Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α. Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου Αθήνα ΠΡΟΣ Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α. Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου Αθήνα ΠΡΟΣ Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ

HeLLeNiCReVeNgE: Ο πρώτος του ΔΝΤ: Στον εισαγγελέα για το πλαστό έλ...

HeLLeNiCReVeNgE: Ο πρώτος του ΔΝΤ: Στον εισαγγελέα για το πλαστό έλ...: Το πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφ...
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                       
www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                        
Αθήνα 1Νοεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ευρασιατική Ένωση, διέξοδος για την Ελλάδα. Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, ενέκρινε ομόφωνα την ένταξη του Κινήματος στο νέο υπό ίδρυση διεθνή πολιτικό φορέα που ανήγγειλε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
Με πλήρη ομοφωνία του ανώτατου οργάνου του Κινήματος, του Πολιτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε η εισήγηση του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη, για ένταξη του ΠΑΜ, στον νέο διεθνή πολιτικό φορέα, της Ευρασιατικής Ένωσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.
Η εισήγηση αυτή, ήταν αποτέλεσμα  πολλαπλών και πολυήμερων επαφών που είχε κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου στη Μόσχα, με παράγοντες τόσο της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όσο και με στελέχη της Ευρασιατικής Ένωσης, στην οποία συμμετέχουν κρατικές οντότητες και πολιτικοί φορείς.
Στην εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, ο κ. Σταύρος Βιτάλης, αναφέρθηκε στα εξής δεδομένα, τα οποία διαμορφώνονται στην Πατρίδα και στο Λαό μας, μετά την τεράστια οικονομική, πολιτική, εθνική και κοινωνική κρίση, την οποία επέβαλαν στον τόπο μας, οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους:
1. Η Δύση, από την εγκατάλειψή του Μικρασιατικού Ελληνισμού στους σφαγείς του Μουσταφά Κεμάλ και του Τοπάλ Οσμάν, το στήσιμο του αδελφοκτόνου εμφυλίου και του καταστροφικού εμφυλιοπολεμικού σκηνικού, την προδοσία της Κύπρου, το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου στα Ίμια και τέλος, με την πρόσφατη υποκριτική και κερδοσκοπική συμπεριφορά της στο θέμα του χρέους και την υφαρπαγή της εθνικής μας κυριαρχίας, έχει αποδείξει επανειλημμένα στο διάβα των τελευταίων 11 δεκαετιών πως, και δεν μπορεί και δεν θέλει, να αποδεχθεί την Ελλάδα, ως έναν ομότιμο εταίρο στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας.
2. Η διέξοδος από την «κρίση» που βιώνουμε, με το περίφημο «κούρεμα» που προτείνουν οι συνεργάτες των τοκογλύφων, ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ-εγχώριοι πολιτικοί, μόνο την πλήρη αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού αλλά και την υποθήκευση για τις επερχόμενες δεκαετίες της εθνικής μας οικονομίας και ανάπτυξης εγγυούνται, την ίδια ώρα που «τακτοποιούν τους ημέτερους» των τραπεζιτικών, χρηματιστηριακών και λοιπών (hedge funds, mutual funds, CDS κλπ) παρασιτικών οικονομικών δραστηριοτήτων.
