10, 1999

Tim Tyson
Media Relations Office
(256) 544-0994
tim.tyson@msfc.nasa.gov
/centers/msfc/NEWSROOM/

RELEASE: 99-096
Photos
Click here
for Photos
Video
Click here
for Video


NASA Looks For New Ways to Harness
Sun's Energy for Earth and Space


NASA has selected 23 proposals from organizations across the nation for negotiations leading to contract awards that could result in development of revolutionary space-based power generating systems to harness the Sun's energy for use on Earth and in space.

Total value of the contracts is estimated at $6.4 million and work will begin immediately, assuming successful completion of negotiations. The selection team was led by NASA's Marshall Space Flight Center in Huntsville, Ala.
NASA is seeking new concepts and technology demonstrators for commercially viable space solar power generation technologies that could provide energy for Earth and vehicles traveling in space.
"Ultimately, we'd like to put a 'power generation station' into space," said Axel Roth, head of the Flight Projects Directorate and selection team lead at the Marshall Center. "The 'power station' would harness the Sun's energy for use on Earth and by spacecraft traveling through the solar system."
Selected to provide space solar power concepts are Auburn University, Auburn, Ala.; The Boeing Co.'s Phantom Works, Seattle; Essential Research Inc., Cleveland; ILC Dover Inc., Frederica, Del.; Lockheed Martin Astronautics, Denver; Rockwell Science Center, Thousand Oaks, Calif.; Sundstrand Aerospace, Rockford, Ill.; Texas Engineering Experiment Station at Texas A&M University, College Station; University of Illinois at Chicago; Boeing North American Inc., Downey, Calif.; Carnegie Mellon University, Pittsburgh; ENTECH Inc., Keller, Texas; Microwave Sciences Inc., Lafayette, Calif.; The Aerospace Corporation, Los Angeles; American Institute of Aeronautics and Astronautics, Reston, Va.; Futron Corp., Bethesda, Md.; Ohio Aerospace Institute, Cleveland; Science Applications International Corp., Houston; Space Frontier Foundation, Nyack, N.Y.; and Strategic Insight Ltd., Arlington, Va.
- end -
Note to Editors/News Directors: Interviews supporting this release are available to media representatives by contacting Tim Tyson of the Marshall Media Relations Office at (256) 544-0994. For an electronic version of this release and a fact sheet on the selection, visit Marshall's News Center on the Web at: /centers/msfc/NEWSROOM/
If you would like to start receiving our releases by e-mail instead of fax, please e-mail judy.pettus@msfc.nasa.gov with your address and we'll put you/your organization on our e-mail distribution list

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

θήνα 13 Δεκεμβρίου 2011
O «πολύς» Πέτρος Ευθυμίου, καταγγέλλει για λογαριασμό της Χίλλαρη, τον Βλαδίμηρο Πούτιν και τις εκλογές στη Ρωσία. Η υποκρισία, σε όλο της το μεγαλείο.
Σε δηλώσεις του στο BBC και σε άλλα διεθνή ΜΜΕ, υπαλλήλων του made in usa administration, o υπουργός του Σημίτη, ο ΠΑΣΟΚος που οδήγησε με την ψήφο του τη χώρα στην υποτέλεια και στην κατοχή από δυνάμεις πέραν των εθνικών συνόρων, ο πολιτικός που ενεχειρίασε μαζί με την «σοσιαλιστική» του παρέα την λαϊκή εντολή στο ΔΝΤ στην τρόϊκα και τους διεθνείς τοκογλύφους, «άνοιξε το σοσιαλιστικό του στόμα», και εξαπέλυσε μύδρους κατά της νομιμότητας των εκλογών στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Ως εκπρόσωπος του γνωστού και μη εξαιρετέου για τον ρόλο του, Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΟΣΑ), βασιλικώτερος του βασιλέως της κυρίας του κυρίου με το στίγμα της Λεβίνσκυ, της Χίλαρη Κλίντον, κατακεραύνωσε τους Ρώσσους και τον Πούτιν, μιλώντας για δημοκρατικές διαδικασίες και δημοκρατία.
Χωρίς καμία διάθεση να γίνουμε απολογητές των επιλογών του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, του υπενθυμίζουμε αυτό που λέει ο Λαός μας: Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί. Και εσύ Ευθυμίου, παρέα με τους «εκσυγχρονιστές συντρόφους σου», μιλάς για σχοινί και αγχόνη, σε έναν Λαό, για του οποίου την θανατική καταδίκη δι’ απαγχονισμού, πρωτοστάτησες. Έτσι λοιπόν η απάντηση που σου δίνουμε ως Έλληνες προς έλληνα, δεν μπορεί παρά να είναι ένα απλό άνοιγμα των χεριών, κοινώς φασκέλωμα.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
file://vmware-host/Shared%20Folders/Desktop/PAM/Δελτία%20Τύπου/www.pamet.gr  file://vmware-host/Shared%20Folders/Desktop/PAM/Δελτία%20Τύπου/pametopo@gmail.com        
Τέλος στο πεδίο των διεθνών σχέσεων, πιστό στην αρχική του Διακήρυξη το Πατριωτικό Μέτωπο, για επιστροφή της χώρας στις φυσικές και ιστορικές της Συμμαχίες, ως μέλος πια της Ευρασιατικής Ένωσης, προωθεί όλες εκείνες τις δράσεις, ώστε να έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα, από την διεθνή πολιτική πρωτοβουλία, του Πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαδίμηρου Πούτιν. Αποτελέσματα τα οποία θα δούμε πολύ ...σύντομα ως προτάσεις για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, με την ολοκλήρωση των πυκνών πια επαφών των στελεχών του Κινήματος, με τα στελέχη της Ευρασιατικής Ένωσης, αλλά και του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας.