3. Στα εθνικά θέματα: α) Η διάνοιξη της διώρυγας στα στενά των Δαρδανελίων στο πλαίσιο της επιθετικής κατά της Ελλάδας πολιτικής Ερντογάν-Νταβούτογλου και η ουσιαστική επαναφορά του ιστορικού «Ανατολικού Ζητήματος», με στόχο την παράκαμψη της συνθήκης του Μοντρέ (της ελεύθερης δηλαδή ναυσιπλοΐας στα στενά) και τον αποκλεισμό των Ρώσων από τα «ζεστά νερά» του Αιγαίου και της Μεσογείου. β) Η παράλληλη ανάπτυξη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε επιθετική διάταξη («Βαριοπούλα» στον Έβρο, οι καθημερινές παραβιάσεις του FIR Αθηνών αλλά και του εθνικού εναέριου χώρου, η επιθετική ανάπτυξη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, η επιθετική ανάπτυξη UAV (μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών) στα παράλια της Μικράς Ασίας κλπ) και γ) η «επιχείρηση συνεκμετάλλευσης» των αποθεμάτων των φυσικών ενεργειακών πόρων του χερσαίου αλλά και θαλάσσιου ελληνικού εθνικού χώρου, η οποία συναποφασίσθηκε από τον Γ.Α. Παπανδρέου στη Σύνοδο του Αζερμπαιτζάν σε αγαστή συνεργασία με τον Ρετζέπ Νταγίπ Ερντογάν και αυτήν την στιγμή υλοποιείται με την εγκατάσταση του αγωγού Transadriatic (από εταιρίες γερμανικών συμφερόντων) στη χώρα μας, καταδεικνύουν, τον σαφή προσανατολισμό της Δύσης, στον κατακερματισμό του εθνικού κορμού της Πατρίδας μας.
Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου, στην εισήγησή του στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ζήτησε από το ανώτατο πολιτικό όργανο του ΠΑΜ, να εγκρίνει τις εξής προτάσεις, ως πολιτικές θέσεις του Κινήματος:
1. Το Πατριωτικό Μέτωπο, υποστηρίζει πλήρως την απόφαση του Πρωθυπουργού της Ρωσίας κ. Βλάντιμιρ Πούτιν, για την συγκρότηση της Ευρασιατικής Ένωσης, ως μια σημαντικότατη εξέλιξη για την Τελωνειακή αλλά και Οικονομική Ένωση των χωρών-μελών της. Όπως εξ’ άλλου αναφέρεται σε σχετική του τοποθέτηση ο κ. Πούτιν, «το μοντέλο μιας υπερεθνικής ένωσης, μπορεί να σταθεί στον σύγχρονο κόσμο, ως ένας ισχυρότατος παράγοντας ανάπτυξης και σταθερότητας, τόσο για όλα τα μέλη της, όσο και για την διεθνή κοινότητα».
2. Το Πατριωτικό Μέτωπο αναγνωρίζει πως κάτω από τις υφιστάμενες συνθήκες, η Ελλάδα, μπορεί να θέσει σήμερα κιόλας ως προτεραιότητα, όλες εκείνες τις δυνατότητες ανάπτυξης των σχέσεων με την  Ευρασιατική Ένωση, με την προώθηση όλων των αναγκαίων πολιτικών διεργασιών και του διαλόγου μεταξύ των ελληνικών και ρωσικών πολιτικών φορέων.
3. Η ευκαιρία για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρασιατική Ένωση, είναι σε αυτήν την συγκεκριμένη συγκυρία, μοναδική διέξοδος για τη χώρα μας.
4. Το Πατριωτικό Μέτωπο, εκφράζει παράλληλα με την πολιτική του πρωτοβουλία, την απόφαση να είναι ο πρώτος Πολιτικός φορέας ο οποίος προχωρά στην ανάπτυξη στο μέγιστο δυνατόν βαθμό σχέσεων φιλίας και συνεργασίας, με όλους τους Πολιτικούς Φορείς, τόσο τους Ρωσικούς, όσο και των υπολοίπων χωρών, οι οποίοι έχουν δηλώσει τη διάθεσή τους για συμμετοχή και υποστήριξη της Ευρασιατικής Ένωσης.
5. Το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της διεκπεραίωσης όλων εκείνων των απαραίτητων διαδικασιών και πολιτικών πρωτοβουλιών, για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρασιατική Ένωση.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, ενέκρινε με απόλυτη ομοφωνία την εισήγηση του Προέδρου του, εξουσιοδοτώντας τον παράλληλα να ενημερώσει για την απόφαση αυτή, όλους τους Εθνικούς και Διεθνείς Πολιτικούς Φορείς.
Να υπογραμμίσουμε εδώ ότι, η απόφαση αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, ανοίγει μια νέα ιστορική πορεία για τον προσανατολισμό της χώρας διεθνώς, ενώ παράλληλα, επαναπροσδιορίζει τα θεμέλια για μια Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αξιοπρεπή και κυρίως μιαν Ελλάδα,πρωταγωνιστή στις διεθνείς εξελίξεις και όχι «φτωχό συγγενή», όπως δυστυχώς την έχουν μετατρέψει οι νεοταξίτες «ατζέντηδες» των τοκογλύφων, οι οποίοι κυβερνούν σήμερα την χώρα.
Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο, με την επιλογή του αυτή, επαναβεβαιώνει την ιδρυτική του διακήρυξη, η οποία ως έναν από τους κύριους πυλώνες της πολιτικής του έχει, την ανάπτυξη των φυσικών-ιστορικών συμμαχιών της χώρας, οι οποίοι όποτε ενεργοποιήθηκαν (βλ. Βαλκανικοί πόλεμοι συνθήκες των Σεβρών και του Βουκουρεστίου), επέτρεψαν στη χώρα να μεγαλουργήσει, τόσο προς όφελος του Έθνους, όσο και προς όφελος του Ελληνικού Λαού.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ο κ. "τίποτα": Ιδεολόγος, παντός καιρού!
 Αισθάνομαι δυσθυμία όταν είμαι υποχρεωμένος ν' ασχοληθώ με πρόσωπα και προπάντων όταν αυτά αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο  τ ί π ο τ α , όπως εν προκειμένω ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, τον οποίο ο φαύλος, πανάσχετος και αδιάφορος λαός εξέλεξε δήμαρχο Αθηναίων για να κάνει καγκελάκια και μια τρύπα στο νερό! Καβαλώντας το καλάμι δημιούργησε το αλήστου μνήμης κόμμα του, που ονόμασε ΚΕΠ!
Αφού η προπαγάνδα το φούσκωσε πολιτικά, εντελώς ξαφνικά ξεφούσκωσε επανερχόμενος στο τίποτα αφού είχε δηλώσει με στόμφο ότι:  "Τα μεγάλα κόμματα διήνυσαν τον βιοϊστορικό τους κύκλο" μαζί με το πολιτικό σύστημα.
Απ' εκεί θα αναδιπλωθεί, θα ξεχάσει αυτή τη δήλωση και θ' αναρριχηθεί στους κόλπους της Ν.Δ., στην κυβέρνηση της οποίας έγινε και Υπουργός Υγείας, από όπου διέλυσε το σύστημα και το καταχρέωσε.
Ο ρόλος του είναι αμφιλεγόμενος στα περίφημα εμβόλια, τα οποία αποδείχτηκαν άχρηστα, με συνέπεια να γίνονται διφορούμενα σχόλια (βλ. π.χ. Σχετικά σχόλια στο EXTRA CHANNEL της 17 Μαΐου, στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο").
Τώρα που η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια ο κ. τίποτα εμφανίζεται ξανά πατώντας σε δύο βάρκες. Η μια γαλάζια και η άλλη πράσινη  ως εφεδρική!
Αρμενίζοντας λοιπόν ο κ. τίποτα με δύο βάρκες, δίνει συνέντευξη προς την "Καθημερινή" (φ. της 13.5, σελ. 13), από την οποία μεταφέρω μερικές προκλητικές του φράσεις:
Ενεργώντας, λοιπόν, ως εφεδρική δύναμη του ΠΑΣΟΚ και θέλοντας να εγγράψει  πολιτική υποθήκη, ως μπάτλερ του Τζέφρη, τάσσεται αναφανδόν υπέρ της συναίνεσης με την κυβέρνηση, συνιστώντας "υποστολή των κομματικών σημαιών μπροστά στο εθνικό συμφέρον".
Ο … ατσαλάκωτος πολιτικός – που αγωνίστηκε άραγε; – ο οποίος για δεκαετίες ασχολήθηκε μόνο με την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος (και καλά έκανε) τολμά να εμφανίζεται ένθερμος υπερασπιστής του … εθνικού συμφέροντος!!