Παράλληλα το Κίνημα, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει τις πολιτικές του θέσεις, υπενθυμίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό σε όλους όσους οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας, στην σημερινή τους τραγωδία. Ούτε φυσικά πρόκειται να αναγνωρίσει τις παράνομες συμφωνίες που υπέγραψαν και υπογράφουν έως σήμερα, οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων και των νεοταξιτών, με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τις λοιπές αθλιότητες.

Όπως μας δίδαξαν εξ’ άλλου οι αγώνες των Λαών της Αργεντινής και της Ισλανδίας, ότι και να υπογράψουν οι κύριοι της Βουλής των Ελλήνων, θα οδηγηθεί στην χωματερή της ιστορίας και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

 
 
 
 
 
 
i
 
4 Votes
Quantcast

Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι …; Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες βάρβαροι,και χαύνοι λεβαντίνοι, λύκοι ώ κοπάδια οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη!

Κωστής Παλαμάς

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΤΥΧΑΙΟ ? ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ..!!!‏

KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!


Όλα είναι ένα παιχνίδι που στόχο έχει μέσα από τις πτωχεύσεις όλων των λαών  (αν είναι ποτέ δυνατόν) να φέρει την παγκοσμιοποίηση και να την παρουσιάσει ως  την μόνη λύση που δήθεν θα απαλλάξει τους λαούς από τα χρέη.
 Δεν είναι θέμα χρέους  χρήματα έχουν, στόχος τους είναι η απόλυτη εξουσία επί της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόκειται για ένα κλαμπ ανωμάλων μισάνθρωπων που λόγο της εξουσίας που τους δίνει το άπειρο χρήμα που κατέχουν και σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μαριονέτες που έχουν επιβάλει σχεδόν παντού ,  να παίξουν όπως φαντάζονται στο αρρωστημένο τους μυαλό τον ρόλο του θεού επί της γης. Σίγουρο είναι ότι τα σχέδια τους θα αποτύχουν , όπως το ίδιο σίγουρο είναι ότι οι λαοί θα υποφέρουν για μερικά χρόνια μέχρι να καταφέρουν στο τέλος να τους ανατρέψουν.  
 Έχουν συστήσει μια διεθνή εγκληματική οργάνωση και στο τέλος όταν οι λαοί τους ανατρέψουν  αυτή η κατηγορία θα τους αποδοθεί 


....Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν" αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;".
Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:

1. Rothschilds of London ·

2. Lazar Brothers of Paris
3. Israel Moses Seif of Italy
4. Warburg Bros of Hamburg
5. Lehman Brothers of New York

6. Kuhn Loeb of New York
7. Chase Manhattan of New York
8. Goldman Sachs of New York 

Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.

Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει "πόθεν έσχες", το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει "ποθεν έσχες". Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει.

Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Νίκο Σταύρου τα έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε αστυφύλακες των τραπεζιτών. "Η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε έθνη κράτη. Χρωστάει σε τραπεζίτες.." δήλωσε ο καθηγητής και έχει απόλυτο δίκιο. Ουδέποτε η Ελλάδα μετα την Επανάσταση του 1821 δεν χρωστούσε σε κράτη. Χρωστούσε κυρίως στους Ρόθτσιλντ. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για τα δάνεια της Επανάστασης του 1821.
Ολες αυτές τις πληροφορίες οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιποι τραπεζίτες τις κρύβουν απο το ευρύ κοινό μέσω του ελέγχουν των ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητη Σταύρου.............



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

http://antipliroforisi.blogspot.com/