Προχωρώντας τον διαβάζουμε να λέει ότι η νομιμοποίηση εισαγωγής κεφαλαίων από το εξωτερικό και η κατάργηση του "πόθεν έσχες" "επιβάλλεται από τις σημερινές συνθήκες" και από "μια ρεαλιστική πολιτική",προσθέτοντας ότι: "Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού".
Για τα δύο πρώτα έδωσα τη δέουσα απάντηση εδώ και πολλά χρόνια και τελευταία στις ανάλογες προτάσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη (Δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες από τον Μάϊο του 2010, στα οποία χαρακτήρισα πολιτικά και κοινωνικά ανήθικες αυτές τις απόψεις; και πρακτικές).
΄Οσο για την διατυπούμενη άποψη του κ. τίποτα ότι "η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού", την απάντηση τη δίνει ο τ. πρόεδρος της Ακαδημίας και καθηγητής της φιλοσοφίας Κ. Δεσποτόπουλος, ο οποίος απαντώντας σε ανάλογες απόψεις γράφει ότι: Αυτή η θέση αποτέλεσε τη βάση για τον αφορισμό του Γκέμπελς, με την χαρακτηριστική αυθάδεια της ιδεολογίας του, ότι "πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και τα όσα φαίνονται αδύνατα".
Ο ίδιος προσθέτει ότι: "Στο πέρασμα του χρόνου διαμορφώθηκαν ορισμένες αρχές της ιδιωτικής ηθικής, όπως π.χ. οι αρχές της ειλικρίνειας και της εντιμότητας από τις οποίες η πολιτική ουδέποτε πρέπει να παρεκκλίνει" (βλ. Κ. Δεσποτόπουλος: "Μελετήματα Πολιτικής Φιλοσοφίας", Αθήνα, 1978, σελ. 18-22).
Αυτή λοιπόν η γκαιμπελική άποψη ότι  "πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και τα όσα φαίνονται αδύνατα", συμπίπτει απόλυτα με την μακιαβελλική άποψη που λέει ότι σκοπός της πολιτικής και της εξουσίας είναι το συμφέρον του ηγεμόνος (βλ. το έργο του: "Ο Ηγεμόνας", εκδ. "Αναγνωστίδη", 1978).
Συνεπώς θα έλεγα ότι η άποψη του κ. τίποτα ταυτίζεται με τις διακηρύξεις του Γκαίμπελς και του Μακιαβέλλι, που διδάσκουν: Όλα επιτρέπονται στην πολιτική και τους πολιτικούς!
Όμως ο εν λόγω κ. τίποτα δίδασκε νέο ήθος και ύφος της πολιτικής!
Τέλος, καταγράφω ετούτη τη διατυπωθείσα άποψή του που λέει: "Η πολιτική τάξη της χώρας έχει ακόμα πολιτικό απόθεμα".
Όμως εδώ και πολλά χρόνια όταν ίδρυε το ΚΕΠ μας έλεγε ότι: "Το πολιτικό σύστημα διέγραψε τον βιοϊστορικό του κύκλο"!
Τότε έλεγε αλήθεια. Τώρα ψεύδεται ασυστόλως για λόγους προσωπικού συμφέροντος για να επιβεβαιωθεί η κοινωνιολογική διαπίστωση του Μαρξ που έλεγε: "Το τι είναι οι άνθρωποι δεν καθορίζεται από τη συνείδησή τους αλλά, αντίθετα, το κοινωνικό τους ΕΙΝΑΙ καθορίζει τη συνείδησή τους" (Ανάλυση της λειτουργίας αυτού του θεμελιώδους κοινωνιολογικού "νόμου" βλ. στο έργο μου: "Η Κομμουνιστική Ουτοπία", εκδ. "Κάδμος", 2010, σελ. 45 επ.).
Αυτά, λοιπόν, τα ολίγα για τις συναινετικές απόψεις του κ. τίποτα, ο οποίος ασφαλώς θα βρει ορθάνοιχτες τις πόρτες του βοθροποιημένου πολιτικού συστήματος, μέσα στο οποίο "οι 'Ελληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά", όπως μας είπε, λίαν ευστόχως, και ο Γάλλος τραπεζίτης,  που αντιμετωπίζει πρόβλημα στις ΗΠΑ.
Αθήνα, 17.5.2011
                                                                Ο Πολίτης Π.Λ. Παπαγαρυφάλλου
                                                                           (Αντιπρόεδρος Επιτροπής
Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων
και Γραμματέας Οργανωτικού του
Πατριωτικού Μετώπου
Νίκης 33, τηλ. 210-3311652

  • Αναφορά/Σήμανση ως ανεπιθύμητο
    Τέλος στο πεδίο των διεθνών σχέσεων, πιστό στην αρχική του Διακήρυξη το Πατριωτικό Μέτωπο, για επιστροφή της χώρας στις φυσικές και ιστορικές της Συμμαχίες, ως μέλος πια της Ευρασιατικής Ένωσης, προωθεί όλες εκείνες τις δράσεις, ώστε να έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα, από την διεθνή πολιτική πρωτοβουλία, του Πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαδίμηρου Πούτιν. Αποτελέσματα τα οποία θα δούμε πολύ ...σύντομα ως προτάσεις για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, με την ολοκλήρωση των πυκνών πια επαφών των στελεχών του Κινήματος, με τα στελέχη της Ευρασιατικής Ένωσης, αλλά και του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας.

    Παράλληλα το Κίνημα, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει τις πολιτικές του θέσεις, υπενθυμίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό σε όλους όσους οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας, στην σημερινή τους τραγωδία. Ούτε φυσικά πρόκειται να αναγνωρίσει τις παράνομες συμφωνίες που υπέγραψαν και υπογράφουν έως σήμερα, οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων και των νεοταξιτών, με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τις λοιπές αθλιότητες.

    Όπως μας δίδαξαν εξ’ άλλου οι αγώνες των Λαών της Αργεντινής και της Ισλανδίας, ότι και να υπογράψουν οι κύριοι της Βουλής των Ελλήνων, θα οδηγηθεί στην χωματερή της ιστορίας και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

    Ο καιρός γαρ εγγύς.

  • Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

    Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

    ����� ���� ��� ����� �� ����������� ����������� ��� ����.

    ����� ���� ��� ����� �� ����������� ����������� ��� ����.

    Magda's Blog: Συγκλονιστική επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υ...

    Magda's Blog: Συγκλονιστική επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υ...: Διαβάστε την επιστολή, που έστειλε Έλληνας φορολογούμενος στον κ. Ε. Βενιζέλο και το Υπουργείο Οικονομικών. Επειδή νομίζουμε ότι μας εκ...
    Για την Πατρίδα, τον εκδημοκρατισμό και
    την κοινωνική συνοχή.
    Ο Λαός της Ελλάδος, ασκώντας τη πρωτογενή και αποκλειστική
    δημιουργική του Εξουσία, επικαλούμενος την προστασία της Αγίας
    Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, το ιστορικό παράδειγμα και
    κληρονομιά του Απελευθερωτή μας και Γεννήτορα του Νέου Ελληνικού
    Κράτους, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τον ηρωισμό και τη θυσία των
    προγόνων μας και όσων σφυρηλάτησαν μία πατρίδα ελεύθερη και
    κυρίαρχη, ασκώντας την πρωτογενή του Εξουσία μέσω της
    εκπροσώπησης του από την Λαϊκή Συντακτική Συνέλευση με ελεύθερη
    ψήφο και δημοκρατικό Δημοψήφισμα, θεσπίζει το ακόλουθο Σύνταγμα.
    2011

    Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

    Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

    768 βίντεο Εικονίδιο ειδοποίησηςΕπιτυχής εγγραφή
    Φόρτωση...
    Εικονίδιο ειδοποίησης
    Θα πρέπει να έχετε το Adobe Flash Player για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο. Κάντε λήψη του από την Adobe.
    1691
    Φόρτωση...
    Εικονίδιο ειδοποίησης
    Για να χρησιμοποιήσετε λίστες αναπαραγωγής, πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και κανάλι
    Εικονίδιο ειδοποίησης
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη την 12 Νοέ 2011
    Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
    ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ THE TRILATERAL COMISSION ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ
    Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
    10557, Σύνταγμα, Αθήνα
    Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
    Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626 
    Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
    54655, Θεσσαλονίκη
    Τηλ. 2310421940
    Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
    Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                    
    www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                        
    Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2011
    Σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση καλεί τον ελληνικό Λαό, το Πατριωτικό Μέτωπο.
    Σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση καλεί τον ελληνικό Λαό το Πατριωτικό Μέτωπο.
    Την απόφαση αυτή πήρε με απόλυτη ομοφωνία το 27μελές Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος που συνεδρίασε χθες, με μοναδικό θέμα, την ολοκλήρωση του Νέου Συντάγματος και τον προγραμματισμό της ιστορικής αυτής Συνέλευσης του Λαού, στην οποία και θα ολοκληρωθεί και ψηφισθεί το Νέο Σύνταγμα της χώρας.
    Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί, όλες τις Κινήσεις Πολιτών, τα Σωματεία, τους Κοινωνικούς, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς κλπ φορείς, να ξεκινήσουν σε όλη την Ελλάδα διαδικασίες επιλογής αντιπροσώπων για τη Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, η οποία θα γίνει σε στάδιο της Αθήνας, οπωσδήποτε πριν τις εκλογές που «στήνει» το πολιτικό σύστημα.
    Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση πως η Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Πρόκειται για μια παντελώς ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν ισότιμα όλοι οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι φυσικά και θα εκλέξουν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών τελικής διαμόρφωσης και ψήφισης του Νέου Συντάγματος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ-ΦΟΡΕΙΣ κλπ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία θα συντονίσει τον περαιτέρω αγώνα για την αλλαγή και εφαρμογή του Νέου Συντάγματος.
    Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί για μια ακόμη φορά όλους τους Έλληνες Πολίτες να αντιληφθούν πως το πρόβλημα της χώρας είναι πρόβλημα δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτησίας και όχι απλώς ταξικό, αντιμνημονιακό ή οικονομικό. Στο πλαίσιο αυτής της αρχής, προειδοποιεί όλους τους «σωτήρες», «μεσσίες» και λοιπούς παρατρεχάμενους οι οποίοι «ακονίζουν τα μαχαίρια τους» για να επωφεληθούν από την κρίση, πάνω στο πληγιασμένο κορμί της Πατρίδας και του βασανισμένου ελληνικού Λαού, πως δεν πρόκειται να τους χαριστεί και πως θα τους καταγγείλει αν συνεχίσουν να παίζουν με την αγωνία μας, επώνυμα, αυστηρότατα και με κάθε δυνατό τρόπο.
    Ολοκληρώνουμε και ψηφίζουμε το Νέο Σύνταγμα, παραδίδουμε την εξουσία στον Λαό και αμέσως μετά, με ανακλητούς αιρετούς αξιωματούχους, παλλαϊκή άμυνα, ορκωτά δικαστήρια και με όλα όσα προβλέπει το Νέο Σύνταγμα, συμπεριλαμβανομένης και της τιμωρίας των ενόχων, πηγαίνουμε σε εκλογές ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, για μια Ελλάδα, όπως την ονειρεύτηκαν όλοι όσοι έδωσαν την ζωή τους για ελευθερία και δημοκρατία, σε τούτον δω τον τόπο που γέννησε τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του ανθρώπινου πνεύματος, ως πανανθρώπινη κληρονομιά.
    Το σχέδιο του Νέου Συντάγματος, είναι δημοσιευμένο και μπορεί να το δει κάθε ενδιαφερόμενος στο σύνολό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf όπως επίσης και να υποβάλλει τις προτάσεις, διορθώσεις, παρατηρήσεις του, εν’ όψει της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, στο pametopo@gmail.com.
    Ήλθε η ώρα να φύγουμε από το «εγώ» και να πάμε στο «εμείς». Ήρθε η ώρα να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, Πατρίδα, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια. Ήλθε η ώρα να στείλουμε το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αλλά και τα νέα "φυντάνια" που προέκυψαν προσφάτως ως "σωτήρες" μας, στον αγύριστο.

    Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

    Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

    Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ - Όλη η ταινία





    Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

    Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!


    Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:

    Afghanistan
    Iraq
    Sudan
    Libya
    Cuba
    North Korea
    Iran

    Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:

    Sudan
    Libya
    Cuba
    North Korea
    Iran

    Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκεκαι ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:

    Cuba
    North Korea
    Iran

    Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ. ΟΜΩΣ στην Κούβα όπως έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα η "Επανάσταση" πραγματοποιήθηκε απο μερικούς συμπατριώτες των Ρόθτσιλντ (σ.σ:εβραϊκής καταγωγής δηλαδή). Διαβάστε εδώ

    Το 1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων»

    Αυτό το ιστολόγιο
    ΑΡΘΡΑ
    Αυτό το ιστολόγιο
     
     
     
     
    ΑΡΘΡΑ
     
     
     

    Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

    Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ - Συνέχεια του άρθρου

    Υδροτεχνολογία

    Αν μελετήσουμε τα υδραγωγικά συστήματα των αρχαίων Ρωμαίων, θα παρατηρήσουμε ότι το πόσιμο νερό διοχετευόταν είτε από ξύλινους σωλήνες είτε κατά μήκος φυσικών καναλιών πήλι­νων ή από πέτρα. Αργότερα, κα­θώς οι πόλεις μεγάλωναν και οι ανάγκες για νερό αυξάνονταν, έ­γινε η ατυχής επιλογή να διοχε­τευθεί το πόσιμο νερό σε μεταλ­λικά κανάλια.
    Άλλες αρχαίες υδροκατασκευές μεγάλου ενδιαφέροντος, ήταν τα υπόγεια αρδευτικά κανάλια που κατασκευάστηκαν στο Ανατολικό Τουρκεστάν. Ήταν λειτουργικά ακόμη και το 1700 - και τα απο­μεινάρια τους μελετήθηκαν από τον γνωστό εξερευνητή Σβεν Χέντιν. Το νερό έτρεχε σε μεγάλο βάθος σ' αυτά τα κανάλια και έ­ρεε στο σκοτάδι μέχρι τις περιο­χές που έπρεπε να αρδευτούν. Ο Σάουμπεργκερ σκέφτηκε ότι αυτή η μέθοδος μεταφοράς του νερού στο σκοτάδι και σε χαμη­λές θερμοκρασίες, ήταν ο κύριος λόγος για την γονιμότητα του ε­δάφους που ποτίζονταν - το χαρακτηριστικό των οάσεων του Ανατολικού Τουρκεστάν. Αυτές και πολλές άλλες ιστορικές πα­ρατηρήσεις, έδειχναν ότι οι άν­θρωποι του παλιού καιρού κατεί­χαν άγνωστες για μας γνώσεις και είχαν μεγαλύτερη κατανόηση για τον αληθινό χαρακτήρα του νερού.


    Ο Βίκτωρ Σάουμπεργκερ, κά­ποια στιγμή έφτασε στο σημείο να σκεφτεί την πιθανότητα πα­ραγωγής καλού πόσιμου νερού με τεχνητό τρόπο. Χρησιμοποιώντας μια μηχανή που θα αντέ­γραφε τις μεθόδους της Φύσης στην αναδημιουργία και την αναζωογόνηση του νερού, θα ήταν δυνατόν να δημιουργήσει νερό πηγής - και μ' αυτόν τον τρόπο να εφοδιάσει ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να πάρουν φυσικό νερό εξαιτίας της περιβαλλοντικής καταστροφής. «Είναι απελπιστικά σημαντικό να ανακαλύψουμε από την αρχή τους τρόπους της Φύσης για να σωθούν οι άνθρωποι, τα ζώα και η γη από την  παρακμή και για να μην πεθάνει ο πλανήτης από τη δίψα». Αυτά ήταν τα λόγια του πολύ πριν παρουσιαστούν τα ση­μερινά προβλήματα. (Η Τουρκία φαίνεται ιδιαίτερα ευαισθητο­ποιημένη...)

    Ο Σάουμπεργκερ άρχισε να προσπαθεί να αναπαράγει τα φυσικά στάδια από τα οποία περνούν τα στοιχεία του νερού των πηγών. Κατασκεύασε την πρώτη συσκευή διήθησης γύρω στα 1930. Ξεκίνησε με αποστειρωμένο νερό από τον Δούναβη, πρόσθεσε μικρές ποσότητες από συγκεκριμένα μέταλλα, ορυκτά και διοξείδιο του άνθρακα, αφή­νοντας το μίγμα να ρέει σε πέτρι­νους σωλήνες με κυκλωτική σπει­ροειδή κίνηση στο σκοτάδι, ενώ άφηνε την θερμοκρασία του να πέφτει κάτω από το "υδροβιολογικό μηδέν" (+4°C). Έπειτα από μισ μικρή περίοδο αποθήκευσης, ανέβαζε αργά την θερμο­κρασία του νερού στους +8°C. Και τότε το νερό ήταν έτοιμο για : το πιεις. Η φήμη απλώθηκε παντού, όχι ο Σάουμπεργκερ μπορούσε να δημιουργήσει "ζωντανό νερό" και οι άνθρωποι ερχόντουσαν στο σπίτι του για να το δοκιμά σουν. Δείγματα στάλθηκαν από τους δύσπιστους στα εργαστήρια για ανάλυση, όπου αποδείχθηκε ότι το νερό του Σάουμπεργκερ δεν ξεχώριζε καθόλου από το φρέσκο νερό μιας πηγής, τουλά­χιστον χημικά...

    ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ ΝΕΟΚΛΗ

    Έφυγε ο Νεοκλής Σαρρής

    30 βίντεο Εικονίδιο ειδοποίησηςΕπιτυχής εγγραφή
    Φόρτωση...
    Εικονίδιο ειδοποίησης
    Θα πρέπει να έχετε το Adobe Flash Player για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο. Κάντε λήψη του από την Adobe.
    623 Προβολές
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη την 20 Νοέ 2011
    δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή

    Κατηγορία:

    Ετικέτες:

    Άδεια:

    Τυπική άδεια YouTube
    Σύνδεσμος προς αυτό το σχόλιο:
    Κοινή χρήση σε:
    εμφάνιση όλων

    Όλα τα σχόλια (1)

    Αντιδράσεις (0)

    Προσθέστε ένα κανάλι τώρα για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο!
    • Καλό ταξίδι δάσκαλε...
    Φόρτωση...